Dantechno Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Tohle jsou jeste k tomu ty Liquid metal .... limitka ..
Columbus Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Audemars Piguet Chronographe Royal Oak Offshore
stopa99 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Ja mam tieto JLC extreme w-alarm Valentino Rossi(dufam ze sa mi niekedy zadari )
Columbus Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Hodinky se 46 nebo jakýmikoliv dalšími číslicemi nebo symboly bych si nekoupil byť by byly od sebeslavnější značky. Musíš být velký fanoušek Valentina.
stopa99 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 V 23. 7. 2010 v 12:25, 'Columbus' napsal: Hodinky se 46 nebo jakýmikoliv dalšími číslicemi nebo symboly bych si nekoupil byť by byly od sebeslavnější značky. Musíš být velký fanoušek Valentina. Presne tak...su aj bez cisla na ciferniku...ale len v ruzovom zlate(a Ta cena)
Columbus Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 V 23. 7. 2010 v 12:31, 'stopa99' napsal: su aj bez cisla na ciferniku...ale len v ruzovom zlate(a Ta cena) Aha, v růžovém zlatě by podle mě výrazně ztratily svůj sportovní look. Plánuješ tedy Audemars Piguet nebo ještě jedny Jaegery ? Ukážu Ti ještě jednu variantu, která mi pořád leží v hlavě. Mám rád bílé číselníky a v kombinaci s tenkými červenými linkami jsou úchvatné. Cena je ovšem taky uchvatná.
stopa99 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Ukážu Ti ještě jednu variantu, která mi pořád leží v hlavě. Mám rád bílé číselníky a v kombinaci s tenkými červenými linkami jsou úchvatné. Cena je ovšem taky uchvatná. Chcel by som hlavne tie JLC...ale kto vie co pride casom... (zacinam chronomagoriet)
Columbus Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 V 23. 7. 2010 v 13:00, 'stopa99' napsal: Chcel by som hlavne tie JLC... Jaké jsem zvědavý, ukaž.
stopa99 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 V 23. 7. 2010 v 13:03, 'Columbus' napsal: Jaké jsem zvědavý, ukaž. Ved su trocha vyssie ..este si pisal ze cislo na ciferniku je zle...(mne nevadi)
novic Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Možná tyhle dvoje, ale jistý to není nikdy..
brett Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Tyhle to byly na začátku a jsou stále i po té, co jsem si je pořídil :-) a aby bylo o čem ještě snít, tak nějaké FF
PM68 Odesláno 23. července 2010 Nahlásit Odesláno 23. července 2010 Mám ešte niekoľko vyhliadnutých hodiniek, ktoré by som chcel mať a tým pádom ich asi aj budem mať... Botta, Nomos, Rolex, Schauer,... ..lebo Traser už mám, Omegy som už mal a Vintage Cortébert, Doxa, Prim, Poljot sa nerátajú...
Návštěvník Tada Odesláno 24. července 2010 Nahlásit Odesláno 24. července 2010 Na příští týden to jsou tyto: 1
kleofash Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Pro mě je dream mít pětici hodinek na každou příležitost.Nehoním se za tourbillonem, nebo Lange a synem. (když by mi to někdo vnucoval, tak bych ale asi neodmítal :-)) Jedny kosmonauty pro casual příložitost: Moonwatche od OmegyJedny pilotky na výlety: jedno jaký, stejnak jsou všechny stejný (Archimede už máááám )Jedny komplikovaný oblekovky (když je třeba oslnit druhé): třeba ve stylu Limes (3200 USD)Jedny krásný oblekovky (když je třeba oslnit sebe): třeba Dornblueth und Sohn 99.1A jedny krásný potápky na moje rádoby sportováníMoc se mi líbí Glycine Lagunare Chronometer L.E. z roku 96, ale nejsou k sehnání... No co... celkem reálný sen a v pětiletce nebo ve dvou se dá zvládnout... Přidám fotečku Limesek a Glycinek... (obě fotky ukradeny z webu výrobce)
bobák Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 vybrat si dreamwatche je strašně těžký, jelikož se s dobou mění i vkus, nálada i požadavky na technické parametry a komplikace, ale v současnosti jsou to jednoznačně: A. Lange & Sohne Zeitwerk Luminous myslim, že je to naprostá bomba jak po stránce designu, tak po stránce technické..... http://www.alange-soehne.com/cms/en/timepieces/lange-zeitwerk/index.html
Pixelator Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 V mojom pripade su tie dreamwatche 2 ... prvymi su 1815 od pana Langeho vo verzii bez chrona a druhe su povodne monaca
Dee Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Přečetl jsem vlákno a koukám, že jsem ještě relativně skromný a mainstreamový Mám rád jednoduché hodinky, takže přes týden IWC Portuguese Automatic (jen nevím, jestli černo - hnědé nebo bílo - černé) A na víkendy Fortis Flieger Black 24h Protože jsou ale oba kousky ještě dost vzdálené (řekl bych, že tak 10-20 let ), tak můj další cíl jsou Longines: (longines.com)
Návštěvník Tada Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Dee: Ty Longines jsou parádní, nedávno jsem je měl na ruce a sedí perfektně a ten velikej minutovej sčítač dělá ze stopek i praktickou věc 8
Dee Odesláno 25. července 2010 Nahlásit Odesláno 25. července 2010 Myslím, že už tu podobné byly na začátku, celá ta serie je super. Pokud vím, tak jsou celkem 4 variace, ale tahle se mi líbí zdaleka nejvíc.
dalilamc Odesláno 26. července 2010 Nahlásit Odesláno 26. července 2010 V 25. 7. 2010 v 8:51, 'kleofash' napsal: Pro mě je dream mít pětici hodinek na každou příležitost. Nehoním se za tourbillonem, nebo Lange a synem. (když by mi to někdo vnucoval, tak bych ale asi neodmítal :-)) Jedny kosmonauty pro casual příložitost: Moonwatche od Omegy Jedny pilotky na výlety: jedno jaký, stejnak jsou všechny stejný (Archimede už máááám ) Jedny komplikovaný oblekovky (když je třeba oslnit druhé): třeba ve stylu Limes (3200 USD) Jedny krásný oblekovky (když je třeba oslnit sebe): třeba Dornblueth und Sohn 99.1 A jedny krásný potápky na moje rádoby sportování Moc se mi líbí Glycine Lagunare Chronometer L.E. z roku 96, ale nejsou k sehnání... No co... celkem reálný sen a v pětiletce nebo ve dvou se dá zvládnout... Přidám fotečku Limesek a Glycinek... (obě fotky ukradeny z webu výrobce) Limesky jsou extra libový!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se