Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Chtěl bych Ghillovi a hlavně Alessiovi poděkovat za vyřízení. Zvlášť Aleš si "protrpěl" svoje... DÍKY MOC, už se na ten vrtič těším.

R.

I já se připojuji s poděkováním. Jedna z věcí, pro které mám zdejší osazenstvo v oblibě. Ochota a kolegialita.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Tak pánové, jsem zase doma a k mání, krabice mi stojí u postele, jeden vrtič v ní chybí...

Já už vrtím, tak mi tu ty vaše kousky moc dlouho nenechte. Teď ještě jak zařídit, aby to umělo točit i 800 krát na jednu stranu (pro etu 7750) a ne max. 500 tam a 500 zpátky - jinak to je spíš udržovač (prodlužovač chodu) a krabička.

zdar!

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, jsem zase doma a k mání, krabice mi stojí u postele, jeden vrtič v ní chybí...

Já už vrtím, tak mi tu ty vaše kousky moc dlouho nenechte. Teď ještě jak zařídit, aby to umělo točit i 800 krát na jednu stranu (pro etu 7750) a ne max. 500 tam a 500 zpátky - jinak to je spíš udržovač (prodlužovač chodu) a krabička.

zdar!

Prosím někde jsem tady viděl odkaz na přehled kalibrů a vrtění s nimi. Teď to nemůžu najít. Písněte prosím sem ten odkaz. Kdybyste o něm nevěděli, poradíte mi jak grilovat ETA 2824-2, 2892 a Seiko 7s35? dík

2alessio SZ

Odkaz ke komentáři

Objednavaci uz zaplatili. Teda aspon mne :D Kibi, ak sa nazbierate 4, velmi rad sa znovu ozvem predajcovi nech znovu navali zlavu :)

Kibi, stále jsou všechny u mě...zítra mi jeden ubude, ale pánové objednávači, ozvěte se, krouží kolem nějací lidé z IT Crowd... :cheff:

Odkaz ke komentáři

Alessio díky moc za dovoz až k vrátnýmu... ;) Večer jsem gril posatvil (k úžasu manželky) na noční stolek, naplnil ho a začal točit a točit. Před spaním jen prohodila něco o ceně. Bláhově jsem myslel, že by tisícovku unesla a očekával jsem pochvalu za skvělý kup - velký omyl, podle mne do rána pořádně nezabrala :D Dnes mi jen poslala SMS - "Jen si blbni, máš na to 4 měsíce, než se nám narodí ty dvojčata". A teď sklaplo mně :suicide_anim:

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Hmm, ta ma ranu :) Ta moja zatial este netusi o mojom plane na blbnutie. SOm zvedavy ked sa to prevali...

A GRATULUJEM! :thumbsup_anim:

Alessio díky moc za dovoz až k vrátnýmu... ;) Večer jsem gril posatvil (k úžasu manželky) na noční stolek, naplnil ho a začal točit a točit. Před spaním jen prohodila něco o ceně. Bláhově jsem myslel, že by tisícovku unesla a očekával jsem pochvalu za skvělý kup - velký omyl, podle mne do rána pořádně nezabrala :D Dnes mi jen poslala SMS - "Jen si blbni, máš na to 4 měsíce, než se nám narodí ty dvojčata". A teď sklaplo mně :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

ricous: já si objednal tohle: http://www.chronoshop.cz/katalog/watch-winder-Eilux-MARS-2

ženě jsem ukázal jen obrázek, který přešla s konstatováním: pěkná hračka, kup si to k vánocům :D

No to bych doma nemohl ukázat s cenou ani na obrázku - za to budu vozit taky dva kousky, ale v novém kočárku... Chtěl jsem Omegy PO ale když se dozvěděla, na kolik by asi přišly (a to jsem si vymyslel velkou slevu, řekl jsem za 35k), tak mi raději dovolila poslat Silverstony na renovaci do CH. Jenže když já nějaké ty Omegy stejně strašně nutně potřebuju... Ještě že přijdou peníze za prodej bytu na můj účet a ona nepozná, jestli mám na ruce VE-K3 nebo bondovky... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...