Jump to content

Čakacia doba submariner u AD

pigger

Recommended Posts

Ahojte, mám záujem o kúpu submarineru s date od AD a čakacia doba je vraj rok a viac. Ako dlho ste boli vy na waiting liste alebo ak ste kupovali nové kúpili ste u AD v zahraničí?

Se Subama to tak cerny nebude. Ja cekal ted necely 2 mesice, ale to nemusi nic znamenat. Je to jeden z poslednich zasadnich modelu se starsim strojkem, az predstavi novejsi model, tak cekacka zase vystreli do vesmiru.

Edit: je obecne vtipny u nakupu za 200 klacku prodejci argumentovat proc:) ale to uz je zase jina diskuze.

Edited by xcmaniax

No v Sherone mi napisali, ze oni ich ani nevedia objednat, nieje ani nijaky list kde sa da zapisat a tak som sa pytal, ze ako sa k nim dostat, tak ze nevedia, co je dost divne, preto som kontaktoval AD v Cesku, kde pristup bol lepsi, teda nieze by Sheron bol nejaky zly nehodnotim to ale tak informacie ohladne kupi boli nulové, ze maju iba par modelov a o sportove modely je velky zaujem, takze ani nevedia kedy a kolko dostanu, takze som sa vlastne nic nedozvedel a jedna sa o ciernu verziu subu s datumom. V cz ma aspom zapisali do poradovnika, kupujem z dovodu ze chcem nechat nieco pekne synovi, co raz zdedi a mozno bude trosku zdielat moju zalubu k hodinkam :) No aj tak mi povedali ze na sub v ciernej s datum rok a viac ( samozrejme bola by to moja prva kupa, dufam ze nie posledna :)

Len take male porovnanie so svetom. Budte radi, ak sa doma vobec dostanete napr. k 116610LN od AD. Kanadsky/US ADs vam len tak Suby nepredaju a uz vobec vas nezapisu na list. Chces Suby=package deal s inym tovarom a navyse 10-20k dolarov a stale s nimi neodides domov a musis si par mesiacov pockat. LV plus 80-100k dolarov, 116500LN nad 100k package deal a cakas pol roka az rok.

Edit: a berte to ako realitu, nie stazovanie sa. S dopytom je to tu chore...ludia, ktori ani nevedia ako Daytona, BLRO vyzeraju si proste myslia, ze pridu zaplatia retail cenu a vecer ich predaju za dvojnasobok

Edited by Tommy_PP

Ale je to smutne. Bol som teraz v Milane, butik rolex vyklady prazdne, jedine modely boli fullgoldy daydate a datejusty. To iste AD rolexu. Nic v oceli. O 5 metrov vedla AD cartier, bvlgari,omega,glashutte a podobne a vyklady plne krasnych hodiniek.

Ak chces suby za retail, neostava ti nic ine ako najst AD, ktory ta zapise na nejaku cakacku a dufat, ze do roka budu. Pretoze ak daju do subov novy strojcek, cakacky budu 3 roky.

Guest Ondra

Maji monopol, chovaji se jako monopolisti, maji svuj trh, ktery se jmenuje ROLEX.

Za sebe musim rict: Strcte si je do p....e. Nazdar.

Ale je to smutne. Bol som teraz v Milane, butik rolex vyklady prazdne, jedine modely boli fullgoldy daydate a datejusty. To iste AD rolexu. Nic v oceli. O 5 metrov vedla AD cartier, bvlgari,omega,glashutte a podobne a vyklady plne krasnych hodiniek.

Ak chces suby za retail, neostava ti nic ine ako najst AD, ktory ta zapise na nejaku cakacku a dufat, ze do roka budu. Pretoze ak daju do subov novy strojcek, cakacky budu 3 roky.

Toto iste plati pre Vieden. Prazdno, prazdno, Nejaky DJ a DD a zase prazdno.. Sa ani necudujem, ze mi teda prisla polka personalu gratulovat a potriast rukou ked som si preberal Pepsi.. crazy world..