StefanM Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) Vareka, toto je 416 komponentov urcenych pre masu. Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem StefanM
Vortex-Tempus Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 Ten set ma WDL vystaveny na predajni v Eurovei v Bratislave... Minulu sobotu som ho tam oslintaval. Ak si dobre spominam je to 45K EUR komplet. Ten kaliber pod lupou je funkcny a da sa natiahnut.
xbraj19 Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2019 (upraveno) V 29. 11. 2019 v 18:16, vareka napsal: zajímavé in-house strojky(el-primero mezi nimi):https://www.tovys.cz/clanky/vse-o-hodinkach/in-house-strojky.htmlSeiko se tam nějak nedostalo. Rolex nakupoval od Zenith, ne od Seiko :-) Jsem lajk a elprimero se mi jeví též jako super stroj. V relativně ještě běžných hodinkách(el-primero) je kalibr s 326 komponnenty, přijde mi neuvěřitelné. Navíc vymyšlené v době, kdy do toho ještě nekecaly počítače, ale vše se počítalo na papíře.Rád bych byl poučen, zda Seiko něco podobného dokázalo. Přijde mi, že se soustředí především na masu. Precizní hodinařina je až na nějakém dalším místě. Grand Seikaři asi budou nesouhlasit, ale takovéto strojky prostě nemají.V článku o in-house strojcích uvádět strojky na bázi Valjoux a ETA je dost zvláštní. Jinak ten Tagheuer 1887 je strojek na bázi Seiko Chronograph (myslím ze 6s), kdy TH koupil od Seiko patent. Upraveno 29. listopadu 2019 uživatelem xbraj19
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se