Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě to nemám chlapi tak, že čekám až mi někdo poradí, ale tak beru to tak, že jste si každý něčím podobným prošli. Jako hodinky se mi asi líbí víc BLNR, ale tah se mi líbí víc oyster. A asi i jak psal LovecK, nevím jestli ty BLNR jsou tak univerzální. Novej kalibr by se šiknul, ale kupovat hodlám jen jedny :) Takže, proto jsem se obratil na diváky ve studiu :))

Odesláno

Určitě to nemám chlapi tak, že čekám až mi někdo poradí, ale tak beru to tak, že jste si každý něčím podobným prošli. Jako hodinky se mi asi líbí víc BLNR, ale tah se mi líbí víc oyster. A asi i jak psal LovecK, nevím jestli ty BLNR jsou tak univerzální. Novej kalibr by se šiknul, ale kupovat hodlám jen jedny :) Takže, proto jsem se obratil na diváky ve studiu :))

Kup blnr na jubi a ono sa niekto najde kto vymeni jubi za oyster :D

Odesláno

Za mě na GMT jednoznačně oyster, jsou to sportovní hodinky a jubilee je už moc načančanej....a to jestli LN nebo BLNR je čistě na tobě. Mám BLNR pět let a neměnil bych, černý jsou pro mě už moc velká nuda

• po měsících...
Odesláno

Mně sedí jubilee kdyžtak k opticky menším starším modelům GMT, k novým s keramickou lunetou mi nepasuje. Osobně bych viděl raději nové ocelové pepsi i batmany na oysteru.

• po měsících...
Odesláno

Takový dotaz k těm tahům... když si pořídím teď DJ36 na jubilee a třeba za rok Suby na oysteru, jsou mezi sebou normálně přehoditelné, že? Říkal jsem si, že by bylo fajn občas třeba oživit suby jubilee a naopak :-)

Odesláno

Oba ty tahy jsou povedený. Já když viděl jubilee prvně na BLNR, tak panika. Dnes si myslím, že je elegantnější do kanceláře a jedna velká výhoda pro nás hysterky na škrábance, myslím že to na něm nebude tolik vidět. Tím jak zjemnily ty nožky na pouzdře GMT, tak k GMT (z mého pohledu) teď sedí víc. Ale, jak říkám. Oba jsou parádní. A na nové pepsi doslova sedne. V reálu je to kus tahu. Žádné tenké chrastítko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...