viking Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Chtel bych vas pozadat o nazor, kozeny remen na Hamilton Khaki koupeny na Ebayi, podle mne je to fejk, material, prositi, tisk, vse je jine. Mate nekdo zkusenosti s reklamaci na Ebay? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Nevim, proc by nebyl origo? Proste je jinej.. Zalezi na prodejci. Jinak kupovat origo Hamilton remen je uplne zbytecny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Normalni remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Taky mi přijde OK. Jenom je teda dost volezlej, to by mi vadilo víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Pěknej řemen. Tak tejden, čtrnáct dní to nalož do směsi jedlá soda, vocet a uhličitan draselnatý a uvidíš, jak prokoukne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Ty ho mas bez spony?Origo je se sponouhttps://shop.joieriarovira.com/es/correas-originales/3125-correa-hamilton-khaki-piel-marron-con-hebilla-acero-20mm-h600704104.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ty ho mas bez spony?Origo je se sponouhttps://shop.joieriarovira.com/es/correas-originales/3125-correa-hamilton-khaki-piel-marron-con-hebilla-acero-20mm-h600704104.htmldik za link, chybejici napis "handcrafted leather", podle mne to proste neni origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pochybuju, ze by se nekdo namahal fejkovat remen na Hamiltony. Pokud je bez spony, tak ji klidne vykuk z ebaye zkousi prodat zvlast. Na oznaceni kasli, res jen zpracovani. Krivy siti, divnej material apod. Aspon vis, ze priste mas podporit mistni vyrobce, jejich kvalita je vejs, nez nakej hamilton.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 dik za link, chybejici napis "handcrafted leather", podle mne to proste neni origomůže to být třeba jiná výrobní šarže,ale zvlaštní to každopádně je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Oni i ty origo řemeny stojí kvalitou za prd, mně měsíci ošoupala barva. Pokud je to kůže a nesmrdí to lepidlem, tak to fake nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pěknej řemen. Tak tejden, čtrnáct dní to nalož do směsi jedlá soda, vocet a uhličitan draselnatý a uvidíš, jak prokoukne.Ocet hned zreaguje s těmi uhličitany, zašumí to, zbydou nějaké octany a cosi. Co tedy působí čistivě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Kdo psal o čištění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 (upraveno) Dobrá, tak co způsobí prokouknutí. Upraveno 4. února 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Pochybuju, ze by se nekdo namahal fejkovat remen na Hamiltony. Pokud je bez spony, tak ji klidne vykuk z ebaye zkousi prodat zvlast. Na oznaceni kasli, res jen zpracovani. Krivy siti, divnej material apod. Aspon vis, ze priste mas podporit mistni vyrobce, jejich kvalita je vejs, nez nakej hamilton..Ano souhlasim, neni nutnej nakej hamilton. Duvod je jiny, jsou to me prvni skutecne nove hodinky, ktere jsem si poridil, kdyz jsem do toho tady spadnul v roce 2005. Takze jejich hodnota je pro me mnohem vyssi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 O důvod víc sundat sponu ze starýho řemene a nechat si na ně ušít novej krásnej kus od místních kluků. Kvalitativně to bude o dvě třídy jinde než originál a hodinky to fantasticky zvedne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 4. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ale proc ne? Kupoval jsem jiz par kousku kdysi od Zrna, budu vdecny za jakoukoliv radu na koho se mam obratit, pripadne co by se na ne sedlo. Obcas je obliknu do kovovyho tahu, mel jsem je tez na cernem Hirschi, nejake NATO atd., ale nikdy to nebylo to prave. Takze asi bych zustal u hnede s prositim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se