Vit Odesláno 15. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2019 Zajímavé hodinky (ne moje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Tak ty jsou hodne extravagantni, slusnej nádor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2019 Corum Bubble to je svet sam pro sebe:-) Clovek na ne musi mit ruku:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Bylo mnoho variant "crazy" cifru. Kdyby meli normalni lidsky sklicko, tak uz je mam ve sbirce. Svyho casu meli Klenoty par bubble modelu ve sterboholskym outletu za minus 50%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Myslím, že bez toho skla by to nebylo ono.Po vyzkoušení těchto 45mm bych menší bubliny nechtěl (a to mám ruku jen cca 17,5 - 18cm).Nožky jsou zatočené, takže je to OK.Navíc je pouzdro celkem masivní, takže menší velikost číselníku hodinky opticky zmenšuje.Myslím, že u těch menších variant ty báječné 3D motivy nemohou tak dobře vyniknout.Ad sklo, je průhledné, takže to opticky výšku hodinek na první pohled nezvětšuje. Pod manžetu košile také vklouznou v pohodě.Na druhou stranu je to celkem velká extravagance, kterou člověk musí ustát a vybrat si motiv cíleně, aby k němu měl nějakou vazbu, jinak se asi omrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 No, nemusím mít všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Jsou naprosto skvely. Mel jsem netopejry a dodnes si nadavam, ze jsem je prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Romane dej sem foto pls, pamatuju si ty netopejry. Mimochodem, co v tom je vubec za stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 (upraveno) No, nemusím mít všechno. A to jsem ti chtěl volat, ať se na ně přijedeš podívat, dokud nevrátím ... Jsou naprosto skvely. Mel jsem netopejry a dodnes si nadavam, ze jsem je prodal. Myslíš ty Nighovy? Neměly jen 40mm, nebyly malé? Romane dej sem foto pls, pamatuju si ty netopejry. Mimochodem, co v tom je vubec za stroj? Myslím, že ETA 2892 Upraveno 17. února 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 42 , bylo jich plny zapesti. Fotku snad jeste nejakou najdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Vzdycky jsem chtel nejaky Corumy, ty crazy motivy se mi i libi, ale bublinu proste nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Věděli jste, že řemen je uchycen na obou stranách na dvou stěžejkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Vite, to je tedy nova akvizice? Jsou extraordinerni:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ne, měl jsem je jeden víkend doma na focení.Ano, je to reálný brutální 3D efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) Strojek:(ten klíček ve mě evokuje Vatikán, nemají taky nějaký takový znak pro něco?) Upraveno 14. března 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 ano, mas kluc od Vatikanu (toto je symbol Vatikanu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Díky za info, já buhužel ne, já je měl jen jeden víkend na focení.Postupně fotky učesávám a sázím sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se