Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 26. 9. 2025 v 12:57, johny357 napsal:

Mne pred chvilkou poslal kamos z D1

IMG-20250926-WA0003.jpg

Bludný Holanďan ?

Odesláno
V 1. 10. 2025 v 14:41, kuncák7 napsal:

Postni mi sem obrázek, prosím. Pošlu to na patřičná místa. A asfaltéra asi taky.

To těžko, nesmím za jízdy držet audiovizuální zařízení neasi. A kvůli tomu tam sólo fakt nepojedu.

Je tam vyfrézovanejch asi deset míst a zalitejch asfaltem jářku si myslím za miliardu. Všechno hrbatý jako sousedka.

Za tohle by si v jižní koreji šel na popraviště.

Nechám si vyměnit měchy a vono to pude😉 

Odesláno
před 7 hodinami, YPO napsal:

To těžko, nesmím za jízdy držet audiovizuální zařízení neasi. A kvůli tomu tam sólo fakt nepojedu.

Je tam vyfrézovanejch asi deset míst a zalitejch asfaltem jářku si myslím za miliardu. Všechno hrbatý jako sousedka.

Za tohle by si v jižní koreji šel na popraviště.

Nechám si vyměnit měchy a vono to pude😉 

Hele, tak mi to místo trochu popis, Práčská je dost dlouhá a záprd stojí skoro celá. A divím se, že ti vadí nějaká past na mamuta a ne spíš uzkej úsek U Záběhlického zámku/ Aubrechtové a to parádní zábradlí u pseudochodniku.

Odesláno
Právě teď, kuncák7 napsal:

Hele, tak mi to místo trochu popis, Práčská je dost dlouhá a záprd stojí skoro celá. A divím se, že ti vadí nějaká past na mamuta a ne spíš uzkej úsek U Záběhlického zámku/ Aubrechtové a to parádní zábradlí u pseudochodniku.

Celý co popisuješ stojí za hovno. Zastávka U Lípy by měla už dávno bejt v režimu "zákaz objíždění MHD" - zábradlí neřeším, protože ho časem někdo sejme -  úzkej most jenom pro odvážné také neřeším, páč sem odvážnej.

Rádoby opravenej úsek je od zastávky Záběhlická škola do odbočení s ulicí Topolovou. Mimochodem ulice Topolová by si v úseku od Práčské do křižovatky s Jabloňovou taky zasloužila péči. (velkou péči)

Odesláno
před 31 minutami, YPO napsal:

Celý co popisuješ stojí za hovno. Zastávka U Lípy by měla už dávno bejt v režimu "zákaz objíždění MHD" - zábradlí neřeším, protože ho časem někdo sejme -  úzkej most jenom pro odvážné také neřeším, páč sem odvážnej.

Rádoby opravenej úsek je od zastávky Záběhlická škola do odbočení s ulicí Topolovou. Mimochodem ulice Topolová by si v úseku od Práčské do křižovatky s Jabloňovou taky zasloužila péči. (velkou péči)

Kouknu na to a udělám co se dá. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...