Monty Odesláno 19. května 2006 Nahlásit Odesláno 19. května 2006 Zdravím všechny. Už delší dobu se mi líbí tyhle hodinky a proto bych uvítal všechny vaše názory a zkušenosti s touto značkou. Myslíte, že to je dobrá volba? Děkuji.
Radimk Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 "Dobrá" je za 3. Já bych to zařadil kousek výš. Pěkné. a hlavně mimostředka, na tom ujíždím.
African Odesláno 22. května 2006 Nahlásit Odesláno 22. května 2006 Raymond Weil je podle mě značka, která si zakládá na velmi vysoké kvalitě. Celkem mladá firma, asi 1976 patří dnes k pěti největším švýcarským výrobcům hodinek. Já mám zálusk na W1. http://www.nest-sro.cz/rww1.htm
Jezek Odesláno 23. května 2006 Nahlásit Odesláno 23. května 2006 Znacka je dle meho kvalitni (mam doma jejich katalog,a muzu-li posoudit z jeho celkoveho zpracovani,pusobi na me jako velmi seriozni znacka stredni tridy),rimske cislice tomu davaji eleganci stejne jako mimostredna vterinovka a rucky,ochrana korunky nepusobi nijak rusive (ale dovedu si je predstavit i bez ni,a myslim,ze by vypadaly jeste o neco elegantneji),a navic/hlavne jsou to automaty,byt asi "jen" se strojkem ETA,takze pokud se libi,proc ne ?
jirka2 Odesláno 24. května 2006 Nahlásit Odesláno 24. května 2006 Mám RW Parsifal a jdou skvěle. Je to opravdu kvalitní značka a vůbec bych se koupi nebál. Jsou to pěkné hodinky.
abrahamlouis Odesláno 25. května 2006 Nahlásit Odesláno 25. května 2006 Jdi do toho!!! Mam je uz 4 roky a jsou OK. Pouze v jinem provedeni ciferniku, ten je bílý a vterinovka je soustredna s ostatnimi rucickami. Asi tak na konci roku se objevila mensi drobnost, zmena data jiz neprobiha 2 min pred 0:00, ale v 0:07, proc nevim, ale nejak jsem se nedonutil je dat seridit a po 4 letech prohlednout...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se