Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vem si ty hodinky, ktere mas nejradsi - ty ktere te napadnou jako prvni kdyby jsi mel vsechny vyhodit a nechat si jedny jediny - to budou presne ty, ktere se hodi na Vasi svatbu ;) Jinak preju at jste spolu spokojeni :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno
Tak jsem to nakonec vyresil (viz priloha) a vcera to pekne klaplo :) . Vsem dalsim odhodlanym parum z fora preju hladky prubeh dne a vsechno nejlepsi ;) .

Hodinky dobrý, ale ten fotograf byl nějaký divný.

Odesláno
Hodinky dobrý, ale ten fotograf byl nějaký divný.

To je jen vyrez toho duleziteho - snazim se drzet hodinek coby nosneho tematu a obliceje jsou moc off-topic :D

Odesláno

No, fotka je to hezká - akorát že se z ní nikdy nedozvíme, jaký hodinky měla paní DaDrivová :D

Ale vážně... to je hezká móda, že se všichni berou sedmýho června, třeba já měl s paní farářskou v sobotu pětiletý výročí :)

Odesláno
No, fotka je to hezká - akorát že se z ní nikdy nedozvíme, jaký hodinky měla paní DaDrivová :D

Asi měla nějaké laciné quartzky a DaDriva si nechtěl udělat ostudu, tak je raději zakryl vlastní rukou :-D

Ale vážně... to je hezká móda, že se všichni berou sedmýho června, třeba já měl s paní farářskou v sobotu pětiletý výročí

My jsme se brali 9.9.99 :-)

Návštěvník Snow
Odesláno
My jsme se brali 9.9.99 :-)

mě to čeká 08/08/08, ne maturita :)

Aby jste se neumachrovali vy číslíčkáři, na jaké datum jste si naplánovali funus ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...