ricous Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Chtěl bych Ghillovi a hlavně Alessiovi poděkovat za vyřízení. Zvlášť Aleš si "protrpěl" svoje... DÍKY MOC, už se na ten vrtič těším. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Chtěl bych Ghillovi a hlavně Alessiovi poděkovat za vyřízení. Zvlášť Aleš si "protrpěl" svoje... DÍKY MOC, už se na ten vrtič těším. R. I já se připojuji s poděkováním. Jedna z věcí, pro které mám zdejší osazenstvo v oblibě. Ochota a kolegialita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 Rado sa stalo. Hlavne Alessio si zasluzi, ja som iba 'platic' Uzite si ich. I já se připojuji s poděkováním. Jedna z věcí, pro které mám zdejší osazenstvo v oblibě. Ochota a kolegialita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 12. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2008 (upraveno) Blahopřání, jakou měli nastavenou min. cenu? Nebo jsi koupil stylem "Jetzt kaufen"? Byl v aukci od 1 Eura. Vydrazil jsem za 159.90 Eur. Upraveno 12. listopadu 2008 uživatelem martin1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 14. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2008 (upraveno) Tak natahovac mi dnes dorazil. Kvalitni zpracovani, tichy chod a super cena. Grilovat budu az od Vanoc. Je to vlastne darek od pritelkyne :-) Upraveno 14. listopadu 2008 uživatelem martin1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 24. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tak pánové, jsem zase doma a k mání, krabice mi stojí u postele, jeden vrtič v ní chybí... Já už vrtím, tak mi tu ty vaše kousky moc dlouho nenechte. Teď ještě jak zařídit, aby to umělo točit i 800 krát na jednu stranu (pro etu 7750) a ne max. 500 tam a 500 zpátky - jinak to je spíš udržovač (prodlužovač chodu) a krabička. zdar! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tak pánové, jsem zase doma a k mání, krabice mi stojí u postele, jeden vrtič v ní chybí... Já už vrtím, tak mi tu ty vaše kousky moc dlouho nenechte. Teď ještě jak zařídit, aby to umělo točit i 800 krát na jednu stranu (pro etu 7750) a ne max. 500 tam a 500 zpátky - jinak to je spíš udržovač (prodlužovač chodu) a krabička. zdar! Prosím někde jsem tady viděl odkaz na přehled kalibrů a vrtění s nimi. Teď to nemůžu najít. Písněte prosím sem ten odkaz. Kdybyste o něm nevěděli, poradíte mi jak grilovat ETA 2824-2, 2892 a Seiko 7s35? dík 2alessio SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Prosím někde jsem tady viděl odkaz na přehled kalibrů a vrtění s nimi. Teď to nemůžu najít. Písněte prosím sem ten odkaz. Kdybyste o něm nevěděli, poradíte mi jak grilovat ETA 2824-2, 2892 a Seiko 7s35? dík Tady ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2008 Tady ... děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Jo! Daň a tak mě vyšla na 1137 Kč, tzn. že po vás budu vymáhat 284 Kč při osobním předání PS: složenku za manipulační polatek rád ukážu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 stale jsou vsechny rozebrany...? a bude druhe kolo...? Kibi, stále jsou všechny u mě...zítra mi jeden ubude, ale pánové objednávači, ozvěte se, krouží kolem nějací lidé z IT Crowd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 25. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Objednavaci uz zaplatili. Teda aspon mne Kibi, ak sa nazbierate 4, velmi rad sa znovu ozvem predajcovi nech znovu navali zlavu Kibi, stále jsou všechny u mě...zítra mi jeden ubude, ale pánové objednávači, ozvěte se, krouží kolem nějací lidé z IT Crowd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 25. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2008 Objednavaci uz zaplatili. Teda aspon mne Kibi, ak sa nazbierate 4, velmi rad sa znovu ozvem predajcovi nech znovu navali zlavu Kibi zaplatí případnému odpadlíkovi, není problém (ano...je to pokus o vyvolání paniky mezi objednavači a o co nejrychlejší odběr ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 27. listopadu 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2008 Tak, včera Roman I., dnes Ricous... V krabici pláče jeden osamocený vrtič, už je tam chudáček sám v moři polystyrenových osmiček...Vore, kdepak jsi? PS: Díky Romanovi za fajn pokec a kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 (upraveno) Alessio díky moc za dovoz až k vrátnýmu... Večer jsem gril posatvil (k úžasu manželky) na noční stolek, naplnil ho a začal točit a točit. Před spaním jen prohodila něco o ceně. Bláhově jsem myslel, že by tisícovku unesla a očekával jsem pochvalu za skvělý kup - velký omyl, podle mne do rána pořádně nezabrala Dnes mi jen poslala SMS - "Jen si blbni, máš na to 4 měsíce, než se nám narodí ty dvojčata". A teď sklaplo mně Upraveno 28. listopadu 2008 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Hmm, ta ma ranu Ta moja zatial este netusi o mojom plane na blbnutie. SOm zvedavy ked sa to prevali... A GRATULUJEM! Alessio díky moc za dovoz až k vrátnýmu... Večer jsem gril posatvil (k úžasu manželky) na noční stolek, naplnil ho a začal točit a točit. Před spaním jen prohodila něco o ceně. Bláhově jsem myslel, že by tisícovku unesla a očekával jsem pochvalu za skvělý kup - velký omyl, podle mne do rána pořádně nezabrala Dnes mi jen poslala SMS - "Jen si blbni, máš na to 4 měsíce, než se nám narodí ty dvojčata". A teď sklaplo mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 ricous: já si objednal tohle: http://www.chronoshop.cz/katalog/watch-winder-Eilux-MARS-2 ženě jsem ukázal jen obrázek, který přešla s konstatováním: pěkná hračka, kup si to k vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 ricous: já si objednal tohle: http://www.chronoshop.cz/katalog/watch-winder-Eilux-MARS-2 ženě jsem ukázal jen obrázek, který přešla s konstatováním: pěkná hračka, kup si to k vánocům No to bych doma nemohl ukázat s cenou ani na obrázku - za to budu vozit taky dva kousky, ale v novém kočárku... Chtěl jsem Omegy PO ale když se dozvěděla, na kolik by asi přišly (a to jsem si vymyslel velkou slevu, řekl jsem za 35k), tak mi raději dovolila poslat Silverstony na renovaci do CH. Jenže když já nějaké ty Omegy stejně strašně nutně potřebuju... Ještě že přijdou peníze za prodej bytu na můj účet a ona nepozná, jestli mám na ruce VE-K3 nebo bondovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 ricous: já si objednal tohle: http://www.chronoshop.cz/katalog/watch-winder-Eilux-MARS-2 ženě jsem ukázal jen obrázek, který přešla s konstatováním: pěkná hračka, kup si to k vánocům Dobra volba, budes spokojenej Dopln pak moji recenzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2008 Přidávám se ke Kibimu, ... bude druhé kolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se