Přejít na obsah

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Doporučené příspěvky

V 7. 10. 2023 v 14:26, huhu4d napsal:

Takto to dopadne ked ta nechcu zapisat na cakacku na suby 🤣

a som vlastne aj spokojny. Rovnaka cena ako suby a spolu je to univerzalnejsie…

IMG_2088.jpeg

Super👍 plánuju úplně stejnou dvojku. Pro Omegy si jdu příští týden a pak jsou na řadě modrý Tudory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Dnes návštěva u Bechyněho v Praze a pozeptání se, jak to vypadá s čekačkou na Suby. V březnu to budou dva roky od mého zápisu na čekačku. Pozitivní je to, že jsem stále na waiting listu a mají u mé osoby správné číslo mobilu a email. Jinak na všechny mé další otázky neví odpověď… Neví jak dlouho budu ještě čekat, neví jak se to rozděluje…neví nic…vše si prý řeší manažer prodejny s majitelem. Ale na závěr ještě jedna pozitivní zpráva…prý snad do roka by to mohlo dopadnout. 😀

Odkaz ke komentáři

před 7 hodinami, Vili napsal:

Dnes návštěva u Bechyněho v Praze a pozeptání se, jak to vypadá s čekačkou na Suby. V březnu to budou dva roky od mého zápisu na čekačku. Pozitivní je to, že jsem stále na waiting listu a mají u mé osoby správné číslo mobilu a email. Jinak na všechny mé další otázky neví odpověď… Neví jak dlouho budu ještě čekat, neví jak se to rozděluje…neví nic…vše si prý řeší manažer prodejny s majitelem. Ale na závěr ještě jedna pozitivní zpráva…prý snad do roka by to mohlo dopadnout. 😀

2 roky na jaký model subů?

Odkaz ke komentáři

vite, co je podle me vyhodou cekani? Ze si behem ty doby zjistite/overite, jestli je fakt chcete.. 

Já se během čekání, kdy jsem změnil ze starbucks na no date, ktery samozřejme ještě nemám, "zjistil"/znovu objevil, ze existují i jine znacky, které udelaji dost a mozna i vice radosti.. ze nutne nepotrebuji flexit (nemam pred kym) a ze mi "staci" obyc omegy, zenith, tudor nebo iwc .. 

pak si je date na ruku a zjistite (ja zjistil), ze se vam lepe nosi 16610, resp. pleachace, ktere jsou nizsi a mensi a lehci 😄

Odkaz ke komentáři

Zdar! Svět hodinek včetně Rolex sleduji již pár let. Fórum jsem přečetl křížem krážem, ale i tak mám pár otázek. Vím, že tohle je téma o subech, ale podobné věci se tady rozebíraly, tak se zeptám tady. Taky vím, že ten waiting list je přešne to, co to znamená v překladu, seznam čekajících. Takže žádné pořadí a pod. Jsem zapsanej na "čekačku" na Pepsi s Oyster tahem u HB. Je pravda, že jsem si zrovna nevybral nejlepší model, co se týče doby čekání, ale odmítám si vybrat něco, co sice budu mít dřív, ale nebude se mi to líbit. Takže teď k těm otázkám:

* Na západě, hlavně v USA, upřednostňují ty, kteří si už u daného AD něco koupili, ideálne čím víc, tím líp. Je to tak i u HB? Nebo podle čeho se rozhodují, když podle pořadí nebo nákupní historie ne?

* Je možné, že i když tam budu zapsaný 5 let, tak mě pořád někdo předběhne, t.j. nedočkám se nikdy?

* Když jsem se zapsal u HB v Praze, můžu i v Brně nebo to je přepojené?

Celkově by mě ta čekačka netrápila kdybych vědel, že za pár let je budu mít. Ale když je tam i tak mizerná šance, že za 5-7 let by mi někdo zavolal, tak to by mě trochu mrzelo.

Odkaz ke komentáři

@Xenon Bohužial aj po 6-ich rokoch môžeš mať smolu a hodiniek napriek tomu sa nedočkáš. Nikto ti nedá žiadnu garanciu, že hodinky budeš mať, hľavne keď chceš hneď ten najžiadanejší model.

Upraveno uživatelem Davis
Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, Xenon napsal:

Zdar! Svět hodinek včetně Rolex sleduji již pár let. Fórum jsem přečetl křížem krážem, ale i tak mám pár otázek. Vím, že tohle je téma o subech, ale podobné věci se tady rozebíraly, tak se zeptám tady. Taky vím, že ten waiting list je přešne to, co to znamená v překladu, seznam čekajících. Takže žádné pořadí a pod. Jsem zapsanej na "čekačku" na Pepsi s Oyster tahem u HB. Je pravda, že jsem si zrovna nevybral nejlepší model, co se týče doby čekání, ale odmítám si vybrat něco, co sice budu mít dřív, ale nebude se mi to líbit. Takže teď k těm otázkám:

* Na západě, hlavně v USA, upřednostňují ty, kteří si už u daného AD něco koupili, ideálne čím víc, tím líp. Je to tak i u HB? Nebo podle čeho se rozhodují, když podle pořadí nebo nákupní historie ne?

* Je možné, že i když tam budu zapsaný 5 let, tak mě pořád někdo předběhne, t.j. nedočkám se nikdy?

Celkově by mě ta čekačka netrápila kdybych vědel, že za pár let je budu mít. Ale když je tam i tak mizerná šance, že za 5-7 let by mi někdo zavolal, tak to by mě trochu mrzelo.

Podle toho, co jsem zjistil já, tak nemáš vůbec nic jistého a pokud jsou Rolex nedostatkové zboží, tak o tom, kdo skutečně dostane nedostatkové kusy, rozhoduje “vedení”. A vždy se najde nějaký známý nebo známý známého, kterému se vyjde vstříc, udělá se mu službička či protislužbička… zapisování na waiting list je dobrá vůle konkrétního dealera a k ničemu ho to nezavazuje… 

Odkaz ke komentáři

Ja som sa zapisal ako na uplne prve rolex Suby pred 2,3 roka. A kontrolujem to stale.Zapisany som. Ale sranda je,ze GMT  a OP dosli do roka ako Suby.Tie uz ani neriesim.Ozvu sa tak sa ozvu ak nie neriesim.

Odkaz ke komentáři

Na ty otazky moc odpoved neznam, nicmene se asi pepsin nedockas, suska se, ze se maj letos prestat delat kvuli problemum s vyrobou dvoubarevne lunety… ale kdo vi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Davis napsal:

@Xenon Bohužial aj po 6-ich rokoch môžeš mať smolu a hodiniek napriek tomu sa nedočkáš. Nikto ti nedá žiadnu garanciu, že hodinky budeš mať, hľavne keď chceš hneď ten najžiadanejší model.

@Davis Takže rozumím správně, že čekáš 6 let? 😀

před 4 hodinami, jamikadze napsal:

Ja som sa zapisal ako na uplne prve rolex Suby pred 2,3 roka. A kontrolujem to stale.Zapisany som. Ale sranda je,ze GMT  a OP dosli do roka ako Suby.Tie uz ani neriesim.Ozvu sa tak sa ozvu ak nie neriesim.

@jamikadze Nerozumím. Jako první model jsi měl GMT a ty byly do roka? To samé OP?

před 24 minutami, skalis napsal:

HB Brno/Praha je propojene. Zaruka neni zadna, jak to je v pripade nahrazeni modelu jinou referenci, nevim. Zalezi na poptavce po danem modelu. OP31 byly za tri mesice, Exp36 trvaly rok a tri mesice.

@skalis To je vše, co jsi u nich bral? To se mi zdá celkem OK. Nebo máš nějakou historii?

před 17 minutami, richiecerny napsal:

Na ty otazky moc odpoved neznam, nicmene se asi pepsin nedockas, suska se, ze se maj letos prestat delat kvuli problemum s vyrobou dvoubarevne lunety… ale kdo vi :)

@richiecerny To nevěřím, že by Rolex něco vymyslel a pak by to přestal dělat, protože to neumí. Nebo už budou dělat jenom Batmany a Sprity?

Jak tak koukám. Tak možná zvolím druhou variantu, a to EXP II. Funkce stejná, taky se mi líbí a možná to nebude trvat věčnost...

Odkaz ke komentáři

[mention=77448]richiecerny[/mention] To nevěřím, že by Rolex něco vymyslel a pak by to přestal dělat, protože to neumí. Nebo už budou dělat jenom Batmany a Sprity?

Jak tak koukám. Tak možná zvolím druhou variantu, a to EXP II. Funkce stejná, taky se mi líbí a možná to nebude trvat věčnost...

Mozna uvedou coke…. Kdo vi, jen jsem nekde zas neco cetl, jinak expy 2 mam a cekal jsem na ne necelych 10 mesicu, takze si myslim ze to neni vibec nerealne :)

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, richiecerny napsal:

jinak expy 2 mam a cekal jsem na ne necelych 10 mesicu, takze si myslim ze to neni vibec nerealne :)

Tak to jsi mě potěšil. Snad je nepřestanou dělat. 🙂 Byly to tvé první hodinky oběcně u HB?

Upraveno uživatelem Xenon
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...