Dokusan Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 (upraveno) Nezumi, Zelos, atdtu http://oceanictime.blogspot.com/ ich mas viac nez dostNezumi se mi osobně líbí, ale za plnou cenu už mi Baleine přijdou dost drahý a navíc je mají už pouze s PVD úpravou. Strojek NH35 je asi OK. Upraveno 1. dubna 2019 uživatelem Dokusan
xmiroslav Odesláno 2. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Díky všem. Některé kousky jsou vážně zajímavé.
Tenglis Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Já bych byl na základě vlastních zkušeností s microbrandy opatrný. Na jednu stranu je to dobrá cesta, jak v rámci nadseni začít intenzivně pronikat do taju všemožných hodinarskych aspektů. Ale na druhou stranu pak na základě těchto poznatků začne spekulovat, jestli to, co získal v hodinkách od toho microbrandy, není málo. A že za stejné peníze se mnohdy dá dostat mnohem více z hodinek od renomovaných "Entry level" výrobců (Hamilton, oris, mido, Longines...) ikdyž třeba i z druhé ruky. zelos nebo nezumi jsou už zavedení výrobci, ale pozor skutečně dávat na projekty na kickstarteru. Čekání na produkt/odmenu bývá dlouhé tak, že mezitím hodinky přestanou člověka bavit, výsledná kvalita bývá zklamáním a zákaznická podpora je bidna. Microbrandy navíc nemají ani nemůžou mít přehled a dohled nad samotnou výrobou a QC. Byl bych už příště opatrnější při nákupu produktu od někoho, kdo jeho výrobu nemá ve svých rukou.
Roman-ZA Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 povedz mi, prosim, ktory mikrobrand ma ceny ala Oris a Longines? rad sa poucim
Mr. Igelit Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Moje Ginault stály po slevě 1200 USD + pade za poštovný :-)
Diablo1st Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 povedz mi, prosim, ktory mikrobrand ma ceny ala Oris a Longines? rad sa poucim Viem o jednej: MONTA.
xmiroslav Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Já bych byl na základě vlastních zkušeností s microbrandy opatrný. Na jednu stranu je to dobrá cesta, jak v rámci nadseni začít intenzivně pronikat do taju všemožných hodinarskych aspektů. Ale na druhou stranu pak na základě těchto poznatků začne spekulovat, jestli to, co získal v hodinkách od toho microbrandy, není málo. A že za stejné peníze se mnohdy dá dostat mnohem více z hodinek od renomovaných "Entry level" výrobců (Hamilton, oris, mido, Longines...) ikdyž třeba i z druhé ruky. zelos nebo nezumi jsou už zavedení výrobci, ale pozor skutečně dávat na projekty na kickstarteru. Čekání na produkt/odmenu bývá dlouhé tak, že mezitím hodinky přestanou člověka bavit, výsledná kvalita bývá zklamáním a zákaznická podpora je bidna. Microbrandy navíc nemají ani nemůžou mít přehled a dohled nad samotnou výrobou a QC. Byl bych už příště opatrnější při nákupu produktu od někoho, kdo jeho výrobu nemá ve svých rukou. Díky za názor.
xmiroslav Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Kdesi jsem narazil na Unimatic. Nějaká zkušenost?
JMK Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Napadá mne ještě že by bylo dobré držet se značek které používají ETA nebo jiné rozšířené strojky. Hlavně proto že není problém najít servis a náhradní díly. Taky asi dost napoví to jakou zaručují přesnost chodu rovnou při koupi. Ti co nabízejí například jako Monta 5s/den si asi věří víc než Geckota které myslím operují s 20s/den. Osobně jsem nic ze sektoru micro brand nevyzkoušel a to hlavně proto že věřím že by mi časem hlodalo proč jsem si radši nekoupil něco s větší tradicí. Je pro mne docela důležitý vědět že třeba obyčejný potápky od Seika nosili vojáci ve Vietnamu, Hamiltony prošli kde čím a třeba Omegy byly na měsíci. Krom toho mám rád pocit že třeba Hamiltony a Seika se objevili v plno super filmech na zápěstích jejich hrdinů nebo že Omega patří k Jamesi Bondovi atd. To by ty hodinky musely být opravdu přesně do puntíku podle mého gusta abych šel do micro brandu. Ale fandím tomu a je to podle mne jen ku prospěchu průmyslu.
xmiroslav Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Chápu, že tradice a historie se u hodinek cení.
Roman-ZA Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 ked ETA, tak ETA: https://www.maenwatches.com/
xmiroslav Odesláno 3. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Díky, maen už tady proběhl, bohužel 42mm modely vyprodány, jinak by to byl favorit.
AKUC Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 Díky, maen už tady proběhl, bohužel 42mm modely vyprodány, jinak by to byl favorit.treba skúsiť kontaktovať, neviem aké máš zápästie ale možno 40mm je akurát, práve tieto sa mi páčia tiež
beeman Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 hodinky jsou to moc hezky, ale to logo bych neprekous, je fujky :-(
AKUC Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 hodinky jsou to moc hezky, ale to logo bych neprekous, je fujky :-(ale celkom zaujímavé story :MAEN was founded by 2 Dutchmen. They have always been fascinated by the story of New York City. In 1626, the island of Manhattan was renamed to New Amsterdam after it was discovered by captain Hudson on the Dutch ship the Halve Maen (?Half Moon?).The Bronx, Brooklyn, Broadway, Harlem, Wall Street, Long Island. These and many more New York place names are known all over the world, but did you know those place names all come from Dutch?The name of the settlement may have changed, but you don?t have to spend a lot of time in the Hudson River Valley area to see the Dutch influence that still exists there.
Dokusan Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2019 povedz mi, prosim, ktory mikrobrand ma ceny ala Oris a Longines? rad sa poucim Dale třeba Farer, Yema...
xmiroslav Odesláno 4. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2019 treba skúsiť kontaktovať, neviem aké máš zápästie ale možno 40mm je akurát, práve tieto sa mi páčia tiež Zápěstí mám 19,5cm, pod 40mm už mi to přijde malý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se