Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 7. 2010 v 12:25, 'Columbus' napsal:

Hodinky se 46 nebo jakýmikoliv dalšími číslicemi nebo symboly bych si nekoupil byť by byly od sebeslavnější značky. Musíš být velký fanoušek Valentina.

Presne tak...su aj bez cisla na ciferniku...ale len v ruzovom zlate(a Ta cena)
Odesláno
  V 23. 7. 2010 v 12:31, 'stopa99' napsal:

su aj bez cisla na ciferniku...ale len v ruzovom zlate(a Ta cena)

Aha, v růžovém zlatě by podle mě výrazně ztratily svůj sportovní look. Plánuješ tedy Audemars Piguet nebo ještě jedny Jaegery ? 

Ukážu Ti ještě jednu variantu, která mi pořád leží v hlavě. Mám rád bílé číselníky a v kombinaci s tenkými červenými linkami jsou úchvatné. Cena je ovšem taky uchvatná.

post-12330-1279889203,29.jpg

Odesláno

Ukážu Ti ještě jednu variantu, která mi pořád leží v hlavě. Mám rád bílé číselníky a v kombinaci s tenkými červenými linkami jsou úchvatné. Cena je ovšem taky uchvatná.

Chcel by som hlavne tie JLC...ale kto vie co pride casom... :rolleyes: (zacinam chronomagoriet)

Odesláno

Mám ešte niekoľko vyhliadnutých hodiniek, ktoré by som chcel mať a tým pádom ich asi aj budem mať...

Botta, Nomos, Rolex, Schauer,...

..lebo Traser už mám, Omegy som už mal a Vintage Cortébert, Doxa, Prim, Poljot sa nerátajú...

post-11313-127991772932.jpg

post-11313-127991775135.jpg

post-11313-127991777707.png

post-11313-127991784714.jpg

Odesláno

Pro mě je dream mít pětici hodinek na každou příležitost.

Nehoním se za tourbillonem, nebo Lange a synem. (když by mi to někdo vnucoval, tak bych ale asi neodmítal :-))

Jedny kosmonauty pro casual příložitost: Moonwatche od Omegy

Jedny pilotky na výlety: jedno jaký, stejnak jsou všechny stejný (Archimede už máááám :D )

Jedny komplikovaný oblekovky (když je třeba oslnit druhé): třeba ve stylu Limes (3200 USD)

Jedny krásný oblekovky (když je třeba oslnit sebe): třeba Dornblueth und Sohn 99.1

A jedny krásný potápky na moje rádoby sportování

Moc se mi líbí Glycine Lagunare Chronometer L.E. z roku 96, ale nejsou k sehnání...

No co... celkem reálný sen a v pětiletce nebo ve dvou se dá zvládnout...

Přidám fotečku Limesek a Glycinek... (obě fotky ukradeny z webu výrobce)

post-8547-1280047717,21.jpg

post-8547-1280047726,96.jpg

Odesláno

Přečetl jsem vlákno a koukám, že jsem ještě relativně skromný a mainstreamový :whistle:

Mám rád jednoduché hodinky, takže přes týden IWC Portuguese Automatic (jen nevím, jestli černo - hnědé nebo bílo - černé)

Posted Image

A na víkendy Fortis Flieger Black 24h

Posted Image

Protože jsou ale oba kousky ještě dost vzdálené (řekl bych, že tak 10-20 let :tongue_ss:), tak můj další cíl jsou Longines:

Posted Image

(longines.com)

Návštěvník Tada
Odesláno

Dee: Ty Longines jsou parádní, nedávno jsem je měl na ruce a sedí perfektně a ten velikej minutovej sčítač dělá ze stopek i praktickou věc :)

• Hlasovat proti 8
Odesláno

Myslím, že už tu podobné byly na začátku, celá ta serie je super. Pokud vím, tak jsou celkem 4 variace, ale tahle se mi líbí zdaleka nejvíc.

Odesláno
  V 25. 7. 2010 v 8:51, 'kleofash' napsal:

Pro mě je dream mít pětici hodinek na každou příležitost.

Nehoním se za tourbillonem, nebo Lange a synem. (když by mi to někdo vnucoval, tak bych ale asi neodmítal :-))

Jedny kosmonauty pro casual příložitost: Moonwatche od Omegy

Jedny pilotky na výlety: jedno jaký, stejnak jsou všechny stejný (Archimede už máááám :D )

Jedny komplikovaný oblekovky (když je třeba oslnit druhé): třeba ve stylu Limes (3200 USD)

Jedny krásný oblekovky (když je třeba oslnit sebe): třeba Dornblueth und Sohn 99.1

A jedny krásný potápky na moje rádoby sportování

Moc se mi líbí Glycine Lagunare Chronometer L.E. z roku 96, ale nejsou k sehnání...

No co... celkem reálný sen a v pětiletce nebo ve dvou se dá zvládnout...

Přidám fotečku Limesek a Glycinek... (obě fotky ukradeny z webu výrobce)

Limesky jsou extra libový!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...