Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno
No a? Nekdo ti brani si ty poljotky koupit?

vůbec ne a pamětníci ví,že jsem je měl a byl spokojen..... nejspíš si nepochopil o čem jsem psal

Odesláno
aha ..... takže to je to měřítko dream hodinek ? ....

potom už rozumím příspěvkům tohoto typu:

....... libí se mi hodinky za 300t na "lepší" nošení

....... a pak bych chtěl ještě tyhle za 100t na normální nošení a štípání dříví :)

....... ale bohužel nemám ani na ty Poljoty, takže možná někdy, spíš nikdy ..........

........

Ja myslim, ze meritkem dream (at uz hodinek nebo cehokoliv jinyho) je dana nedostupnosti - pro nekoho to muze byt cenou, pro nekoho tim, ze se urcity model neda sehnat, nebo velmi spatne, pro nekoho model, ktery by chtel i kdyz jen tak pro radost a z pragmatickeho hlediska by zvolil jiny atd..

Pro me jsou dream ty Paneraie protoze to jsou hodinky pro prakticky jakoukoliv prilezitost, jsou od solidni firmy a ty 8days jsou v tuhle chvili pro me i financne nedostupny ;) A myslim, ze kdybych si koupil jakykoliv Paneraie tak budu spokojenej, ale porad me bude nahlodavat ta osmidenni verze a casem si ji stejne koupim, pokud si koupim rovnou tu, tak budu mit klid - tourbillony a ostatni tyhle veci se mi libi na obrazku a na pohled, ale v hodinkach to mit nepotrebuju a tudiz bych eliminoval tu chut se neustale nekam posouvat a ziskavat dalsi komplikace.. Me se hodinky musi libit a ve finale mi je celkem sumak jestli jsou quartz nebo mechanicky, to je vec, ktera me fakt netrapi ;)

Objednal jsem si Marina Militare v designu OP Radiomir bez patentovany ochrany korunky (ala Dievas a Precista etc) za par stovek (nebo tisicovek) a libi se mi a mozna je i obcas provetram az mi Simon usije remen ;) Proste je mi to jedno, ac jsou inspirovany OP a jsou to polofaky tak jsou to hodinky vzhledem i zpracovanim odpovidajici treba tem Dievas, a to ze v nich je cina..?..to mi fakt zily netrha, beztak nepoznam rozdily ;) A MM je pro me v tuhle chvili ten samej paskvil jako Dievas, Steinhart a jini vykradaci hrobu za petinasobnou cenu, proste hodinky do lesa a do nepriznivyho prostredi - a pokud me po dvou dnech nenase*ou cimkoliv tak si tou zatezi projdou ;)

Návštěvník YPO
Odesláno
Nebo ma kazdy proste jinou hranici, kolik je ochoten za hodinky dat, a dal uz je to jen sneni. Myslim, ze to neni o tom na co mam a na co ne.

;) ... projdi si tohle vlákno a pak mi napiš kde začíná a končí snová a reálná finanční hranice průměrného českého chronomaniaka :) ..... pokud sleduješ prodejní a poptávkové vlákno tak snad ani není o čem psát ;)

Odesláno
;) ... projdi si tohle vlákno a pak mi napiš kde začíná a končí snová a reálná finanční hranice průměrného českého chronomaniaka :) ..... pokud sleduješ prodejní a poptávkové vlákno tak snad ani není o čem psát ;)

Tohle uz jsme prece spolu nekolikrat resili, ale porad si myslim, ze to neni o tom zda na to mam nebo ne, kazdy ma jine priority, nekoho bavi auta, nekdo stavi dum, nekdo ma hypoteku jak vrata, nekdo tohle, nekdo tamto. Splneny sen prestava byt snem a o tom to je.

Odesláno (upraveno)
abych adekvátně přispěl do tohoto vlákna tak moje dream hodinky jsou
potažmo
,nicméně vím,že to zůstane v říši fantazie kvůli ceně ;)

Tomu nějak nerozumím, :sad01_anim: vždyt jsi opakovaně prodával hodinky za které by jsi mohl mít smečku těhlech vlků a jestli je to jen momentální finanční nepohodlí tak přece můžeš mít dream watchez http://search.ebay.de/search/search.dll?so...earch&fgtp=

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník YPO
Odesláno
Tohle uz jsme prece spolu nekolikrat resili, ale porad si myslim, ze to neni o tom zda na to mam nebo ne, kazdy ma jine priority, nekoho bavi auta, nekdo stavi dum, nekdo ma hypoteku jak vrata, nekdo tohle, nekdo tamto. Splneny sen prestava byt snem a o tom to je.

jasně ...máš 100% pravdu,ale je jednoduché sem nacpat "chtěl bych lange,vacherony,jlc a já nevím co všechno, ale proč bych to chtěl, napsal jenom spiderer .....

.......je to tady pouze o přehlídce "chtěl bych to nejdražší" ? a nebo o dream hodinkách o kterých něco vím a pocitově mi jsou blízké .... protože .....

.......... a to můžou být i "laciné" hodinky ...... zatím je to jako vždy přehlídka toho nejlepšího co jsem schopen na webu najít

Odesláno
to je vývoj Conrade ..... taky nemáš jenom jedny hodinky

Mám štěstí,že ta dřevěná schránka na hodinky od Tebe není větší, je plná ,prodávat se mi nechce,s každými hodinkami si mi něco pojí takže STOP STAV

Odesláno (upraveno)

Tento způsob diskuze zdá se mi poněkud nešťastný....

YPO začínám mít problém chápat, co nám chceš sdělit. Neber to osobně, jen prostě vůbec nevím, co si s tvými příspěvky počít....

Vletí mi do hlavy, pak to chvíli šrotuje, ale vypadne bez následků...prostě to, co poslední dobou od tebe čtu, nějak nejsem schopen pobrat/zpracovat.

A jak si použil výraz "průměrný chronomaniak"...děsím se dalších příspěvků...

Bez urážky :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Gorg
Odesláno
jasně ...máš 100% pravdu,ale je jednoduché sem nacpat "chtěl bych lange,vacherony,jlc a já nevím co všechno, ale proč bych to chtěl, napsal jenom spiderer .....

.......je to tady pouze o přehlídce "chtěl bych to nejdražší" ? a nebo o dream hodinkách o kterých něco vím a pocitově mi jsou blízké .... protože .....

.......... a to můžou být i "laciné" hodinky ...... zatím je to jako vždy přehlídka toho nejlepšího co jsem schopen na webu najít

V tomhle s tebou souhlasim, obcas mi prijde, ze pro hodne lidi jsou dream-xxx (treba hodinky) jenom ty co je nejdrazsi, zajimalo by me, kolik lidi by si koupilo ty svoje dream hodinky, ktere zde soupli, kdyby v tuhle chvili meli tu moznost a kolik z nich by se "honem" zacalo divat na nejake jine (v te same cenove relaci a zacali by prehodnocovat jake, ze to tedy budou), kdyz uz potrebne finance jsou zajistene ;)

Je to presne o tom jak pises, clovek si "tim" musi projit aby si ujasnil co chce, pripadne co je pro nej ten sen a taky proc ;)

Jsem uz nejakej unavenej tak ty souveti mozna nestoji ani za starou belu.. ;)

Odesláno

Začíná se to tu pěkně rozjíždět a tak hezky to začalo ... :D

Ne, jasně, neni to jenom o nejdražších hodinkách, o tom to neni ...

Odesláno (upraveno)

:sad01_anim: :crying_anim: Nevím, zda jsem špatně založil thread nebo se něco zvrtlo... Chtěl jsem prostě zjistit, kdo má jaké své vysněné hodinky...( Ať to každý si přebere, jak chce, nechám to na každém...) Každý nějak začíná, třeba od Seika, Casia nebo od jiných hodinek, prokousává se dál a dál, zkouší jiné značky, prostě si každý musí najít svoje..., nemusí to být jenom hodinky... Až postupem času( dle mého názoru), přijde na to, co se mu líbí, jaká značka, jaký typ hodinek...

Myslím, že každý normální člověk nemá sen vlastnit hodinky za 300 000 a výše tisíc Kč jen proto, že tolik stojí, je to skutečně o tom, že se mu doopravdy tak líbí, že jsou Ty "dream-watch"????? :sad01_anim: To, co zde píše YPO má hlavu a patu, je na každým, jak si to přebere... Každopádně můžu říct, že já mu rozumím... A za mě můžu říct, že nemám sen vlastnit Pateky nebo Vacherony, jen proto, že stojí neuvěřitelné jmění, hodinky se hlavně musí líbit...

Konec konců, co si budem nalhávat, každýmu je putna, co máme na ruce, je to jen v našich hlavách...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

Moje dream watch jsou momentalne Igeny, ktere jsou na webu primu, myslim ty ferrari red. Do tech jsem se zamiloval na prvni pohled. Nechci ale ty nove se safirovym sklem (to je pro me sen opravdu neuskutecnitelny), ale rad bych si je poridil formou renovace jineho kousku (nerez pouzdro s pruhledem, akrylatove sklo, cerveny vyrazny ciselnik). Fotku sem davat nebudu, vsichni asi vite, jak vypadaji ;) Tenhle sen momentalne saturuju substituci. Ziskal jsem jedny bordo Igeny v nicmoc stavu a davam je postupne do kupy (jeste to nejakou dobu potrva -- chci si je sam vypiplat) a pak mam dojednane jedny paradni cerne u jedne pani hodinarky. Pujdu si pro ne za tyden. Ale ty cervene mi budou lezet v hlave i nadale.

Druhe, po kterych ma leva ruka touzi, se tu taky nedavno mihly. Jsou to Hamilton Jazzmaster viewmatic (viz foto), verze bez rezervy chodu. Ty me taky dostaly. Prijdou mi velmi vyvazene - decentni a zaroven prijemne dynamicke (pridavam foto). Proste se mi libi.

Jejich ceny nejsou nikterak zavratne (pro me presto dost vysoke), ale o to nejde. Pro me je jejich porizeni otazka minimalne nekolika mesicu, mozna let. Do te doby zustanou snem. Ale verim, ze si ten sen splnim a do te doby si je budu jen mlsne prohlizet na fotkach :wub: B) O to radsi je pak budu mit...

post-3049-1213738077.jpg

Upraveno uživatelem skalis
Návštěvník YPO
Odesláno
Tento způsob diskuze zdá se mi poněkud nešťastný....

YPO začínám mít problém chápat, co nám chceš sdělit. Neber to osobně, jen prostě vůbec nevím, co si s tvými příspěvky počít....

Vletí mi do hlavy, pak to chvíli šrotuje, ale vypadne bez následků...prostě to, co poslední dobou od tebe čtu, nějak nejsem schopen pobrat/zpracovat.

A jak si použil výraz "průměrný chronomaniak"...děsím se dalších příspěvků...

Bez urážky :thumbsdown_anim:

možná mám svérázné názory, ale musím to tu občas číst:

1.hodinky mě stále baví i když to tak mnohdy nevypadá

2. je to moje neplacená práce

na vysvětlenou: "průměrný chronomaniak"

- jsem tu už téměř dva roky a sleduji nákupy a prodeje = troufnu si tvrdit,že průměrná cena hodinek v prodejním vlákně se pohybuje kolem 30t a to jsem hodně přehnal - nejsem sice ekonom ani matematik, ale troufnu si tvrdit,že dream hodinky za 250 až 300t, které se tu předvádí si koupí každý 1000 člen Chronomagu x bavíme se tu tedy o nesplnitelných snech nebo o realitě.

Návštěvník YPO
Odesláno
:sad01_anim: :crying_anim: Nevím, zda jsem špatně založil thread nebo se něco zvrtlo...

sry ,že jsem to tu asi podělal,ale jsem dnes nějak moc realistický ..... pokračujte beze mne

Odesláno (upraveno)

YPO: Trefil jsi to naprosto přesně... Chtěl jsem se bavit o realitě, o tom, aby si každý z nás, ten sen mohl splnit a ne o tom, že se to tady bude hemžit hodinkama, jejichž ceny si ani netroufám odhadnout... Takže jsi nepodělal vůbec nic, spíše si otevřel zaslepeným oči... :( Ostatně to, jak jsi to shrnul s prodejem je naprosto trefné... Myslím, si, že zrovna díky Tobě si spousta lidí koupilo krásné, nebál bych se říct , dream watches... A co si budem nalhávat, opravdu velmi málo se objevují v inzerátech hodinky za více než 30 000kč...

to all: Tím nechci nikomu ublížit...Přej, bude Ti přáno... Přesto si troufnu tvrdit při vší úctě, že minimálně v 50% uvedené hodinky budou nesplnitelné... Tím nemyslím značky, jako Omega, Tag , případně ještě IWC...

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
moji - aktualny - favoriti na "dream watches" su dvaja...uvidime, ci aspon jeden z nich ma bude naozaj aj sprevadzat zivotom :)

Co je to za IWC? Nikde na netu je nemohu najít, pod názvem Ingenieur jsou jen ty klasické s kovovým tahem, plynule přecházejícím v pouzdro.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...