Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Olla, tak sa mi ozval, ze uz ich ma na sklade. Celkovo vie naraz poslat 4 kusy, takze celkovo by sa museli urobit 2 objednavky.

Celkovy zaujemcovia (v poradi zaujmu):

Alessio

Vor

Roman I

ricous

počítám s tím díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jak ostatní, ale já mám gril (česky správně vrtič) už doma. Je to krásná bedna, těžká přes 4 kila. Programovatelná je doba točení (1 - 9 minut) a pauza mezi (5 - 190 minut), směr otáčení a rychlost točení (60 a 100%). Má to v sobě i akumulátor, píšou, že to vrtí dva dny bez síťového napájení. Ve skutečnosti hezčí, než na obrázku. Cena 130 ? včetně dopravy. Obrázky jsou ze stránek prodávajícího na e-bay. :thumbsup_anim:

post-3826-1223297913.jpg post-3826-1223297892.jpg

Odkaz ke komentáři

Caute, nejako blbol Paypal, zaplatil som to az dnes. (aj ja som bol tyzden bez internetu ... :( )

Zaslal som adresu dodania priamo Alessia, tak sa dohodnite s nim.

Cislo uctu a presnu sumu zaslem ako SZ.

Sorry ze to trvalo...

počítám s tím díky

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Momentální stav: stále celnice

Detailed Results:

Into Foreign Customs, October 28, 2008, 9:19 am, CZECH REPUBLIC

Arrived Abroad, October 28, 2008, 8:45 am, CZECH REPUBLIC

International Dispatch, October 25, 2008, 1:05 am, ISC LOS ANGELES CA (USPS)

Acceptance, October 21, 2008, 4:35 pm, BALDWIN PARK, CA 91706

Electronic Shipping Info Received, October 17, 2008

Ve čtvrtek odlétám do madridu na cca 14 dní, snad to stihne dojít do této doby, začínám se bát. Až to dojde, zaplatím clo a bude to u mě, než se tu dohodneme, kde si to předáme (tedy - určitě ne mezi 13. a 25. 11.). Můj akční rádius je vpodstatě všude praha a občas jižní čechy, zbytek asi musí přijet do prahy (nebo to zase dál posílat? To se mi nechce...)

Odkaz ke komentáři

Detailed Results:

Ve čtvrtek odlétám do madridu na cca 14 dní, snad to stihne dojít do této doby, začínám se bát. Až to dojde, zaplatím clo a bude to u mě, než se tu dohodneme, kde si to předáme (tedy - určitě ne mezi 13. a 25. 11.). Můj akční rádius je vpodstatě všude praha a občas jižní čechy, zbytek asi musí přijet do prahy (nebo to zase dál posílat? To se mi nechce...)

Už se na tom pracuje a asi to dopadne dobře... :-) Až budu vědět víc, napíšu.

R.

Odkaz ke komentáři

Detailed Results:

v Praze dělám, takže v pohodě. dík Pokud je někdo z východních Čech, dovezu do Pardubic nebo HK

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

zásilka je momentálně na celním skladu pošty, je potřeba prokázat "neobchodní" charakter zboží a ještě nějaké "drobnosti"... Alessiovi jsem už psal, jak postupovat a co ještě potřebuji vědět, poté by mělo být vše O.K. Jen nevím, zda se to vše stihne před jeho odletem do Madridu...

R.

Odkaz ke komentáři

pokud někdo budete chtít odstoupit od objednávky, tak mě pošlete SZ, jeden bych hned vzal, díky

Zrovna sem si říkal, že i když jsi "první náhradník", tak bych si druhý vrtič klidně nechal sám... :thumbsup_anim:. Za tu cenu opravdu vypadá výborně.

PS: má 3 programy...650,850 a 100 turns per day. Akorát nevím, jestli to je třeba 650 doleva+650 doprava nebo půl na půl - potřebuju to zjistit kvůli kalibrům, co se na tom budou houpat (7750 family). Ghille, nevíš přesněji? Asi mu budem muset písnout do států, jak to vlastně je...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...