Petan-Biker Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 (upraveno) Prosím administrátory o radu, co dělat, jsem zoufalý :-( Nejde se mi přihlásit na starý účet, zkoušel jsem si poslat heslo nové, nic nepomohlo, i po napsání identifikačního čísla to nejde , nemůže mi někdo pomoct nebo říci, co se stalo??? Nejsem první, komu se údajně přihodilo něco podobného Starý účet byl : Peta-Biker a moje číslo bylo 2202 Děkuju moc Petr Upraveno 14. května 2008 uživatelem Petan-Biker
New X-Bob Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 He he, to znám. Stejné symptomy jak u tebe a tak jsem to vyřešil novým účtem. Nic jiného nezbývalo.
lolohh Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 He he, to znám. Stejné symptomy jak u tebe a tak jsem to vyřešil novým účtem. Nic jiného nezbývalo. Ale nebylo to u tebe přechodem na nové fórum? To by možná bylo něco jiného.
B.F.G. Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 Mě se před časem po reinstalaci systému stalo, že jsem mi chronomag nebral heslo. Zkoušel jsem nově přidělené heslo, které jsem také marně několikrát zadal. Za jeden den to najednou fungovalo korektně. Změnil jsem přidělené heslo za to původní a od té doby to šlape. Vypadalo to jako chyba v matrixu....
Peta-Biker Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Odesláno 14. května 2008 B.F.G: Tak teda přesně, jak říkáš, chyba v matrixu- teď jsem zkoušel zadat zpět heslo a už to jede... Takže snad všechno už bude okej...
Petan-Biker Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2008 Opět mi nefunguje heslo, chronomag až dneska se mi to snažil opravit, ale bohužel jsem zapomněl napsat mu, že je to už v pořádku... Snad se to zase rozjede...
cody Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Odesláno 19. května 2008 (upraveno) Omlouvam se za plevel, jen potrebuji vyzkouset zda uz mi jede stary nick. EDIT: JEDE DIKY YPO! Upraveno 19. května 2008 uživatelem cody
skik2 Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 (upraveno) Tak, asi jsem další obětí Přihlašoval jsem se na počítači, který neměl uloženo heslo - a najednou heslo špatně? Nefunguje ani nové ( přiděleno - s tím, že dojde k resetu starého) - účet mě to ještě našlo a dokonce i odeslalo po zadání přihlašovacího jména mail s údaji a novým - nefunkčním - heslem... Poté, co jsem zapnul počítač, ve kterém mám heslo běžně uloženo a které bylo ještě před několika hodinami v pořádku, to v důsledku snahy o zadání nového hesla rovněž skončilo na mrtvém bodě - nemůlžu zadat žádné heslo tak, abych byl přihlášen... No, snad se to časem spraví Upraveno 27. října 2008 uživatelem skik2
skik Odesláno 27. října 2008 Nahlásit Odesláno 27. října 2008 Joj, to byal rychlost, tak už to funguje - osobní poznatek - asi je třeba určitá časová prodleva mezi zasláním nového hesla na email a snahou o jeho zadání, protože teď vše najednou fungovalo to mi spadl kámen ze srdce
GEORGE2 Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Prosím administrátory o radu, nemůžu se již několik dní připojit k účtu GEORGE1. Bylo mně zasláno i nové heslo a ani s ním jsem se nepřipojil. Založil jsem tedy účet nový, ale potřeboval bych informaci, jestli jsem něco udělall špatně, abych tomu případně příště předešel. Děkuji předem.
Patrik Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Odesláno 28. června 2009 Hlásím, že jsem měl stejný problém. Za pár hodin už ale fungovalo OK.
Gerencser Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Odesláno 6. července 2009 aj ja mam problem s prihlasenim. Povodny nick je Matrix44. Heslo mi neberie, a ani zaslane heslo mi neberie. Rad by som tu zostal pod starym nickom, tak by som poprosil o vyriesenie problemu. Dakujem
little_w2 Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Odesláno 13. července 2009 Prave jsem taky resil neresitelne. Puvodni nick little_w se proste ne a ne prihlasit. Obnova hesla nepomohla, ani napodruhe. Nakonec se to rozjelo az po manualnim zadanim id a docasneho hesla, ktere mi prislo na mail. Pro jistotu si necham aktivovany i tenhle ucet. A ted uz se jdu odhlasit a specham zpet k verzi jedna.
Návštěvník YPO Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 za poslední týden jsem obdržel dvě žádosti o zrušení účtu na chronomagu = moderátoři v tomto nemají možnost cokoli měnit, rušit, mazat = zkuste se obrátit na administrátory fóra !!!
Dantechno Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 OT: Muzu vedet proc by si chtel nekdo nechat zrusit ucet sam od sebe ? Pokud nechci , tak proste na chronomag nepujdu nebo .. ?
Apep Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 OT: Muzu vedet proc by si chtel nekdo nechat zrusit ucet sam od sebe ? Pokud nechci , tak proste na chronomag nepujdu nebo .. ? Jenze tam Tvoje vsechny prispevky zustanou viset a to asi ti, co chteji zrusit clenstvi, nechteji ...
Chronomag Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Jenze tam Tvoje vsechny prispevky zustanou viset a to asi ti, co chteji zrusit clenstvi, nechteji ... To je prosté: rušit registraci lze, ale smysl to nemá, protože příspěvky ve fóru zůstanou. Ty mazat nebudeme, protože tím by řada diskusí ztratila smysl. Takže zrušení účtu způsobí jen to, že se dotyčný už nikdy nebude moci přihlásit, nic jiného.
v79 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Já jsem se dokázal přihlásit až na 3.pokus. Nejsem sice příliš počítačově gramotný, ale navrhoval bych automatické zrušení členství, pokud nebude mít člen žádný příspěvek, řekněme za 360 dní. Celkový stav členů by podstatně klesl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se