Malaket Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 (upraveno) vraťme se k hodinkám ...... víš jaká je cena Tangomatu v mateřském městě ? ať mám o čem přemýšlet Nevím, ale 1x - 2x týdně jezdím kolem, tak se zeptám a zkusím ukecat slevu. Ale jak znám Němce, tak bych se vůbec nedivil, kdyby tam byly dražší než někde v cizině. Třeba v Drážďanech mají GO v několika krámech a senátory, který sem chtěl, měli všude jinde v Evropě i jinde, kde jsem je viděl, levněji... Upraveno 18. května 2008 uživatelem Malaket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 (upraveno) Design Nomos Tangente a Stowa Antea navazuje na tyto modely: IWC cca 1940 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A. Lange 1930 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stowa Antea 1938 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj : www.stowa.de, www.clubnomos.de Upraveno 18. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 vraťme se k hodinkám ...... víš jaká je cena Tangomatu v mateřském městě ? ať mám o čem přemýšlet Nevím, ale 1x - 2x týdně jezdím kolem, tak se zeptám a zkusím ukecat slevu. OK ..... nijak to nehoří - pouze pokud budeš mít chuť a čas ..... teď mi jeden člen psal katalogové ceny a je to tak jako tak masakr - 40t a výš (s datem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Ještě mě napadlo,že v Drážďanech na starém městě je takový krámek v prvním patře, který se specializuje na vintage a pre-owned německý hodinky. A ten maník, co to tam vlastní, má super přehled a určitě i konexe v Glashutte, tak se zeptám i u něj. A pak se k němu můžeme všichni podívat. Je na co! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Ještě jedna zajímavost, kterou jsem před pár dny vypátral - původně Nomos používal Peseux bez jakékoliv úpravy. Pak jej vybavil hackingem a následně i datum. Po čase Nomos začal na základ kalibru Peseux s komplikacemi (Hacking a datum) montovat tříčtvrteční plátování. Posledním krokem k novému kalibru byla výroba i spodního plátu kalibru a dalších komponent - tak se narodily kalibry Alpha, Beta, Gama a Delta. Osobně mi přijde tento přechodod od obyč. Peseuxu k valstnímu kalibru velmi chytrý a ufinancovatelný i na tak malou firmu jako je Nomos. Kalibry v Tangomatu tušímže Nomos vyvynul sám zcela od základu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 18. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2008 Kalibry v Tangomatu tušímže Nomos vyvynul sám zcela od základu. Jo, je to tak, tuším, že tam je Zeta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Jo, je to tak, tuším, že tam je Zeta. I Epsilon (bez data) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 NOMOS kalibry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 NOMOS kalibry Velmi pěkné stránky - kompletní přehled kalibrů a hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 (upraveno) Právě jsem objevil úžasné Nomosy: Upraveno 19. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Právě jsem objevil úžasné Nomosy: paráda - kdyby si potřeboval tak k nim mám trenýrky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 paráda - kdyby si potřeboval tak k nim mám trenýrky Za kolik mi je pošleš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 paráda - kdyby si potřeboval tak k nim mám trenýrky Jsou NOS nebo USED ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Jsou NOS nebo USED ? new --- dost se jich bojím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 (upraveno) new --- dost se jich bojím Super :-) tak mi je pošli :-) Upraveno 19. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 19. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2008 Super :-) tak mi je pošli :-) Ne tak rychle, prověř, jestli jsou na nich také růžičky. YPO nevnucuješ safimu nějakej kalhotkovej fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 (upraveno) Další fotografie z Ebay (Nomos Tangomat date) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2008 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
landeron Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2008 nazdo, v jednoduchosti je krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se