Dantechno Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Muj nejvetsi den blbec byl , kdyz jsem slysel Fazera zpivat....
jiriskopal68 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Muj nejvetsi den blbec byl , kdyz jsem slysel Fazera zpivat.... Hele a který jsi na těch fotkách Ty, celkem by mě to zajímalo, jednak si po mě obul jedny z hodinek a hlavně jak to tady pročítám,tak i podle avataru mi příjde,že musíš být sympaťák.
Gilius Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Hele ten chudák netopejr neví, že tam bydlíš, nedělá to schválně. A ty víš, že on to nerozezná a tak v klidu počkáš, až zase vyletí ví to,říkal jsem mu to několikrát........
XXXfazerXXX Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Vocas je to a ne sympatak.....hodinkam vubec nerozumi,na noc mel straslivy trencle,v praci nema zadnej uspech,a zrovna jsem musel 550 km poslouchat jeho kecy............na fotkach ho poznas.Vypada na ctrnact, bez brejli nevidi a je propleslej,tak ma cepici
jiriskopal68 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Vocas je to a ne sympatak.....hodinkam vubec nerozumi,na noc mel straslivy trencle,v praci nema zadnej uspech,a zrovna jsem musel 550 km poslouchat jeho kecy............na fotkach ho poznas.Vypada na ctrnact, bez brejli nevidi a je propleslej,tak ma cepici Jo díky,přesně tak jsem si ho představoval,díííky!
XXXfazerXXX Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 zajimavy, ja obvykle klukum na trencle nekoukam... ty nosis tanga? Ja byl na srazku bez trenek,ale pulku noci po me Dan lezl,tak jsem mel moznost si ho dukladne prohlidnout
jiriskopal68 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Ja byl na srazku bez trenek,ale pulku noci po me Dan lezl,tak jsem mel moznost si ho dukladne prohlidnout 69????
Dantechno Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 Ty uchylaku , jsi byl celej mastnej od ty veprovy hlavy , leskl ses jak Mr. Universe.
911 Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 jak to tak procitan, tak ste si chlapi uzili. cekam na kibiho fotku Danika
grakij Odesláno 5. září 2009 Nahlásit Odesláno 5. září 2009 jak to tak procitan, tak ste si chlapi uzili. cekam na kibiho fotku Danika uz tam je ;-)
Karlos Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 ví to,říkal jsem mu to několikrát........ A co on na to?
Gilius Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 nějaký "písk,písk"......nasrat.....mu nerozumím......
Karlos Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Tak to je jasný, evidentně neumí česky a nerozumí ti Měj pro něj proto pochopení a ukaž mu svoji převahu tím, že necháš otevřený okno, aby mohl v klidu zase vyletět, až ho to u tebe přestane bavit
gougy Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 nějaký "písk,písk"......nasrat.....mu nerozumím...... Jestli on si náhodou nechtěl pokecat s něčím inteligentním, pískajícím, neměl jsi v místnosti nějaké digitálky?
Adam99 Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Jestli on si náhodou nechtěl pokecat s něčím inteligentním, pískajícím, neměl jsi v místnosti nějaké digitálky?
brett Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 (upraveno) Vocas je to a ne sympatak.....hodinkam vubec nerozumi,na noc mel straslivy trencle,v praci nema zadnej uspech,a zrovna jsem musel 550 km poslouchat jeho kecy............na fotkach ho poznas.Vypada na ctrnact, bez brejli nevidi a je propleslej,tak ma cepici prej, že když má někdo takového přítele, tak už ani nepotřebuje nepřítele ... Upraveno 6. září 2009 uživatelem brett
Dantechno Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 brette a o tobe jsem si zrovna myslel, ze jsi inteligentni clovek a gentleman
brett Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 brette a o tobe jsem si zrovna myslel, ze jsi inteligentni clovek a gentleman .. jsem si říkal, že nebudu muset doplňovat kdo je kdo, ale copak se takhle hovoří o přátelích? :-) Pochopil?
Dantechno Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Myslis to zvire v dzisbunde s praseci hlavou v tasce? Neudelas nic, on se takhle narodil , hulvat.
Gilius Odesláno 6. září 2009 Nahlásit Odesláno 6. září 2009 Jestli on si náhodou nechtěl pokecat s něčím inteligentním, pískajícím, neměl jsi v místnosti nějaké digitálky? Měl...vidíš,to men v tu hodinu ani nenapadlo. Tož ať si zase přiletí,ale v rozumnou hodinu. Pokud to zopakuje,jako posledně,tož bez milosti........stačí,že musím ponocovat v práci(a honit se s dementama),doma FAKT NE!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se