Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný den,

zaujaly mě tyto hodinky https://www.tissotwatches.com/en-en/shop/tissot-t-complication-squelette-5.html, ale cenově vychází na ca 45 000 Kč. Což je cena, kterou za hodinky určitě dávat nechci.

O hodinkách nemám vůbec přehled, takže netuším, zda se dají sehnat nějaké podobné hodinky za pro mě přijatelnější cenu - do 15 tisíc. Kč (což je vážně maximum co jsem za hodinky ochoten zaplatit, spokojím se velmi rád i ještě s nižším cenovým spektrem). Poradíte, prosím?

Nemám žádné extra požadavky, pouze nechci zlatou barvu rámečku/řemínku/ciferníku, také nechci hodinky, kde "průhled" na strojek zabírá pouze malou plochu ciferníku a ideálně (ne nutně) mechanické/automatické (tím myslím že se natahují nošením na ruce, ne strojek s baterií).

Odesláno

Ahoj, skeletony za tuhle cenu seženeš asi jen číny, ty tady u nás prodává Illés z Nejpanskehodinky nebo jaká je ta stránka. Ale jsou to spíš vyhozené prachy. Zkus se zamyslet na tím, jestli by se neoplatilo připlatit.

Odesláno

Levné skeletony bys mohl najít u Swatche - "Body & Soul" anebo "Uncle Charle", jen mají velikost 37 mm, čili na dnešní poměry spíše menší, to nemusí každému vyhovovat.

Swatch také připravuje i nové skeletony "Flymagic", vypadají fakt dobře, jenže budou stát 1500$, to je nad limit. 

Pak mezi módními hodinkami (čili žádná vysoká hodinařina) Fossil Townsman. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...