New Milis Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 falkkon napsal: To doufám, že si co nejdřív zabubláme s motorkama!! V sobotu jsem ji nastartoval a poslouchal tu rajskou hudbu. Tak já si ji půjdu do garáže taky nastarovat. Ale je zima, musím pořádně utěsnit dveře a okna.
budo Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 falkkon napsal: Barva ciferníku a řemene k Marauderu. Proč rozhrkávat Monstra?Teď možná vstupuju na tenký led a skončím jak Hus na hranici,ale nemůžu strávit tu korunku na poz. 4. Vidíš, já to zase považuju za velkou přednost. Hodinky jsou tím méně zranitelné, jaksi kompaktnější a korunka nikdy netlačí na ruce...
falkkon Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2009 budo napsal: Vidíš, já to zase považuju za velkou přednost. Hodinky jsou tím méně zranitelné, jaksi kompaktnější a korunka nikdy netlačí na ruce... Snad,že by vadila korunka ruce,ale marně vzpomínám,že by ji někdo nělak ulomil.
falkkon Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 rur napsal: Na řemen od Simona bych byl zvědav? Dej prosím pak foto. Takže,jak jsem slíbil.......
Filipes Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 a jak je vyřešený uchycení řemene k tomu prvnímu článku tahu?
spiderer Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 falkkon - pekny, je videt ze simon umi, ten remen ty ohyzdne hodinky zkrasluje
falkkon Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Filipes napsal: a jak je vyřešený uchycení řemene k tomu prvnímu článku tahu? V tom článku je dírka od původního tahu.Takže rovný kolík průměr 1,5 mm
budo Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 no nevím ... mně to přijde jako dávat Micheliny na Trabanta
falkkon Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 (upraveno) budo napsal: no nevím ... mně to přijde jako dávat Micheliny na Trabanta Máš asi pravdu,ale já je bral na rozhrkání na motorce a máchání ve vodě. Prostě pokus.Ale podle mého názoru by přechod- řemen/pouzdro vypadal na monstrech hůř edit: ale jinak mám radost,že se simonův Michelin líbí. Upraveno 2. února 2009 uživatelem falkkon
falkkon Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 falkkon napsal: Barva ciferníku a řemene k Marauderu. Proč rozhrkávat Monstra?Teď možná vstupuju na tenký led a skončím jak Hus na hranici,ale nemůžu strávit tu korunku na poz. 4.
grakij Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 tak panove v Lenoxu zamakali ... Dnes jsem nakoukl pres mriz a vylohu do hodinarstvi a vidim oranzovy cifernik znamou lunetu a cena 2k. Rikam si aaa monstra unas v obchode Na druhy pohled vidim ze to pouzdro je jine a navic to jsou chronografy a uz vubec ne Seiko. Lezely mezi Casio. Sorry za kvalitu fotky mobil + mrize+ vyloha ...
skalis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 V Lanskroune meli tyhle (ty nechrono) "Monster like" Lennoxy v nejaky velky sleve za 900 kc. Meli myslim zlute a oranzove.
spinach Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 ..dnes v podvečer jsem vyzvedl na poště tuto "quartz variaci na monstra".. momentálně byla v akci.. za 1.590,- Kč .. poměr cena/ výkon = myslím..dost v pohodě
Sage Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Odesláno 26. března 2011 Prijde mi to hnusny. Proc kupovat lenox kdyz muzes mit original v celkem podobne cenove relaci.
pato31681 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2011 V podstate je to kopia, ale sekundova rucicka ma lepsi tvar ako u Seika
HAIRYPAW Odesláno 24. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2011 Podle mého názoru je právě korunka na pozici 4 neuvěřitelně-jak bych to řekl...sexy.A nejhezčí na monstrech jsou ty železný blatníky.Ty žádná kopie nemá.Jo,jo.
rur Odesláno 25. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2011 (upraveno) Trošičku mě před dvěma lety(sorry za kvalitu fota ) koupání v moři vyžralo na lunetce šipku Upraveno 25. dubna 2011 uživatelem rur
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se