Stodic Odesláno 20. února 2024 Nahlásit Odesláno 20. února 2024 V 13. 2. 2024 v 12:06, nizkotucnytvaroh napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bronzové krasavice
GMT Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Odesláno 28. května 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 28. května 2024 Nahlásit Odesláno 28. května 2024 Chrona s valžukem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Stodic Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 Po delsi době vyvětrány starší krásky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 15. července 2024 Nahlásit Odesláno 15. července 2024 To vypadá snad jako Volomouc!
Stodic Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Odesláno 16. července 2024 před 10 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: To vypadá snad jako Volomouc! Pravdu díš
Stodic Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 Nosim je málo, ale mám je strašně rád. Dnes jsem je zkusil oživit modrým řemenem s oranžovým prošitím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Argon Odesláno 8. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2025 Super KonTiki, na origo milanskem tahu. Ale nebudu kecat, ta izraelska verze, ktera vysla v reedici sei libi vic. Hlave jejich mesh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Ondrej75 Odesláno 7. července 2025 Nahlásit Odesláno 7. července 2025 Tyto mám nejraději, jsou krásně nositelné, lehké, pohodlné a datumovka naštěstí skoro není vidět, tak ji ani nenatahuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Pavelinho Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 Tak já mám trochu starší kousek. Kontiki 20 s Gay freres tahem že 60. let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
spona Odesláno 15. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2025 Ahoj, tak já se taky hlásím do skupiny Eterna a musím si ty hodinky pochválit. Nosí se moc hezky, je na nich parádní spona s regulaci a to pouzdro ve velikosti 44 na moji 17cm ruce vůbec nepřekáží. Je bezva že nejsou tak vysoký, no prostě jsem moc rád že je vlastním Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se