Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  falkkon napsal:
To doufám, že si co nejdřív zabubláme s motorkama!! V sobotu jsem ji nastartoval a poslouchal tu rajskou hudbu. :smile_anim:

Tak já si ji půjdu do garáže taky nastarovat. Ale je zima, musím pořádně utěsnit dveře a okna.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  falkkon napsal:
Barva ciferníku a řemene k Marauderu. Proč rozhrkávat Monstra?Teď možná vstupuju na tenký led a skončím jak Hus na hranici,ale nemůžu strávit tu korunku na poz. 4. :sad01_anim:

Vidíš, já to zase považuju za velkou přednost. Hodinky jsou tím méně zranitelné, jaksi kompaktnější a korunka nikdy netlačí na ruce...

Odesláno
  budo napsal:
Vidíš, já to zase považuju za velkou přednost. Hodinky jsou tím méně zranitelné, jaksi kompaktnější a korunka nikdy netlačí na ruce...

Snad,že by vadila korunka ruce,ale marně vzpomínám,že by ji někdo nělak ulomil.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  Filipes napsal:
a jak je vyřešený uchycení řemene k tomu prvnímu článku tahu?

V tom článku je dírka od původního tahu.Takže rovný kolík průměr 1,5 mm

Odesláno (upraveno)
  budo napsal:
no nevím ... mně to přijde jako dávat Micheliny na Trabanta

Máš asi pravdu,ale já je bral na rozhrkání na motorce a máchání ve vodě. Prostě pokus.Ale podle mého názoru by přechod- řemen/pouzdro vypadal na monstrech hůř

edit: ale jinak mám radost,že se simonův Michelin líbí.

Upraveno uživatelem falkkon
  • po měsíci...
Odesláno
  falkkon napsal:
Barva ciferníku a řemene k Marauderu. Proč rozhrkávat Monstra?Teď možná vstupuju na tenký led a skončím jak Hus na hranici,ale nemůžu strávit tu korunku na poz. 4. :sad01_anim:

• po měsíci...
Odesláno

tak panove v Lenoxu zamakali ...

Dnes jsem nakoukl pres mriz a vylohu do hodinarstvi a vidim oranzovy cifernik znamou lunetu a cena 2k. Rikam si aaa monstra unas v obchode :jawdrop: Na druhy pohled vidim ze to pouzdro je jine a navic to jsou chronografy a uz vubec ne Seiko. Lezely mezi Casio. :death:

Sorry za kvalitu fotky mobil + mrize+ vyloha ...

post-5631-1241548255.jpg

• Po roku...
Odesláno

..dnes v podvečer jsem vyzvedl na poště tuto "quartz variaci na monstra".. momentálně byla v akci.. za 1.590,- Kč ;)

.. poměr cena/ výkon = myslím..dost v pohodě

Posted Image

Posted Image

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Trošičku mě před dvěma lety(sorry za kvalitu fota ) koupání v moři vyžralo na lunetce šipku :)

post-736-088100900 1303751133.jpg

Upraveno uživatelem rur
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...