Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Muj nejvetsi den blbec byl , kdyz jsem slysel Fazera zpivat....

Hele a který jsi na těch fotkách Ty, celkem by mě to zajímalo, jednak si po mě obul jedny z hodinek a hlavně jak to tady pročítám,tak i podle avataru mi příjde,že musíš být sympaťák.

Odesláno
Hele ten chudák netopejr neví, že tam bydlíš, nedělá to schválně. A ty víš, že on to nerozezná a tak v klidu počkáš, až zase vyletí :)

ví to,říkal jsem mu to několikrát........ :gun_bandana:

Odesláno

Vocas je to a ne sympatak.....hodinkam vubec nerozumi,na noc mel straslivy trencle,v praci nema zadnej uspech,a zrovna jsem musel 550 km poslouchat jeho kecy............na fotkach ho poznas.Vypada na ctrnact, bez brejli nevidi a je propleslej,tak ma cepici :thumbsup_anim:

Odesláno
Vocas je to a ne sympatak.....hodinkam vubec nerozumi,na noc mel straslivy trencle,v praci nema zadnej uspech,a zrovna jsem musel 550 km poslouchat jeho kecy............na fotkach ho poznas.Vypada na ctrnact, bez brejli nevidi a je propleslej,tak ma cepici :thumbsup_anim:

Jo :thumbsup_anim: díky,přesně tak jsem si ho představoval,díííky!

Odesláno

Tak to je jasný, evidentně neumí česky a nerozumí ti :) Měj pro něj proto pochopení a ukaž mu svoji převahu tím, že necháš otevřený okno, aby mohl v klidu zase vyletět, až ho to u tebe přestane bavit ;)

Odesláno
nějaký "písk,písk"......nasrat.....mu nerozumím......

Jestli on si náhodou nechtěl pokecat s něčím inteligentním, pískajícím, neměl jsi v místnosti nějaké digitálky? :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

prej, že když má někdo takového přítele, tak už ani nepotřebuje nepřítele ... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem brett
Odesláno
brette a o tobe jsem si zrovna myslel, ze jsi inteligentni clovek a gentleman :P

.. jsem si říkal, že nebudu muset doplňovat kdo je kdo, ale copak se takhle hovoří o přátelích? :-)

Pochopil?

Odesláno
Jestli on si náhodou nechtěl pokecat s něčím inteligentním, pískajícím, neměl jsi v místnosti nějaké digitálky? :thumbsup_anim:

Měl...vidíš,to men v tu hodinu ani nenapadlo. Tož ať si zase přiletí,ale v rozumnou hodinu. Pokud to zopakuje,jako posledně,tož bez milosti........stačí,že musím ponocovat v práci(a honit se s dementama),doma FAKT NE!!!!

:lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...