Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukám, že nemám žádné hodinky s Unitas 6497 (resp. ETA 6497-1). Nejlepší by byly asi Panerai, ale ty peníze se mi za to asi nechce dát. Poctivě jsme prohledal zdejší fórům a vídím, že oblíbené jsou Steinhart. Taky jsem koukal na Packardt (taky se to probíraly). Na ebay jsem našel ještě pár nounejmů co tvrdí, že mají ten strojek (těžko říct). Repliků PANů nechci. Měl bych představu tak okolo 500 EUR. Zatím to vidím na Steinhart Le Mans GT. Máte někdo nějaký lepší nápad? Rád bych svou oblíbenou Eternu, ale zdá se, že tenhle strojek nikdy nedávala. U těch Steinhartů, kde koupit? Na tom webu? Dík za inspiraci.

Odesláno
Koukám, že nemám žádné hodinky s Unitas 6497 (resp. ETA 6497-1). Nejlepší by byly asi Panerai, ale ty peníze se mi za to asi nechce dát. Poctivě jsme prohledal zdejší fórům a vídím, že oblíbené jsou Steinhart. Taky jsem koukal na Packardt (taky se to probíraly). Na ebay jsem našel ještě pár nounejmů co tvrdí, že mají ten strojek (těžko říct). Repliků PANů nechci. Měl bych představu tak okolo 500 EUR. Zatím to vidím na Steinhart Le Mans GT. Máte někdo nějaký lepší nápad? Rád bych svou oblíbenou Eternu, ale zdá se, že tenhle strojek nikdy nedávala. U těch Steinhartů, kde koupit? Na tom webu? Dík za inspiraci.

Packardty si teď koupil tady na fóru kolega z práce. Předevčírem jsem je viděl a vypadají výborně. Velikost akorát, slušný provedení a krásně tikaj :)

Odesláno

Steinharty koupit u Kubsona :)

Dalsi moznost je Precista - ty OP like. To je pro me jedine moralne prijatelne, protoze to neparazituje na designu OP ale je to dalsi z rady re-edic slavnych hodinek historie. Ty jsou na timefactors.co.uk

Potom Ollech & Wajs 6497XXL - ty na Gnomonwatches.com.

Odesláno
Steinharty koupit u Kubsona :)

Dalsi moznost je Precista - ty OP like. To je pro me jedine moralne prijatelne, protoze to neparazituje na designu OP ale je to dalsi z rady re-edic slavnych hodinek historie. Ty jsou na timefactors.co.uk

Potom Ollech & Wajs 6497XXL - ty na Gnomonwatches.com.

Dík. Precista jsou na mne přeci jenom moc replikoidní, a navíc jsem našel jen 6498 a bez vteřinovky. Nutně potřebuji vteřinovku na devítce ;-). Ale ten O&W Ocean Master Orange je brutální :-). Ollech & Wajs jsem neznal a přitom to není úplně nová firma, shame on me.

Odesláno
A nebo BWC s 6498 v prodejnim vlakne a jeste usetris :thumbsup_anim:

A nebo treba tyto: http://cgi.ebay.com/german-made-pilot-s-wa...Q2em118Q2el1247 - ten prodejce ma hodinek s Unitasem vic, znacku neznam, ale vzhledove jsou nektery celkem pekny ;)

Jo na ty jsem koukal, to jsem myslel těma nonejmama, v to jsem nějak neměl důvěru. A jak jsem psal, raději bych ...7, s vterinovkou na devitce. Ale dík.

Odesláno

180 EUR - s čínskou verzi UNITAS, myslím, že občas prodává i jiný ciferníky než "bad wild bad".

http://cgi.ebay.com/Fliegeruhr-mechanisch-...1QQcmdZViewItem

Je čínskej UNITAS OK? Sám nevím, práva na 70 roků starej strojek už asi žádný neexistujou, zkušenost s kvalitou nemám. Osobně bych si asi vybral něco u Tourbyho, myslím, že vteřinovka na devítce by pro něj nebyl problém. Dá se mu napsat, komunikuje i anglicky.

Odesláno

Díky za inspiraci. Tak jsem objednal OLLECH & WAJS Ocean Master Orange. Na léto. Díky taky za tip na Tourbyho. Moc pěkný, možná příště ten nový model 6497.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...