kuncák7 Odesláno 15. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 před 4 minutami, geometr napsal: No jo tak to bejvá, když se daří, tak se daří Já, když někde něco podělám, si dycky říkám, že ty chyby, na který se přijde, jsou dobrý, horší jsou ty, na který se nepřijde, nebo se na ně nepřijde včas. Na tohle se právě moc včas nepřišlo. Zona je tam od 24.8.
M109 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Kouknu na to, je to kousek od úřadu. Kostky tam zůstanou, parkující vozidla rozjíždějí mozaiku a pod podlažím je položeno vedení - voda, plyn, které by se parkujícíma vozidlama poškodilo ( TSK jako správce zamítl žádost o parkování na chodníku ). To, že se tam parkovalo v minulosti bylo špatně. Rozhodně se tam neparkuje zadarmo - platí zónová značka . Viem že je to kúsok od úradu, preto som to sem dával Ale vážne, to že je tam zábrana parkovania na chodníku je len dobre, len by som tam radšej videl nejaké zábradlie alebo inú prekážku, ktorá nezaberie taký kus chodníka - ak to tam má byť trvale. Čo sa týka parkovania, ak som správne pochopil zákon, tak značka zákaz stání ruší platnosť značky Parkoviště s parkovacím automatem IP13c. Čiže ak tam zaparkujem, môžem síce dostať pokutu za parkovanie v zákaze stání, ale nie za parkovanie v zóne bez uhradeného poplatku za parkovanie alebo bez povolenia. Alebo sa mýlim? Mimochodom, osobne (by) som v inkriminovanom úseku nikdy neparkoval, a to aj pred Covid érou, keď nájsť parkovacie miesto v oblasti bolo niekedy fakt výzvou. Občas tam autá stoja tak, že je dosť o hubu tade prejsť. Na cigára... Už sme riešili poistnú udalosť kvôli prejazdu smetiarov v širšom úseku Kavkazskej...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 Ahoj, ano, pokutu bys MEL dostat za porušení zákazu stání ne stání v zóně (dostal bys víc), nicméně je nesmyslná a už pracuju na nápravě. Tímto se ti i omlouvám. Šířka parkovacího pruhu je 2,2 tedy minimum. Bohužel nejen v této lokalitě nelze udělat širší stání, nevejde se tam pak jízdní pruh a nechceme zapříčinit úbytek parkovacích míst. Na místě nelze osadit zábradlí (památkáři a finanční náročnost). Proto tyhle antiparkovaci bloky (ty jdou na účet úřadu).
M109 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 před 46 minutami, kuncák7 napsal: Ahoj, ano, pokutu bys MEL dostat za porušení zákazu stání ne stání v zóně (dostal bys víc), nicméně je nesmyslná a už pracuju na nápravě. Tímto se ti i omlouvám. Šířka parkovacího pruhu je 2,2 tedy minimum. Bohužel nejen v této lokalitě nelze udělat širší stání, nevejde se tam pak jízdní pruh a nechceme zapříčinit úbytek parkovacích míst. Na místě nelze osadit zábradlí (památkáři a finanční náročnost). Proto tyhle antiparkovaci bloky (ty jdou na účet úřadu). Mne sa nie je potreba omlouvat, nie je za čo, ale kvitujem a smekám klobouk za prístup. V minulosti som prišiel do styku s plánovaním statickej dopravy skrz spoluprácou s MP v niekoľkých mestách (koniec koncov v predhistorických dobách systém, ktorý sme dodávali používala aj Praha, resp. niektoré MČ) a viem, že to nie je práve med lízať.
prischera Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 Teda, jako pekne mi s... celej ten projekt parkovacich zon. V Zabehlicich navsteva v podstate nema sanci zaparkovat. Zadna fialova, jen modry. Ale kdo proboha da na web k pripominkovani naprosto neprehlednej 10Mb technickej plan v PDF???? Jen nekdo, kdo moc nechce, aby mu to bylo pripominkovano. Nase zlata P10.
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 před 13 minutami, prischera napsal: Teda, jako pekne mi s... celej ten projekt parkovacich zon. V Zabehlicich navsteva v podstate nema sanci zaparkovat. Zadna fialova, jen modry. Ale kdo proboha da na web k pripominkovani naprosto neprehlednej 10Mb technickej plan v PDF???? Jen nekdo, kdo moc nechce, aby mu to bylo pripominkovano. Nase zlata P10. Jsem rád, že tam máme aspoň něco. Místostarosta pro dopravu akorát řekl, že má desítky dekovnych mailu (nevím, mě píšou jen nasrani občani). Až budu mít lepší verze, pošlu na vyžádání. Teď mám totéž co vy.
prischera Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 Ja vim, ze to neni tvoje vina. Ale cekal bych (naivne) ze se ten navrh da jako vektorova vrstva do nejake stavajici mapove aplikace typu mapy.cz, nebo maps.google.com. Tohle je neco strasnyho... A muzu se zeptat, kde mistostarosta planuje, ze bude planovat navsteva z venkova? Kdyz prijedou M. rodice z Jiznich cech, tak si pro ne mam dojet na odstavny parkoviste na Chodov??? VBubec nechapu, proc v 10.4 nejsou v podstate zadny fialovy zony. Vzdyt tu zadnej problem s parkovanim neni...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 před 2 minutami, prischera napsal: Ja vim, ze to neni tvoje vina. Ale cekal bych (naivne) ze se ten navrh da jako vektorova vrstva do nejake stavajici mapove aplikace typu mapy.cz, nebo maps.google.com. Tohle je neco strasnyho... A muzu se zeptat, kde mistostarosta planuje, ze bude planovat navsteva z venkova? Kdyz prijedou M. rodice z Jiznich cech, tak si pro ne mam dojet na odstavny parkoviste na Chodov??? VBubec nechapu, proc v 10.4 nejsou v podstate zadny fialovy zony. Vzdyt tu zadnej problem s parkovanim neni... Divil by ses, ale problém v 10.4 je skoro všude (přesunula se vám tam celá 10.1 až 10.3). Z paměti ti teď neřeknu, kde je nejbližší návštěvnícka, zítra kouknu a pisnu ti.
prischera Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 Ja to na mape vidim, primo na Zabehlicky a do Pred skalkami. Siroko daleko jedina. A problem s parkovanim, tu Martine neni. Mozna ted, kdyz tu docasne nemame zony a 10.1 a 10.3, ale to je uplne umelej problem vytvorenej zonama. A pokud budou zony i na 10.4 tak zmizi. Ja chapu, ze tu musi zony, kdyz je ti bl.i nacpali na celou desitku i pres odpor obyvatel. Ale nechapu, proc nejsou jako vsude jinde namixovany fialovy a modry.
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2020 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 (upraveno) před 7 minutami, prischera napsal: Ja to na mape vidim, primo na Zabehlicky a do Pred skalkami. Siroko daleko jedina. A problem s parkovanim, tu Martine neni. Mozna ted, kdyz tu docasne nemame zony a 10.1 a 10.3, ale to je uplne umelej problem vytvorenej zonama. A pokud budou zony i na 10.4 tak zmizi. Ja chapu, ze tu musi zony, kdyz je ti bl.i nacpali na celou desitku i pres odpor obyvatel. Ale nechapu, proc nejsou jako vsude jinde namixovany fialovy a modry. Namixovany to trochu je, bohužel nelze vyhovět všem. Každej chce trochu neco jiného. U vás je problém, že tam nejsou obchody ani nic jinyho, čím by se podle metodiky dalo víc návštěvnické. A problém s parkováním je i u vás (mám na stole podněty z okolních ulic i Zabehlicky, o zbytku Zahradaku, okolo Koryt ani nemluvím). Návštěvy budete muset pouštět na to vaše parkoviště a vy jako rezidentní parkovat na oprávnění na ulici. Bohužel můžu max papouskovat ty ofiko hovadiny, ač s nima nesouhlasím a sám taky u našich nezaparkuju, protože nemám bydliště na P10. Upraveno 15. prosince 2020 uživatelem kuncák7
prischera Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2020 Nebudu tu plevelit, prejdu na SZ
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 "Mám rád", když se to nazve pracovní verze - https://www.idnes.cz/praha/zpravy/praha-magistrat-omezeni-dopravy-centrum-zakaz-vjezdu-nabrezi.A210105_587782_domaci_misl
straspol Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Stát si hraje . Politici si hrají. Nedochází jim, že bez daní z benzínu- ano, je tam i DPH, takže už se platí i daň z daně - nebudou mít z čeho krást. Pokud se jim opravdu podaří lidi znechutit tak, že omezí cesty autem, elegantně si řežou větev...
slabak Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Dlouha leta bydlim na P10, mam rezidentni stani jak na firemni, tak na soukrome auto. Vstricnost starsi pani na MCP10 byla prikladna, neveril jsem, ze urednice za prepazkou bude tak mila a prijemna. No a ted jsem byl s dcerou ve Vinohradsky nemocnici, uvnitr jsem nezaparkoval, tak jsem to nechal stat venku v domneni, ze je to P10. No a neni, parkoval jsem U Vinohradske nemocnice a to je P2. Zjistil jsem to az po navratu z ordinace. Takovej blbej zub na hranici P10-P2. Takze cekam pokutu, za blbost se plati no...
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 8 minutami, slabak napsal: Dlouha leta bydlim na P10, mam rezidentni stani jak na firemni, tak na soukrome auto. Vstricnost starsi pani na MCP10 byla prikladna, neveril jsem, ze urednice za prepazkou bude tak mila a prijemna. No a ted jsem byl s dcerou ve Vinohradsky nemocnici, uvnitr jsem nezaparkoval, tak jsem to nechal stat venku v domneni, ze je to P10. No a neni, parkoval jsem U Vinohradske nemocnice a to je P2. Zjistil jsem to az po navratu z ordinace. Takovej blbej zub na hranici P10-P2. Takze cekam pokutu, za blbost se plati no... Pravá, jižní strana Šrobárky je P 10 , levá je P2. Je to tak odjakživa. U Vinohradské nemocnice je celá P 2. Pro příště ti můžu poslat sken, kde se to dělí. Stál si v modré, takže nevím, jak dlouho jsi tam byl.
Radek124 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 No fakt jste si to v tom pohlavním městě skvěle vymysleli - protože jestli je na tomhle "rezidentním parkování" něco zvráceného, tak že už ani chudák rodilý cajzl nesmí svůj plecháč parkovat jinde než před svým barákem (přičemž ani na to ale nemá nárok), hlavně že za každé auto do městské kasičky odvádí výpalné. Už ten blbákov konečně zbořte a začněte znova a pořádně...
slabak Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 8 minutami, kuncák7 napsal: Pravá, jižní strana Šrobárky je P 10 , levá je P2. Je to tak odjakživa. U Vinohradské nemocnice je celá P 2. Pro příště ti můžu poslat sken, kde se to dělí. Stál si v modré, takže nevím, jak dlouho jsi tam byl. Dekuju, uz jsem koukal do mapy. Blbec, nejak me to nenapadlo, vzdy jsem parkoval v arealu nemocnice. Ted tam nikde misto nebylo a nechtel jsem tam nekde auto zahodit na prasaka. Stal jsem v modre zone P2 skoro 3h, neda se nic delat, pouceni pro priste.
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 2 minutami, Radek124 napsal: No fakt jste si to v tom pohlavním městě skvěle vymysleli - protože jestli je na tomhle "rezidentním parkování" něco zvráceného, tak že už ani chudák rodilý cajzl nesmí svůj plecháč parkovat jinde než před svým barákem (přičemž ani na to ale nemá nárok), hlavně že za každé auto do městské kasičky odvádí výpalné. Už ten blbákov konečně zbořte a začněte znova a pořádně... Tak vzhledem k tomu, že teď píšeš nesmysl, tak se ti pokusím to vysvětlit - nemusíš parkovat jen před svým domem, ale v celé městské čtvrti, která je většinou rozlehlejší, než většina okresních měst.
kuncák7 Odesláno 5. ledna 2021 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 před 1 minutou, slabak napsal: Dekuju, uz jsem koukal do mapy. Blbec, nejak me to nenapadlo, vzdy jsem parkoval v arealu nemocnice. Ted tam nikde misto nebylo a nechtel jsem tam nekde auto zahodit na prasaka. Stal jsem v modre zone P2 skoro 3h, neda se nic delat, pouceni pro priste. Není jistota, že to auto co tohle sleduje a monitoruje, mělo ten den trasu přes tuhle ulici ( trasa monitorovacího auta se mění a všechny ulice se každý den neprojíždí ). Takže šance, že pokuta nebude, tu je.
Radek124 Odesláno 5. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2021 Sorry že čůrám proti aktuální úřednické módě - ale právě tímhle umělým škrcením individuální dopravy (bez příslušné náhrady hromadnou) a porcováním velkoměst na zóny (de-facto zpátky na jednotlivé vesnice) se už i místním snažíte zpoplatnit a znechutit jednu ze zásadních výhod urbanizace, což je snadná dostupnost bydlení, práce, obchodu a služeb koncentrovaných na jednom místě...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se