TomAnt Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Ked uz som bol zas na Islande, tak som nemohol samozrejme vynechat JS Watch.Okrem toho, ze sme mali paradny pokec s panom otcom, tak pan syn nas zobral do dielne, kde nam ukazal dva nove prototypy, ktore pojdu na trh tento rok. Jeden z nich GMT. Fotit som ani neskusal sa spytat No ale ine som chcel. Ked uz som tam bol, tak som ho poprosil, ci mi moze ukazat, ako vyzera to 4mm sklo v mojich SIF NART 1948. Je to prekvapive az desive, ale ked mam tie hodinky na ruke, tak tie 4mm tam vobec nie je vidno. V reale to vyzera takto (dole standardne hodinkove sklicko).
Daemonultimate Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 (upraveno) No v těch mejch je taky pořádnej macek (6mm), nechápu jak to tam nacpou Upraveno 10. června 2019 uživatelem Daemonultimate
Dokusan Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Jinak zajímavá značka. Nevím jestli cena odpovídá, zejména s ohledem na strojky.
dtx Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Odesláno 10. června 2019 Jinak zajímavá značka. Nevím jestli cena odpovídá, zejména s ohledem na strojky.Mám taky JSW a přemýšlel jsem o tom, jestli bych doporučil koupi. A pokud má člověk cestu do Reykjavíku, tak 100% ano. Jak už psal kolega přede mnou, super pokec, prohlídka dílny, nástrojů, nových modelů, fotka s Gilbertem, atd. A hlavně skvělá upomínka na Island. (PS: jejich pštrosí řemen je naprosto skvělý, zatím nejlepší co jsem měl). Objednat z evropy bez návštěvy Islandu, to už bych ale váhal. Ale nakonec bych je stejně doporučil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se