Viktor Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 Na těch fotkách to vypadá na čínu, pod setrvačkou by měl jít rozeznat obrys loga ETA, nový 7750 mají jinak ukazatel regulace
pete Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 Nejsem žádný znalec,ale zvětšil jsem si prostřední fotku a porovnával. No a některý ty "bazmeky" se liší a dokonce chybí. Ale já tomu fakt nerozumím, takže vlastně sry za plevelení.....
mischa Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 mrakodrap, jo, je to čína. Ale občas se některé díly dají použít jako druhovýroba na originál7750
bandicoot Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 prosím o informaci: co se stane při manuálním dotažení Valjoux 7750? Četl jsem tu o jakémsi srdceryvném lupnutí... Když se dívám dovnitř při natahování, nějak se mi ten sprint některých koleček (mnohonásobný poměr otáček vzledem ke korunce) nelíbí... Je v pohodě je natahovat třeba denně jako klasické manuály (nemám winder)?
cali Odesláno 21. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2008 nestane sa vobec nic,... da sa dotahovat do nekonecna ako vsetky automaty sa to natahuje takym gumovym sposobom ... pocul som sice nazory ze to mierne skodi odlucovacu ale podla mna nic zasadne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se