Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

NO ROZHODOL SOM SA PO MESIACI PRE TIETO PILOTKY DUFAM,ZE DOBRE. MOJE FAVORITY SU TIETO 3 MODELI.PRIKLADAM AJ FOTKY PODLA PORADIA

1 Award 2003 4H30,Limited Edition 500 pcs. Rare AR 2538 Harley Automatic with Microrotor.VIE MO NIKTO VYSVETLIT O AKY STROJCEK SA JEDNA???

2 Apucto HP3, Molnija 3603 handwind mechanical movement

3 Pilot 3H34 with XL Crown AUTOMATIC, ETA 2824-2

A PRIKLADAM AJ ODKAZ NA STRANKU. DAKUJEM VOPRED ZA ODPOVEDE.http://www.gnomonwatches.com/Aristo4h30.htm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Mne sa najviac páčia Pilot 3H34, navyše tá veľká korunka má svoje čaro, aj keď je o nejaký ten milimeter väčšia ako by som si to predstavoval ja. Keby šlo o naťahovacie hodinky, nie automaty, tak bez váhania 3H34.

Upraveno uživatelem Laki
Odesláno

No to hej,mne sa pacia vsetky 3. No ide o to,ze nemam s tou znackou ziadnu skusenost a dufam ze sa niekto najde co vie aj niejake minusi aj plusi tej znacky. Lebo cenovo je troska nizsie ako ostatne zvucne nemecke pilotky. Takze preto potrebujem radu. A k tym prvym by som rad vedel nieco o tom strojceku co v nich tyka ci ma niekto skusenost lebo som este nepocul o nom tak sa pytam... som proste laik :thumbsup_anim: :suicide_anim:

Odesláno
No já nevím, ale popiska APUCTO mi přijde tak nějak pouťová. Ještě rudou hvězdu a malinké CCCP.....

No vypadá to poměrně divně, na druhé stranu je-li v tomto konkrétním modelu Molnija, tak to určitou logiku má.

Odesláno
Pravděpodobně kalibr Ronda 2538, 21600 A/h, res. 48hod.

Např zde: http://www.christophlorenz.de/watch/moveme...a_2538.php?l=en

Zrovna v tomto případě bych preferoval dýnko bez průhledu :suicide_anim: .... nejvíce mě pobavil poslední odstavec:

...Although the movement is technical and optical rather crude and simple, it is very much search after because of its rare microrotor. In the 1980ies, it could be obtained for example in "Meister-Anker" watches from the "Quelle" shop for approx. 30 Euros. ...

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...