jacob Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Napsal bych, že jsou vzhledově pěkný, ale to bych musel pochválit spíše Seika. Příjde mi to úplně stejný fake jako jedny z nejdiskutovanějších hodinek zde na fóru. Marina Militare od Parnisu, nebo jak se jmenují.
426kahemi Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Nezlobte se, ale mně se nejvíce na Příšerkách líbí ten ?vykousaný? přechod z lunety do pouzdra, a to tyto... ehm... ?monstera? vypadají jako by někdo splácal dva typy hodinek do jedněch...
rur Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2011 (upraveno) Tak jsem se konečně dokopal si pořídit taky monstra. Musím konstatovat, jak jsi jsou hodinky na fotce(sorry foceno jen mobilem) podobné tak ve skutečno je tomu právě naopak. Absolutně v ničem Lennox nepřevyšuje v tomto případě Monstra. Pouzdro z boku je daleko lépe u Seiko zpracované a na ruce Seka sedí taky o třídu lépe. Trošku jsem čekal váhu monstrozní u Seika opak pravdou Lennox je těžší. Lennox má taky silnější tah s jednotlivými díly více do kulata provedenými. Zpracování spony je u Seika takové víc kovové. Jen zkracování tahu šlo u Lennoxu jedna báseň na rozdíl od Monster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. listopadu 2011 uživatelem rur
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se