Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

:crying_anim02: Prosím administrátory o radu, co dělat, jsem zoufalý :-( Nejde se mi přihlásit na starý účet, zkoušel jsem si poslat heslo nové, nic nepomohlo, i po napsání identifikačního čísla to nejde :( , nemůže mi někdo pomoct nebo říci, co se stalo??? Nejsem první, komu se údajně přihodilo něco podobného :(

Starý účet byl : Peta-Biker a moje číslo bylo 2202

Děkuju moc :crying_anim02:

Petr

Upraveno uživatelem Petan-Biker
Odesláno
He he, to znám. Stejné symptomy jak u tebe a tak jsem to vyřešil novým účtem. Nic jiného nezbývalo.

Ale nebylo to u tebe přechodem na nové fórum? To by možná bylo něco jiného.

Odesláno

Mě se před časem po reinstalaci systému stalo, že jsem mi chronomag nebral heslo. Zkoušel jsem nově přidělené heslo, které jsem také marně několikrát zadal. Za jeden den to najednou fungovalo korektně. Změnil jsem přidělené heslo za to původní a od té doby to šlape. Vypadalo to jako chyba v matrixu....

Odesláno (upraveno)

Omlouvam se za plevel, jen potrebuji vyzkouset zda uz mi jede stary nick.

EDIT: JEDE :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: DIKY YPO!

Upraveno uživatelem cody
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Tak, asi jsem další obětí :(

Přihlašoval jsem se na počítači, který neměl uloženo heslo - a najednou heslo špatně? Nefunguje ani nové ( přiděleno - s tím, že dojde k resetu starého) - účet mě to ještě našlo a dokonce i odeslalo po zadání přihlašovacího jména mail s údaji a novým - nefunkčním - heslem... Poté, co jsem zapnul počítač, ve kterém mám heslo běžně uloženo a které bylo ještě před několika hodinami v pořádku, to v důsledku snahy o zadání nového hesla rovněž skončilo na mrtvém bodě - nemůlžu zadat žádné heslo tak, abych byl přihlášen...

No, snad se to časem spraví :crying_anim02:

Upraveno uživatelem skik2
Odesláno

Joj, to byal rychlost, tak už to funguje - osobní poznatek - asi je třeba určitá časová prodleva mezi zasláním nového hesla na email a snahou o jeho zadání, protože teď vše najednou fungovalo :)

to mi spadl kámen ze srdce :notworthy:

• po měsících...
Odesláno

Prosím administrátory o radu, nemůžu se již několik dní připojit k účtu GEORGE1. Bylo mně zasláno i nové heslo a ani s ním jsem se nepřipojil. Založil jsem tedy účet nový, ale potřeboval bych informaci, jestli jsem něco udělall špatně, abych tomu případně příště předešel. Děkuji předem.

Odesláno

Prave jsem taky resil neresitelne. Puvodni nick little_w se proste ne a ne prihlasit. Obnova hesla nepomohla, ani napodruhe. Nakonec se to rozjelo az po manualnim zadanim id a docasneho hesla, ktere mi prislo na mail. Pro jistotu si necham aktivovany i tenhle ucet. A ted uz se jdu odhlasit a specham zpet k verzi jedna.

• po měsíci...
Návštěvník YPO
Odesláno
za poslední týden jsem obdržel dvě žádosti o zrušení účtu na chronomagu = moderátoři v tomto nemají možnost cokoli měnit, rušit, mazat = zkuste se obrátit na administrátory fóra !!!
Odesláno
OT: Muzu vedet proc by si chtel nekdo nechat zrusit ucet sam od sebe ? Pokud nechci , tak proste na chronomag nepujdu nebo .. ?

Jenze tam Tvoje vsechny prispevky zustanou viset a to asi ti, co chteji zrusit clenstvi, nechteji ... :)

• po měsících...
Odesláno
Jenze tam Tvoje vsechny prispevky zustanou viset a to asi ti, co chteji zrusit clenstvi, nechteji ... :)

To je prosté: rušit registraci lze, ale smysl to nemá, protože příspěvky ve fóru zůstanou. Ty mazat nebudeme, protože tím by řada diskusí ztratila smysl.

Takže zrušení účtu způsobí jen to, že se dotyčný už nikdy nebude moci přihlásit, nic jiného.

Odesláno

Já jsem se dokázal přihlásit až na 3.pokus. Nejsem sice příliš počítačově gramotný, ale navrhoval bych automatické zrušení členství, pokud nebude mít člen žádný příspěvek, řekněme za 360 dní. Celkový stav členů by podstatně klesl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...