Takeda_Shingen Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Ahoj, poradite mi prosim jaky je rozdil mezi L3.742.4.96.6 a L3.781.4.96.6 ? Upraveno 4. května 2019 uživatelem Takeda_Shingen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Fotky k sobě a hledej 10 rozdílů. 781 novější? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 V první řadě si oboje porovnej a nemusíš se ptát. Přes nos Tě praští úplně jinej design a materiál lunety na první pohled. Čekal jsem od těch keramickej trochu víc změn. Nejen pod kapotou, ale i tah a spona. Tak v dalším kole snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Diky, šlo mi spíš o zkušenosti a názor někoho kdo má nebo měl oboje.Jestli stojí za to si připlatit za ty novější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Záleží, jaký design preferujes. Ale z technického pohledu podle mě rozhodně stojí za to si připlatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Mně se v tomhle srovnání rozhodně víc líbí novější. Vlezl jsem nedávno k Bechyněmu, že na ně zkusím kouknout naživo, ale personál tam momentálně vysoce zaměstnávala skupina čínských turistů, tak jsem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 4. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Tady asi nemá cenu se ptát jestli automaty nebo quartz, že jo? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Mám quartz v té starší verzi a jsem max spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Díky. Já mám Dolce Vita quartz a jsem taky spokojenej. Myslel jsem to tak, že na zdejším fóru budou lidi preferovat automaty před quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Záleží na tom, co preferuješ Ty. Rozdíly znáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Jo, rozdíly znám. Ale přestože jsem si na toto téma už přečetl opravdu hodně, nejsem u těchto hodinek pevně rozhodnut. Ale to je můj problém, který si musím vyřešit sám. Nechci to tu zasírat diskusí na toto věčné téma. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Takeda_Shingen Odesláno 5. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 A pak jsem si taky všimnul, že ty nový zatím nejsou v quartzu - nevíte kdy budou ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Quartz tentokrát hádám v případě LHC nebude. na to mají řadu conquest V.H.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 24. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2019 Dnes jsem si je zkoušel u Hanáka v Brně. Maj to jako čerstvou novinku. Byl jsem příjemne překvapen. Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se