Přejít na obsah

Dovoz Hodinek z USA

sido

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
on si ich prave nechce posielat, ale chce si ich odtial doniest... :P

no tak si je vezme na ruku a prázdnou krabici pošle poštou - "tisíce" stejných dotazů a podobných vláken za měsíc :crying_anim02:

Odesláno
no tak si je vezme na ruku a prázdnou krabici pošle poštou - "tisíce" stejných dotazů a podobných vláken za měsíc :crying_anim02:

Aaale no tak se necerti, zkusil jsem jestli nekdo nema nejaky novy napad. :wheelchair:

Evidentne neni cesta jak je sem dostat jinak nez vyse zminene. Zkusim zajet pristi tyden do Mnichova a uvidim jaka bude cena tam.

Kdyby je nahodou nekdo mel a chtel prodat, tak at me pisne. Vsem diky za pro me cenne napady.

Odesláno

omfg co mate s davanim na ruku a posielanim prazdnej krabice?? Teraz ma napada, ze bud nerozumiete po slovensky, alebo necitate co pisem, alebo ste.....

skuste si nejako zvladnut precitat toto ina moznost nie je...:

Kupis si v amerike hodinky (danemu statu zplatis sucastne aj dan) teraz mas 2 moznosti

1. nechas si vratit dan s tym, ze ti do pasu nalepia nieco s to cenou a pokial nepresiahnes nejaky limit (neni to tych 45eur ako pri poste, ked s tym prehadzas sam je to o dost viac, ale neviem presne kolko, ale myslim, ze na tvoje hodinky to stacit nebude ) tak bud sa ti tu na to vyseru a odtrhnu ti to, alebo ides pekne platit dan a clo...

2. moznost je, ze si nenechas vratit dan, hodinky si das do kufra, na ruku to je uplne jedno, lebo uz nikoho nebudu zaujimat... Nikto nevie ci s tymi hodinkami tam uz prisiel alebo co dan si zaplatil mozes byt spokojny... takze ziadne posielanie krabicky do ceska sa konat nemusi...

Návštěvník YPO
Odesláno

a to jsou otázky nebo rady? - pokud to jsou otázky tak jsi si odpověděl sám a pokud to jsou rady tak děkujeme ;)

Odesláno

mik@ to jsou pěkné teorie, ale máš tam pár slabin... jak třeba můžeš chtít od "nějakého" státu vrátit dph, když tam takovou daň neznají :D

že hodinky v kufru nikoho nebudou zajímat?! progotta jak jsi na to přišel - samozřejmě že zboží, které nebylo propuštěno do volného oběhu musí někoho zajímat - zejména celníky...

edit: pokud ti jde o faktickou vymahatelnost, je to možná na jinou debatu, ale taky možná na jiné fórum...

Odesláno

heh... si myslis, ze v amerike nie su dane?? omfg bud tu dan dostanes naspat a v pase budes mat o tom zapis a pri vstupe do EU sa to nejako vybavy, alebo si jednoducho kupis tie hodinky ako kazdy iny clovek a v kufri aj s krabickou si ich zoberes domov.... :D Skus sa zamysliet... Idem do ameriky mam v kufry hodinky v krabicke... zaujmaju niekoho? Dojdu zamnou colnici? NE! Idem z ameriky mam v kufry hodinky v krabicke... zaujimaju niekoho? NE! Keby si si nechal vratit dan tak mas o tom zapis v pase a VTEDY by ich ich zajimali... musel by si ich mat v prirucnej batozine atd. atd... Skusme hosi pristupovat k veciam logicky...

// toto nie su teorie... to su fakty a slabiny v nich mozu byt len vdaka mojej uplnej neznalosti, ale nikto ti to nezakazuje aby si si to nastudoval sam...

Odesláno

Ja koupil Uzi z USA a poslal pres DHL

Proclili to sami.

Hodinky mam 3 tydny, DHL neposlalo zadne podklady ze chce zaplatiti procleni a DPH.

Takze to asi proslo bez povsimnuti i kdyz u toho byla faktura na $200 + cena DHL

Návštěvník Snow
Odesláno
heh... si myslis, ze v amerike nie su dane?? omfg bud tu dan dostanes naspat a v pase budes mat o tom zapis a pri vstupe do EU sa to nejako vybavy, alebo si jednoducho kupis tie hodinky ako kazdy iny clovek a v kufri aj s krabickou si ich zoberes domov.... :D Skus sa zamysliet... Idem do ameriky mam v kufry hodinky v krabicke... zaujmaju niekoho? Dojdu zamnou colnici? NE! Idem z ameriky mam v kufry hodinky v krabicke... zaujimaju niekoho? NE! Keby si si nechal vratit dan tak mas o tom zapis v pase a VTEDY by ich ich zajimali... musel by si ich mat v prirucnej batozine atd. atd... Skusme hosi pristupovat k veciam logicky...

// toto nie su teorie... to su fakty a slabiny v nich mozu byt len vdaka mojej uplnej neznalosti, ale nikto ti to nezakazuje aby si si to nastudoval sam...

Přeji Ti hodně štěstí při realizaci smělé teorie :D

Ja koupil Uzi z USA a poslal pres DHL

Proclili to sami.

Hodinky mam 3 tydny, DHL neposlalo zadne podklady ze chce zaplatiti procleni a DPH.

Takze to asi proslo bez povsimnuti ...............................

Sám tomu nevěříš .

Odesláno
Přeji Ti hodně štěstí při realizaci smělé teorie :D

tak toto uz hranici s demenciou.. priat mi stastie pri tejto "teorii" naozaj nemusis, lebo to tak proste je... za to, ze ma niekto v hlave ..... ja nemozem.. asi nepisem len tak z brucha napr. z japonska som si tak doniesol nejake veci.. nemam viac slov... v tejto teme som skoncil, lebo komu niet rady, tomu niet pomoci...

Návštěvník Snow
Odesláno
tak toto uz hranici s demenciou..

Na to, že jsi tu pouhé dva dny tak používáš ostrá slova ty kašpare, a to Ti nepíši len tak z brucha :D ( máte zvláštní přísloví tam u vás na východě :D ) .

Edit - ještě mě napadlo, jen počkej až budu ten moderátor já Tě vosolím , já Tě obanánuju :ban: , že zmodráš :rolleyes: :lol:

Odesláno

to je snad uplne jedno kolko tu som, ked tu pisem nieco tak ako je a za to, ze to niekto nevie mi praje vela stastia s mojou teoriou... Saso si akurat tak ty ked nevies ani natukat do google nieco ako "vratenie dane mimo EU" alebo co, ked o tom vis velky kulovy... Na vychode..haha hlavne, ze na zapade nie si schopny ani pochopit jednoduchu princip odratania dane... mozno som par km od teba, kedze som z BA tak moc sa nemusime delit na V a Z, ale ked ti to robi dobre... Aj tak sme stred...

ty vole sa mi ides vyhrazat banom? ubohe... nick si spravym novy kedy chcem a IP mam dynmicku takze akurat budem musiet restartnut router, takze to asi ani nema zmysel... A zaujimave, ze by som mal dostat ban za to, ze nieco viem a pisem vam to tu, aby ste to mohli vyuzit a neposielat si prazdne krabicky postou... Ale ked to nie je vo vasich silach, aby ste to pochopili tak ja za to nemozem...

Návštěvník Snow
Odesláno
to je snad uplne jedno kolko tu som, ked tu pisem nieco tak ako je a za to, ze to niekto nevie mi praje vela stastia s mojou teoriou... Saso si akurat tak ty ked nevies ani natukat do google nieco ako "vratenie dane mimo EU" alebo co, ked o tom vis velky kulovy... Na vychode..haha hlavne, ze na zapade nie si schopny ani pochopit jednoduchu princip odratania dane... mozno som par km od teba, kedze som z BA tak moc sa nemusime delit na V a Z, ale ked ti to robi dobre... Aj tak sme stred...

ty vole sa mi ides vyhrazat banom? ubohe... nick si spravym novy kedy chcem a IP mam dynmicku takze akurat budem musiet restartnut router, takze to asi ani nema zmysel... A zaujimave, ze by som mal dostat ban za to, ze nieco viem a pisem vam to tu, aby ste to mohli vyuzit a neposielat si prazdne krabicky postou... Ale ked to nie je vo vasich silach, aby ste to pochopili tak ja za to nemozem...

Hele, uklidni se Ty velký ekonome z říše středu s dynamickou IP adresou :D ( mimochodem k čemu Ti vlastně slouží, před čím nebo před kým tajíš svou identitu, že by jsi už zaválel na jiných fórech ? ) nebo se Ti ještě udělá zle od pečeně :D . Až si budeš dělat nový nick tak Ti jako nováčkovi ještě budu muset připomenout, že Blekota je už obsazený, tak že by New Blekota ?

Sakra koukám jaký mi ušlo veselý téma, škoda, že už to končí.....

Neboj se nic nekončí, zábava právě začíná :) ..

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...