matejcaha Odesláno 20. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2022 Hodim jeste fotku, jak to vypada zezadu...
richiecerny Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2022 Ahoj, nemáte nějaký tip na gumu na expy 2 nova reference (226570), co tak koukám na ty stránky tady výše, tak nabízí jen na ten starší model (216570), rád bych něco pohodlného pořídil, tak si nechám rád poradit, pokud někdo o něčem ví a taky mám dilema zda k bílému číselníku bílý nebo oranžový a nebo úplně jiný pásek Sent from my iPhone using Tapatalk
Rimmer Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Odesláno 26. září 2023 Nemáte prosím v Praze někdo na ukázku Everest nebo Zealande na předkeramických Subech? Chtěl bych to zkusit před koupí. Měl jsem kdysi RubberB a řemen šel tak strmě dolů, že mi lisoval ruku ze stran, což jednak nemůžu vystát, jednak se hodinky vznášely nad rukou (přitom mám zápěstí jen kolem 17,5 cm). Na fotkách má většina lidí gumové řemeny utažené jak turniket, takže otázka komfortního střihu je asi poněkud subjektivní O Everestu na internetech píšou, že jde víc do šířky a je měkčí, o Zealande jsem v tomto nic nezjistil.
Rimmer Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Odesláno 16. října 2023 Odpovím si sám, pořídil jsem generickou gumu u Frýdla. Výrobce nepíšou, jmenuje se typ 270. Tenká, měkká, pohodlná, nelepí se, neřeže. Se zklamáním z šitu RubberB nesrovnatelná, cena asi litr. Zajímavý minimalistický look bez děr skrz - jsou naznačené z rubu a člověk si je dopíchne. Jedinou slabinu je, že je při očuchávání nepatrně cítit gumou, ale aspoň nemá tu hnusnou vanilkovou parfemaci.
petr_cha Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Odesláno 16. října 2023 Jsem rad, ze se "bezpouzdrove gumy" na rolexu tady siri :-))Jen skoda, ze neni zuzovana smerem ke spone..
kdojinej Odesláno 16. října 2023 Nahlásit Odesláno 16. října 2023 před 12 hodinami, Rimmer napsal: Odpovím si sám, pořídil jsem generickou gumu u Frýdla. Výrobce nepíšou, jmenuje se typ 270. Tenká, měkká, pohodlná, nelepí se, neřeže. Se zklamáním z šitu RubberB nesrovnatelná, cena asi litr. Zajímavý minimalistický look bez děr skrz - jsou naznačené z rubu a člověk si je dopíchne. Jedinou slabinu je, že je při očuchávání nepatrně cítit gumou, ale aspoň nemá tu hnusnou vanilkovou parfemaci. Tos tomu dal.. 1
Lookyn Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 před 9 hodinami, kdojinej napsal: Tos tomu dal.. To teda! On si dovolil dát na slavné drahé Rolexky obyčejnou neznačkovou gumu... Teď vážně, čemu konkrétně dal? Že nebyl spokojen s drahou značkovou gumou a s touhle je...?
kdojinej Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 No spíš jsem myslel, že to k sobě moc nepasuje, ale díky za tvůj myšlenkový tok o slavných Rolexkách, drahotě a značkových gumách. 1 1
Lookyn Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 před 40 minutami, kdojinej napsal: No spíš jsem myslel, že to k sobě moc nepasuje, ale díky za tvůj myšlenkový tok o slavných Rolexkách, drahotě a značkových gumách. Proč by to k sobě nepasovalo? Podle mě je hlavní, že se to líbí a vyhovuje nositeli hodinek Ten křečovitý zbytek tvého postu asi netřeba komentovat...
kdojinej Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 před 2 minutami, Lookyn napsal: Proč by to k sobě nepasovalo? Podle mě je hlavní, že se to líbí a vyhovuje nositeli hodinek Ten křečovitý zbytek tvého postu asi netřeba komentovat... Tak je to samozřejmě věc názoru, někomu se to líbí, někomu ne, proto tu jsme že jo, protože nás bavěj hodinky a vše kolem. Mě to k sobě nepasuje tím, že ta guma je hladká a nezužující se, působí na mě moderně, to nejde dohromady se starýma hodinkama, na kterých je nasazená. Líbilo by se mi to spíš na nějakým tropicu, trochu retro nebo tak něco. Jinak jedinou křeč si tu předvedl ty svým výblitkem o slavných a drahých rolexkách - já jsem o tomhle nenapsal ani písmenko, jen jsem komentoval look, tak projev trochu soudnosti a už ten svůj fail raději nerozmazávej. 1
Lookyn Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 V 16. 10. 2023 v 10:21, Rimmer napsal: Odpovím si sám, pořídil jsem generickou gumu u Frýdla. Výrobce nepíšou, jmenuje se typ 270. Tenká, měkká, pohodlná, nelepí se, neřeže. Se zklamáním z šitu RubberB nesrovnatelná, cena asi litr. Zajímavý minimalistický look bez děr skrz - jsou naznačené z rubu a člověk si je dopíchne. Jedinou slabinu je, že je při očuchávání nepatrně cítit gumou, ale aspoň nemá tu hnusnou vanilkovou parfemaci. Palec nahoru, mně se to na těch slavných a drahých Rolexkách líbí
Pekos Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 Před hodinou, Lookyn napsal: Palec nahoru, mně se to na těch slavných a drahých Rolexkách líbí Mně vůbec. Tak slavný a drahý Rolexky podělat něčím takovým, je stejné, jak dát na Mercedes kola z Dacie Pojede to, bude to levnější a majiteli se to bude třeba líbit. Uvidí to milovník hezkých aut a řekne - " Tos tomu dal .. "
kdojinej Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 Já jsem hodnotil pouze vzhled. Ne cenu, ne machrindex, ne podobný kraviny. 1
Rimmer Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 Zužující se gumu bez plných konců s malou roztečí děr jsem bohužel zatím nenašel, pokud znáte, uvítám inspiraci. Psal jsem to myslím o něco výše, uctívaný originální tah mně sral tak, že jsem přemýšlel nad prodejem hodinek a voilá, na vhodné gumě vybrané z několika vyzkoušených si je s úsměvem beru ven i na sport a opět se staly mým denním průvodcem. Účel hodinek je sloužit mi ke spokojenosti (ne naopak) a pokud tomu tak není, je žádoucí to vyřešit nebo tu věc vyměnit/odložit. Kola auta jsou špatný příměr, tam výrobce silně koreluje s kvalitou s přímým dopadem na užitnost celku. Tropic a většina "vintage" gum mají neprakticky velké rozteče děr. Nejlepší je mezi námi perlon, na něm hodinky pocitově prakticky zmizí, ale moc si nesedí. Obecně dávat na 10+ let starý model řemínky ze sedmdesátek je poněkud bizár.
Ondras_CZ Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 ja koupil tohle na ali a sem spokojenej, at si kazdej rika co chce
Kid_A Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 V 26. 9. 2023 v 19:08, Rimmer napsal: Nemáte prosím v Praze někdo na ukázku Everest nebo Zealande na předkeramických Subech? Chtěl bych to zkusit před koupí. Měl jsem kdysi RubberB a řemen šel tak strmě dolů, že mi lisoval ruku ze stran, což jednak nemůžu vystát, jednak se hodinky vznášely nad rukou (přitom mám zápěstí jen kolem 17,5 cm). Na fotkách má většina lidí gumové řemeny utažené jak turniket, takže otázka komfortního střihu je asi poněkud subjektivní O Everestu na internetech píšou, že jde víc do šířky a je měkčí, o Zealande jsem v tomto nic nezjistil. Zealande jsem roky nosil na seamasterech a i na subech je to moc pohodlne.
kdojinej Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 před 3 hodinami, Ondras_CZ napsal: ja koupil tohle na ali a sem spokojenej, at si kazdej rika co chce To je docela pěkný! před 4 hodinami, Rimmer napsal: Zužující se gumu bez plných konců s malou roztečí děr jsem bohužel zatím nenašel, pokud znáte, uvítám inspiraci. Psal jsem to myslím o něco výše, uctívaný originální tah mně sral tak, že jsem přemýšlel nad prodejem hodinek a voilá, na vhodné gumě vybrané z několika vyzkoušených si je s úsměvem beru ven i na sport a opět se staly mým denním průvodcem. Účel hodinek je sloužit mi ke spokojenosti (ne naopak) a pokud tomu tak není, je žádoucí to vyřešit nebo tu věc vyměnit/odložit. Kola auta jsou špatný příměr, tam výrobce silně koreluje s kvalitou s přímým dopadem na užitnost celku. Tropic a většina "vintage" gum mají neprakticky velké rozteče děr. Nejlepší je mezi námi perlon, na něm hodinky pocitově prakticky zmizí, ale moc si nesedí. Obecně dávat na 10+ let starý model řemínky ze sedmdesátek je poněkud bizár. Tak hlavně, že ty hodinky zas nosíš Bizár mi to nepřijde, když je to trochu retro nebo vintage, což je dnes hodně trendy i v hodinkách, tak to pasuje bezvadně. A ty tvoje watche už jsou takovej youngtimer.. Jinak zní to, že hodinky musíš mít naštelovaný na ruce na milimetry, když řešíš rozteč děr na řemíncích 1
petr_cha Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Odesláno 17. října 2023 To Rimmer: Vanguard rulezz :-))https://vanguardstraps.com/collections/universal/products/20mm-quick-release-vanguard-strap-black
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se