Ivan Lelák Odesláno 19. května Autor Nahlásit Odesláno 19. května Dnes mi přišla tahle od jednoho českého obchodu, ale přišla z Holandska, tak bůhví kde je šijí. Je spíš volnočasová, ale perfektně sedí a velikost se dá i nastavit. Je ušitá pěkně, z něčeho jako džínovina a po odstřižení několika konečků nití vypadá moc hezky. Když se osvědčí, koupím ještě nějakou jinou barvu. A chystám se do Prahy, vyzkoušet v Carlsbad Hat nějakou osmidílnou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 21. května Autor Nahlásit Odesláno 21. května Takhle vypadá na hlavě, omlouvám se za debilní výraz modela, já to - podobně jako Tom Cruise v Top Gun Maverick - jinak neumím.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jehlan Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Mám Ezzelino fedora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a dnes jsem byl kosit louku
Xenomorfus Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Ivane, musim priznat, ze na hlave (minimalne na te Tvoji) vypada vyrazne lepe nez jen tak na obrazku ;-).
Xenomorfus Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Jehlan: O tomhle "stylu" klobouku sem uvazoval, ale chce to este do nej "dorust" ;-). Uvidim, jestli se doziju, tak za par let... 1
Jehlan Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 34 minutami, Xenomorfus napsal: Jehlan: O tomhle "stylu" klobouku sem uvazoval, ale chce to este do nej "dorust" ;-). Uvidim, jestli se doziju, tak za par let... Já ho nosím jen na tu louku, ono to k té kose sedí. Jinam bych se v něm neodvážil 2
Ivan Lelák Odesláno 21. května Autor Nahlásit Odesláno 21. května před 1 hodinou, Xenomorfus napsal: Ivane, musim priznat, ze na hlave (minimalne na te Tvoji) vypada vyrazne lepe nez jen tak na obrazku ;-). Jj, vypadá celkem dobře. Zkoušel jsem i jiné oblečení a k němu se už tak nehodila - hodila se ale naštěstí jiná. Ono je to jako s hodinkami nebo třeba i klobouky - na fotce to vypadá nějak, ve skutečnosti jinak a na ruce / na hlavě zase jinak. Bez vyzkoušení už nekoupím ani hodinky, ani klobouky, tohle byla vyjímka a dobře to dopadlo. A samozřejmě, všechno se hodí pro nějakou příležitost a mělo by být sladěné s ostatními věcmi - oblečení, doplňky, boty. Teda ne že bych v tom byl odborník a určitě nemyslím, že bych měl vybraný vkus, ale dělá mi radost, když to všechno k sobě aspoň trošku ladí (myšleno "když se v tom sám cítím dobře"). 1 1
Ivan Lelák Odesláno 21. května Autor Nahlásit Odesláno 21. května před 2 hodinami, Xenomorfus napsal: Jehlan: O tomhle "stylu" klobouku sem uvazoval, ale chce to este do nej "dorust" ;-). Uvidim, jestli se doziju, tak za par let... Není na co čekat. Já mám na civilní nošení zimní vlněný, na léto slamák a celoročně 2 Fedory a jeden Trilby. Nenosím je stále, ale relativně často, třeba na dovolené nikdy nechybí, v parném létě mám na hlavě slamák fakt často, beru si je na návštěvy, výlety, občas i do práce atd. Pak mám ještě australák, do "divočiny" jeden outdoor voskovaný + jeden od Bushmana, ty jsou spíš na outdoor, nosím je dost často. Klobouky jsou in a kdy s nimi začít, když ne teď? Mimochodem, desítky let jsem měl ke kloboukům spíš negativní stanovisko - nosilo se to kdysi, je to jen pro dědky atd. Líbily se mi, ale nějak chyběla odvaha, myslel jsem, že budu vypadat směšně. Pak jsem je začal vídat i na mladých lidech a uvědomil si, že to není anachronismus nebo typický znak řidičů-seniorů s platem vajíček za zadním oknem, ale naopak stylovka a pěkný doplňěk, navíc jsem si je začal spojovat se sebevědomými lidmi, co mají svůj názor a stojí si za ním. No a jasně, Indiana Jones a pár dalších to rozseklo a teď jsou klobouky (i bekovky) součástí mého života a jsem za to rád. 10 let jsme jezdili starým americkým vanem, upraveným na obytný, na víkendy i dovolené a klobouky byly pokaždé s námi, měly dokonce mezi sedadly své místo na stropě a z auta jsem bez něj nevylézal.. U klobouků to není o "dorůstání", chce to zahodit ostych a předsudky a jít do toho! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Jone Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května …jj, taky mám léty prověřené luční kombo. Ale občas ho beru i mezi lidi, i kamarádovi na svatbě (kdysi) byl… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Xenomorfus Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května před 11 hodinami, Ivan Lelák napsal: Není na co čekat. Já mám na civilní nošení zimní vlněný, na léto slamák a celoročně 2 Fedory a jeden Trilby. Nenosím je stále, ale relativně často, třeba na dovolené nikdy nechybí, v parném létě mám na hlavě slamák fakt často, beru si je na návštěvy, výlety, občas i do práce atd. Pak mám ještě australák, do "divočiny" jeden outdoor voskovaný + jeden od Bushmana, ty jsou spíš na outdoor, nosím je dost často. Klobouky jsou in a kdy s nimi začít, když ne teď? Mimochodem, desítky let jsem měl ke kloboukům spíš negativní stanovisko - nosilo se to kdysi, je to jen pro dědky atd. Líbily se mi, ale nějak chyběla odvaha, myslel jsem, že budu vypadat směšně. Pak jsem je začal vídat i na mladých lidech a uvědomil si, že to není anachronismus nebo typický znak řidičů-seniorů s platem vajíček za zadním oknem, ale naopak stylovka a pěkný doplňěk, navíc jsem si je začal spojovat se sebevědomými lidmi, co mají svůj názor a stojí si za ním. No a jasně, Indiana Jones a pár dalších to rozseklo a teď jsou klobouky (i bekovky) součástí mého života a jsem za to rád. 10 let jsme jezdili starým americkým vanem, upraveným na obytný, na víkendy i dovolené a klobouky byly pokaždé s námi, měly dokonce mezi sedadly své místo na stropě a z auta jsem bez něj nevylézal.. U klobouků to není o "dorůstání", chce to zahodit ostych a předsudky a jít do toho! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak tam jde spise o ten "typ" klobouku "na louku", jak psal Jehlan. Vzdalene mi to pripomelo scenu z filmu "Na samote u lesa", jak vysvetluje "Lojzik" (nebo jak se jmenoval), jak se chytaji zmije. Nicmene klobouky nosim temer denne. A taky volim dle situace....vandr, mezi lidi, do hospody, apod ;-). 1
Ivan Lelák Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května před 5 hodinami, Xenomorfus napsal: Tak tam jde spise o ten "typ" klobouku "na louku", jak psal Jehlan. Vzdalene mi to pripomelo scenu z filmu "Na samote u lesa", jak vysvetluje "Lojzik" (nebo jak se jmenoval), jak se chytaji zmije. Nicmene klobouky nosim temer denne. A taky volim dle situace....vandr, mezi lidi, do hospody, apod ;-). Ach tak, díky za vysvětlení. Já na louku klobouk nepotřebuji, na to mám kšiltovku z Chronoshopu:-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se