Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Proletěl sem toto vlákno a asi bych se opravdu porozhlédl po Sarbech, jsou to prostě super hodinky. 

A jsi-li hodinkově nenakažený, přihoď nějakou kajdu a běž do nových. A potom pryč odsud  a máš vystaráno.

Odesláno

Tak jsem nebyl dost rychlý.. :(

Můžeš vzít světlé...

Ty mě tolik nezaujaly, radši si počkám, ať pak nelituji.

Ale  ty krémové bych nezatracoval! Jednak jsou za super cenu ( aktuální inzerce) a není to sterilní bílý cifr, ale krásná "slonová kost", má to uplně jinou hloubku než bílý.

Odesláno

Ale  ty krémové bych nezatracoval! Jednak jsou za super cenu ( aktuální inzerce) a není to sterilní bílý cifr, ale krásná "slonová kost", má to uplně jinou hloubku než bílý.

Přesvědčils mě, ale už bylo pozdě. No, uvidíme, co se mi dál naskytne..

Odesláno

V rozumné cenové hladině mě napadají asi jen Hamilton Khaki Field, nakupovat bys musel venku, například Jomashop. Aktuálně jsou za 269$ to mas cca 7500,- s DPH Ale není to vůbec špatná volba.

post-18334-0-66078700-1548797736_thumb.jpg

Odesláno

Ahojte. Dám svůj dotaz sem, možná to bude zajímat i zakladatele. Jde na cocktailky ( třeba SRPB41J1 ) dát safírové skličko? Původní je dost vypouklé, tak to bude asi problém, že? Děkuji

https://www.svetcasu.cz/katalog/vyrobci/seiko/elitni-kolekce_388/presage376/produkt/seiko-srpb41j1-presage-mechanicke-hodinky-s-automatickym-natahem?gclid=EAIaIQobChMIi-Tc0vuT4AIVSpSyCh0QWQpcEAQYBCABEgJ8WfD_BwE

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...