Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já bych se přimlouval i za link na nějaký prověřený e-shop :-), klidně mimo hranice ČR.

Odesláno

Jo, jsou pěkný. Protože jsem odkázán na NJ, tak jsem pohledal a našel velký výběr na ebay.de. Rozměry od 18 mm - 24 mm. Ceny od 9.50 E do 25 E, poštovné chce 5 E.

Odesláno

Nevíte někdo kde by se dal sehnat kvalitní ocelový tah šířky 22 mm? Všude mi nabízejí takový ten lisovaný z plechu, ale to není to co bych si představoval. Nebo kdyby jste někdo měl doma starší nevyužitý, který jste třeba vyměnili za kožený řemen a ten ocelový už nepotřebujete. Mám příliš agresívní pot a kožený řemen u mě nikdy příliš dlouho nevydrží.

Odesláno

No tak tím jsi mi teda pomohl. Já jsem před 20 lety maturoval z ruštiny a v současné době jsem rád, že se domluvím česky :D Ale jinak díky, pokus to byl dobrý ;)

Odesláno

Moje pubertální dcera by mi řekla "sorry vole error" :-)))

Tak písni, co sháníš (řemen nebo kov, šířka, provedení atd.) a zkusím to vyfiltrovat... není to nic složitého

.

.

.

jo aha už to vidím kovový masivní NE lisovaný š. 22 mm ... mrknu na to

Odesláno

Tak co třeba tyto - vše 22 mm,

1. Model 061 nerez masiv leštěné nabo kartáčované provedení, 35 EUR

2. Model 100 Gigant masiv nerez, kartáčovaná, 38 EUR

3. Model 101 Gigant masiv nerez kartáč. 45 EUR

4. Model 102 Gigant masiv nerez leštěný, 45 EUR

5. Model 104 Gigant masiv nerez leštěný 38 EUR

6. Model 541 "Oyster Daytona" masiv nerez 29 EUR

7. Model 700 nerez masiv kartáč. 39 EUR

8. Model 718 Don King masiv nerez kartáč. 54 EUR

9. Model 803 nerez masiv leštěný 45 EUR

a safra , mám blbě pořadí. No nic, stačí na obrázek umístit kurzor a dole se objeví název souboru, ten má v názvu popis fotky

Odesláno

Tak vybráno bych měl (102 GIGANT MASSIV-EDELSTAHLUHRBAND HOCHGLANZPOLIERT 22 MM), leštěný se skrytou sponou, cena 45 euro (doufám, že jsem neudělal špatně, tah se skrytou sponou jsem ještě nikdy neměl).

Tak, ale jak teď dál?

Odesláno

Řemeny vypadají celkem obstojně, až na ten lisovaný plech použitý u spon.

Lépe vyvedená spona - v solidní oceli, vypadá u toho posledního modleu "Breitlingtyp", tam už ale celý řemen dle svého provedení (i když na něm není nápis) zavání "fejkovinou" ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...