Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Slusnej rozptyl;-) tady pomuzou fakt jen ty moony bo submarinery a budes fakt v klidu. Respektive ty jako podle toho co pises, vypadas, ze bys treba vyzkousel spoustu jinych hodinek, ale ja mam pocit, ze by jsi porad nebyl stopro spokojenej s tim ostatnim vyberem a stejne by jsi k tomu driv nebo pozdej dosel...(-) proto tahle nikdy nestarnouci ikonicka dvojice bude pro tebe ta nejjednodussi a nejlepsi cesta ke spokojenosti! Good luck

No toho se právě bojím, že budu zkoušet a měnit a zkoušet, tomu jsem se chtěl tak nějak vyhnout, ale vapdá to, že to asi možná tak dopadne :-)) Ano SUBY jsou krásný hodinky, na pohled se mi líbí, kochám se nad nima, ale mám strach, že jsou asi nad můj "psychycký" rámec a asi i finanční, nehledě na to že ta velikost prostě..

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moony s automatem a safirem vyvraci tvoje negativa, design stejny.

Rlx explorery 36 by pod kilo sly - moc maly?

Starsi omega PO - 42mm, nizsi...?

Tudor? Bb58, pelagos...

O jake barve AT 150m bys uvazoval? Na chronu jsou pod kilo.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

U těch Moonu s automatem a safírem jsme zatím nezjistil jak se pohybují, tam předpokládám, že to bude asi za dost K..

Rlx jsou hezké, ale ta velikost, fakt mám problém nosit malé hodinky, nechtěl bych jít pod 42mm, ale to je asi opravdu na hraně..

PO 42 - těm bych se asi nebránil, ale těch jsem moc nenašel. Předpokládám, že by měli mít stejnou výšku jako ty PO 45,5 ?

Tudory take nejsou špatné, dokonce jsou myslím zde v nabídce s červenou lunetou, ale prostě ta velikost 41mm, líbí se mi i BB bronze a i docela Eterna KonTiky bronze 44mm, ale nevím zda se mi to provedení bude tak dlouho líbit, zda mi to Bronze neomrzi a navíc se prodávají na kůži (ocel tah asi k nim žádný nebude) a ocel. tah bych chtěl preferovat v základu, jelikož je asi levnější dokoupit kůži, gumu než origo tah ?

Pelagos se mi moc nelíbí, nějak mi neuchvátil ten cifr, vím že je měli v Chronoshopu za dobrý peníz, ale v modrém což už není pro mě moc univerzální..

AT 150m asi černý nebo modrý...

Odesláno

Ale zas ten stroj je tam velkej, našlapanej a s dvěma pérovníkama.

No tak v tom se právě moc nevyznám, to už je moc na mě "vysoká" ;-)) Ale věřím, zkusím si o tom něco zjistit,,,

Odesláno

Ještě mě napadlo jestli někdo neví jak je to a jak to chodí ve Státech, ptž v nějaké blízké bych se tam měl pravděpodobně vypravit, ale není to zatím jisté.

Odesláno

moony také doporučuji, z hlediska praktičnosti doporučuji safírové, když šahám do šuplíku pro papíry atd tak bych si hesality poškrábal na velmi krátkou dobu

A je velký rozdíl ohledně třeba nárazu mezi safírem a tím plastem ? Protože když vidím jak vypadá hliníková luneta na mých hodinkách (safír sklíčko je zárověň s lunetou), tak nevím, abych pak nebyl více na výměnách sklíčka (díky tomu jak je vystouplé) než měl hodinky na ruce :-)

Odesláno

Osobně jsem tedka pro moony, jsem z nich momentálně stále paf a furt na ruce.

V rlx se do 100 jen tak nedostaneš.

Fakt se tak blbě natahují?? ;-)  

Jinak opravdu jsou Moony jedny z nejkrásnějších hodinek ( akorát to vypouklé sklíčko-náraz a ruční nátah, ten bych asi u tak krásných hodinek přežil), ale to jsem si také před časem myslel o jednich Bečkách :-)) 

Odesláno

Od Tudoru by sa dali ešte aj BB GMT alebo North Flag. 

Ale pokiaľ je Omega tvoja vysnívaná značka choď do nej. Podobné puzdrá majú napr. aj Alpina Alpiner 4 GMT, ale samozrejme nie je to Omega.

Odesláno

Epos 3401... 43mm, vyska 11mm, safir..vypadaji jako aquace a usetris 70 :) Jen ta znacka neni tak vyrazna jako omega

Tak nevypadají špatně.. Jenže já bych stejně asi dál pokukoval po Omegách ;-)

Odesláno

A co nový SMP? 42mm

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Na ně jsem koukal jen přes výlohu na Staromáku a nějak mě .... nic moc no, nevím jak to popsat :-)

Odesláno (upraveno)

Ahoj, a ja ti ďakujem za spomenutie Breitling Avenger II GMT, sú strašne opomínané. Myslím, že sú tu dva kusy, jeden mám ja. A môžem odporúčať. Vyberal som ich podľa rozumu - teda som si spísal, čo musia hodinky spĺňať a vyhrali to oni. Prekvapivo som z nich čím ďalej tým viac nadšený a myslím, že by si s nimi chybu neurobil. Priemer je 43mm, ale výška len 12mm. A to krásne logo s krídlami z bieleho zlata...strašne dobre sa nosia, sú pohodlné, a dajú sa výborne kombinovať s ťahom, kožou či gumou

Upraveno uživatelem Farookh
Odesláno

Ahoj Všem,

předm děkuji Všem co mi tady věnovali svůj čas s nějakou tou radou atd. Nějak jsem se na chvilku odmlčel, přepadla mě chlapská chřipka, takže jsem více méně jen četl, studoval a brouzdal na netu.  začátkem týdne se mi udělalo lépe (bohužel asi jen na ten den), tak jsem mohl narychl navštívit A.D. Tak si dovolím napsat nějaké mé poznatky a kam jsem se posunul. K  AD jsem se šel podívat na Moony a Pčka a jak to robíhalo a dopadlo:

1) Nejprve mi přinesli PO 42mm - no na pohled opravdu krásné hodinky, fakt paráda.. jenže na mé ruce vypadaly tak nějak male a ta výška, prostě nic moc, tedy spíš nic než moc. Shodli jsme se na to všichni..

2) Tak přinesl PO 43,5 - ty už se mi tolik na pohled nelíbily, ale proč nezkusit... ale prostě také ne...nic

3) Konečně "moje" MOONY - ve filmech, na fotkách prostě dokonalé hodinky.. Tak šup na ruku.. hmnn pohodl né příjmné, hezké... ALE.. prostě něco, něco ale nevím co.. jestli hold nevypadám jak filmové hvězdy nebo jako model, prostě na mé ruce mě už tak jako nebraly abych hned řekl Ty jo ani je nebal te beru.. Nevím jestli je to dané tou velikostí 42mm a že jsou v chronu, takže tak trošku na mé ruce dojem, že jsou menší nebo nevýrazné.. Ale asi bych je snesl..

4) Béčka Navitimetery- zkusím je, nevypadají na živo špatně, ale bohužel 41mm

5) No a pak mi předhodil SMP 42mm v černém provedení na gumě... wow tak ty jsou, prostě mě sedly i velikostí, vyzáží fakt super, na to že jsem je přes výlohu zavrhl.. na gumně fakt super. tak mi ještě přinesl na tahu. A taky hezké, fakt...

Spokojeně jsemse vydal zpět domu. A začal přemýšelt, MOONY-SMP, MOONY-SMP.... SMP na gumě (hodinky na gumě se mi líbí, ale vlétě s tím mám problém) či na tahu... A jsem v tom znovu.. ˇPřemýšlím a nevím " jsou to oprvdu ty PRAVÉ??"... Co když, ne a jak to poznám, když jsem předtím nikdy nemě jiná SMP-co když to co je na 10h opravdu vypadá opravdu jak víčko od kanagonu, tah není opravdu už ten správný "buzna" ( do ted'nevím jak toto označení chápat), vlnky jsou moc nebo málo vlnkovaté....

MOONY nebo SMP ty jo kam a jak ty hodinky budu nosit, které se mi hodí víc na denní nošení v práci?? Hodinky jsem zvyklej nostop.. Na doma používam moje první automaty ted' už otloukánky Steinharty.. Na motorku Aviatory, ale myslím, že i bych mohl I MOONY a SMP....

No prostě jsem zatím zjistil, že POčka ne.. ale já bych raději zjistil které ANOOOO :-)

No.. každopádně až se vyléčím,tak hold ještě oběhnu další AD.. Třeba mi sednou Pelagosy, treba ty starší SMP atd... 

Budu rád za jakou koli psychickou podporu a poznatek..

Hodím sem foto hodinek na ruce o velikosti 45/44/42mm pro znázornění jak mi co sedí..

Odesláno

Ahojda Všem,

tak jsem dnes konečně mohl oběhnout AD abych se někam posunul. Vyzkoušel jsem co by připadalo v úvahu.

Docela mě zaujaly ty Tudory, na tahu vypadají dobře a na kůži budou také...

A nebo ty starší SMPc ?

Na Moony si počkat na 50tku ?

Fakt nevím.. No bude to ještě zajímavé :-)

post-65787-0-97032000-1549838483_thumb.jpeg

post-65787-0-98189400-1549838501_thumb.jpeg

post-65787-0-38456500-1549838557_thumb.jpeg

post-65787-0-57746900-1549838818_thumb.jpeg

Odesláno

Ahoj, já jsem řešil podobnou situaci minulý týden. Vzal jsem si den volno a obešel prodejny. V koscomu jsem zkusil Tudory BB (bohužel 58 nebyly k dispozici). Zhora ty hodinky vypadaly ok, ale působily dost masivně, hlavně z profilu. Do toho jsem samozřejmě řešil dilema datum X bez data. Poděkoval jsem a šel omrknout nový LHC, ty mají k dispozici zatím je u Bechyněho, navíc pouze kombinaci modrých 41mm a kaučuku. Starší LHC jsem měl a moc mě nenadchly. Od nových jsem tedy nic neočekával a možná právě díky tomu mě fakt dostaly. Krasnej kousek, víceméně si nebylo na co stěžovat. Jen teda cena na krámu byla někde kolem 40k, ale víme jak to je.

No a nakonec jsem si nechal nový a starý seamaster 300m.

Tam se to zlomilo. Možná tomu pomohl fakt, že starý bondovky se mi nikdy nelíbily a proto ty hodinky šly vždycky mimo mě. Proto jsem neměl žádné očekávání ani od novějších modelů. Nový SMP jsou o poznání větší, sice jeden mm do..šířky, ale narostly celkově a to včetně tahu. Moc se mi líbila šedá varianta na modré gume a jako druhý, třetí hodinky nebo na léto si je dovedu představit, ale já hledal univerzály pro každý den. Což ten předchozí model, dle mého, splňuje dokonale. Takže jsem vyřešil barvu - nakonec modrou variantu a objednal funglovky přes chrono24. Teď už vyhlížím zásilku :)

Ještě k těm moonum. Já jsem měl reduced verzi, takže takovej hodně chudej příbuznej a za mě OK, ale to datum..moje definitivní hodinky prostě musí mít datumovku. Nicméně to teď seamaster splňují takže se mi cesta k moonum opět otevírat :)

Odesláno

Ahoj, já jsem řešil podobnou situaci minulý týden. Vzal jsem si den volno a obešel prodejny. V koscomu jsem zkusil Tudory BB (bohužel 58 nebyly k dispozici). Zhora ty hodinky vypadaly ok, ale působily dost masivně, hlavně z profilu. Do toho jsem samozřejmě řešil dilema datum X bez data. Poděkoval jsem a šel omrknout nový LHC, ty mají k dispozici zatím je u Bechyněho, navíc pouze kombinaci modrých 41mm a kaučuku. Starší LHC jsem měl a moc mě nenadchly. Od nových jsem tedy nic neočekával a možná právě díky tomu mě fakt dostaly. Krasnej kousek, víceméně si nebylo na co stěžovat. Jen teda cena na krámu byla někde kolem 40k, ale víme jak to je.

No a nakonec jsem si nechal nový a starý seamaster 300m.

Tam se to zlomilo. Možná tomu pomohl fakt, že starý bondovky se mi nikdy nelíbily a proto ty hodinky šly vždycky mimo mě. Proto jsem neměl žádné očekávání ani od novějších modelů. Nový SMP jsou o poznání větší, sice jeden mm do..šířky, ale narostly celkově a to včetně tahu. Moc se mi líbila šedá varianta na modré gume a jako druhý, třetí hodinky nebo na léto si je dovedu představit, ale já hledal univerzály pro každý den. Což ten předchozí model, dle mého, splňuje dokonale. Takže jsem vyřešil barvu - nakonec modrou variantu a objednal funglovky přes chrono24. Teď už vyhlížím zásilku :)

Ještě k těm moonum. Já jsem měl reduced verzi, takže takovej hodně chudej příbuznej a za mě OK, ale to datum..moje definitivní hodinky prostě musí mít datumovku. Nicméně to teď seamaster splňují takže se mi cesta k moonum opět otevírat :)

Ahoj,

mě se docela ty Tudory líbí i když je pravda, že jsou malinko masivnější než Bondovky, ale asi bych to snesl. I když jsem více méně spíš "tahovej", tak bych chtěl aby tomu slušela i kůže a by byli i tím univerzální. Si říkám, že když budu moct prohazovat tah s něčím jiným, tak si člověk udělá další hodinky a tudíš nebudu jen tak hned chtít jiné a jiné, tak vpodstatě ušetřím  ;-) :-))  A já už ani moc na datumovce netrvám, ptz stejně prd vidím a pořádně nepřečtu co je tam za datum jak je to titěrné :-)

Na chrono24. čučím také pořád, ale nemám žádnou zkušenost a navíc bych chtěl platit hotově než přes účet..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...