Mano1990 Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Zdravím, chtěl bych si koupit hodinky na kolo, ale nechci Garmin ani Suntoo ani podobné "fitness" trackery...Koukal jsem, že dělají G-shocky (gba 800-4a), které umí počítat kroky. Neznáte nějaký model, který by mi uměl změřit vzdálenost najetých km a v appce se podívat na podrobnější info? Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Nove Rangemany by to asi mely umet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Alpina AlpinerX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Zapomněl jsem zmínit cenový limit : 4000 kč. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Aha, tak to nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Alpiny ve verzi G-Shock by se mi asi hodne zamlouvaly ;-).Edit. Za 4k Ti nezbyde nic jineho, nez fitnes naramek. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 (upraveno) Co znamená ve verzi G.-shock?A ano, za 4k jen fitness náramek. Upraveno 10. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 No, odolne Alpinery jako G-Shocky. Nebo jiny model od Alpiny odolny jako G-Shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 jj asi nezbyde...myslel jsem, že nějaké G shocky to umí...tak to raději telefon nez nejaky fitness naramek....díky za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 No, odolne Alpinery jako G-Shocky. Nebo jiny model od Alpiny odolny jako G-Shocky.AlpinerX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Asi si nerozumime. Kolega poptaval G-Shocky. A ac jsou Alpinery outdoorove hodinky, urcite nemaji odolnost jako G-Shocky. Ale nadchla mne ta myslenka. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Myslel jsem čistě G-shocky škoda no....když už dělají step tracking tak mohli o to kolo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 G-shock jedine asi ty nove Rangemany, ty maji GPS...ale do budgetu se nevlezou ani omylem.Kazdopadne mrkni na Garmin Instinct. Jsou sice za 7000, ale vypadaji skoro jako G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Díky, chtěl jsem ale jen G-shocky, abych nemusel hodinky střídat na to a to, mám rád "univerzály". G-shocky na běh už udělali, tak si počkám na ostatní funkce Mně se všechy garminy, sunta atd. hrozně nelíbí ale díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Mano, nic si z toho nedelej. Ja bych na ruku taky zadne garminy ani sunta ani podobne nedal. Vsecky sou hnusne jak pr*el stolete indianky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 10. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Xenomorfus : hehe díky, to jsem rád, že nejsem sám. Raději koupím nějakou mini ledvinku na mobilní telefon - ten ukáže stejně vše ale ty gba 800 vypadají fakt pěkně (BT, krokoměr, přijatelná velikost...), bohužel jen kroky jsou pro mně málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 "Chytré" běžecké Géčka přijdou na trh 2020/21, takže leda chvíli počkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Jj, uz vidim, jak budou 4k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se