Gorg Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 gerhard napsal: Vlakno znie Hodinky SNOV tak odpustte ze som uviedol tie o ktorych snivam a a ni si ich mozno nekupim. Nelogicky som sa zapojil do vlakna a uviedol hodinky roznych cenovych urovni ktore mozno mat nebudem . Nie ze by boli nedosiahnutelne,ale nieco predsa len moze ostat snom.... Nejaky smutny pocit ma clovek ,ked uz rozmyslame ci sme dost hodni toho aby si nas prispevok po nas nieco precital. Naozaj priatelska prijemna atmosfera... V pohodě Gerharde... myslím, že to každej pochopil jinak. Někdo sem dal reálnej sen, někdo nereálnej sen a někdo oba. Všechnny varianty jsou správné...tak se nenechej odradit a přispěj nějakým pěkným snem, ať nám tady ty vlákna nezahnívaj a můžem se kochat
spiderer Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Vlastne zapomnel jsem na jedny hodinky z rise snu, o kterych vim, ze je nikdy mit nebudu a presto bych si je pral, byly by to hodinky od mechana, jeden kus dle vlastniho navrhu po konzultaci s nim, klidne bez zbytecnych komplikaci, ktery by mi udelal na zaklade toho na cem bychom se domluvili - strojek, pouzdro, cifernik, rucky a vsechno to ostatni, k nim bych si nechal realne u Simona usit dokonalej pasek a mel bych dream watch jak vysity Tady bych nesnil o konkretnich hodinkach, ale o tom mit tu moznost ziskat jedinecny kus od mistra v oboru a o tom ziskat moznost podilet se na tvorbe unikatniho kusu.. to je to co by me bavilo, ale nikdy se to nesplni
gerhard Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Sorry,mam zlu naladu,som do bitky ako sa vravi,dik za upokojujuce slova
B.F.G. Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Pod pojmem Dream watches si představuju rozhodně nedosažitelnou metu, jinak o tom nebudu snít, nýbrž to budu nějakým způsobem realizovat. V základu bych ten termín vnímal takhle. Proto upřesnění jsem sám uváděl nereálný sen a reálný Vím, že to navzájem trochu koliduje, ovšem ta první varianta je opravdu jen v říši fantazie a podle mě se její pomocí většina lidí snažila prezentovat svůj vkus a ne obhajovat volbu. A ruku na srdce, jediná věc která nás dělí od podobných strojů je právě jejich nedostupnoust, ať fyzická, nebo finanční. Ta druhá vaianta je postavena na reálném základě, že si je za určitých podmínek budu moci dovolit. Ruku na srdce, pokud bych uvažoval čistě racionálně a logicky, tak si koupím znovu Casio DW 6600 a zbytek peněz budu investovat do smysluplnějších aktivit. Pokud bych měl napsat důvody, které mě vedou k takovému snu, tak by ten původní popis vlákna musel znít jinak. Možná jsem trochu natvrdlej... PS: Grubely jsem rozhodně nevybíral kvůli ceně, je to prostě neuvěřitelnej horologickej cirkus na ruku.
Seamaster Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 VYsnene hodinky - pro nekoho pouze sen, pro druheho sen realizovatelny. Co je lepsi? Mit nesplnitelny sen, nebo touhu po vysnenem naplnit? Kdo z nich je stastnejsi? Mozne se to tu melo jmenovat "my next target watch" a dream watches nechat na jine vlakno.. Dosti filozofie :-) Chci vam jen na zaver rict, ze me pekne serete tady s tim forem o hodinkach, sel jsem na toto forum s tim, ze se dozvim neco o hodinkach co jsem si koupil a dozvim se neco noveho (coz se castecne i stalo), ale absolutne jsem nechtel premyslet natoz kupovat hodinky dalsi. Takze diky za nakazu, v posledni dobe uvazuju vazne o nakupu dalsich Omeg, XL PO pekne s gumou do vody, to jsem teda dopadl!!! Jsem se jakozto posledni instatnci sveril sve pritelkyni a cekal ze vystavi zakaz, ale ona me jeste podporuje, takze jsem vicemene v pytli!!! Takze jeste jednou diky moc, a abych neubihal od tematu, muj dalsi target jsou Omega PO 2900.50.91
Baker Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Seamaster napsal: Jsem se jakozto posledni instatnci sveril sve pritelkyni a cekal ze vystavi zakaz, ale ona me jeste podporuje Tak si ji vezmi, ona prestane
Seamaster Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Baker napsal: Tak si ji vezmi, ona prestane Tusim, ze ne. Myslim, ze tim sleduje vlastni prospech, kdy budu muset nakup vyvazit necim pro ni, aby ji to nebylo lito, znate to...
koblih69 Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Seamaster napsal: VYsnene hodinky - pro nekoho pouze sen, pro druheho sen realizovatelny. Co je lepsi? Mit nesplnitelny sen, nebo touhu po vysnenem naplnit? Kdo z nich je stastnejsi? Mozne se to tu melo jmenovat "my next target watch" a dream watches nechat na jine vlakno.. Dosti filozofie :-) Chci vam jen na zaver rict, ze me pekne serete tady s tim forem o hodinkach, sel jsem na toto forum s tim, ze se dozvim neco o hodinkach co jsem si koupil a dozvim se neco noveho (coz se castecne i stalo), ale absolutne jsem nechtel premyslet natoz kupovat hodinky dalsi. Takze diky za nakazu, v posledni dobe uvazuju vazne o nakupu dalsich Omeg, XL PO pekne s gumou do vody, to jsem teda dopadl!!! Jsem se jakozto posledni instatnci sveril sve pritelkyni a cekal ze vystavi zakaz, ale ona me jeste podporuje, takze jsem vicemene v pytli!!! Takze jeste jednou diky moc, a abych neubihal od tematu, muj dalsi target jsou Omega PO 2900.50.91 Můžeš si za to sám, každého nováčka se snažíme před tímto morem varovat a nutíme ho aby se spasil útěkem před touto závislostí !!! Mimochodem předpokládám že p. Nešpor asi brzi založí Centrum Závislosti na Hodinkách....
Gilius Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Seamaster napsal: Tusim, ze ne. Myslim, ze tim sleduje vlastni prospech, kdy budu muset nakup vyvazit necim pro ni, aby ji to nebylo lito, znate to... Tak na tohle je jednoduchá pomoc......prostě jí pověz,že vyvažovat se nic nebude,páč jsi všechno utratil za hodinky.....a uvidíš,jak rychle Ti to zatrhne....
Z. Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Ještě trochu k té filozofii. Ale ona je to možná spíše otázka lingvistická než filozofická. (Ale ono se to v dnešní době stejně prolíná...) Dream Watch - to je odpověď na otázku: "Co by bylo, kdyby..." - které se říká podmínka neskutečná/nereálná. Takže zde se otevírá prostor ke snění, co bych si koupil, kdyby se stal nějaký zázrak a já si mohl koupit opravdu to, co chci... Ale i zde by měl asi člověk své sny držet v intencích svého životního stylu, zkrátka přemýšlet o hodinkách, které by se k němu hodily, se kterými by byl schopen normálně žít... Něco jiného je potom otázka: Co bude, až...? (třeba: Co si koupím, až mi bude dvacet, třicet, padesát, až na to našetřím...?)
B.F.G. Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Z. napsal: Něco jiného je potom otázka: Co bude, až...? (třeba: Co si koupím, až mi bude dvacet, třicet, padesát, až na to našetřím...?) Hm, no tak co si koupím, až mi bude dvacet a třicet už řešit nemusím.
hciq Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 Až doděláme ty naše "pendlovky", tak chci ještě zrealizovat nějaký hodinky z těch mejch čmáranic. Na to ale potřebuju něco přes půl mega, nebo takovejch 12 hejlů.. ... prostě 500 ks. limitka. Tak to je můj "The Dream Of Watch"
B.F.G. Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 hciq napsal: Až doděláme ty naše "pendlovky", tak chci ještě zrealizovat nějaký hodinky z těch mejch čmáranic. Na to ale potřebuju něco přes půl mega, nebo takovejch 12 hejlů.. ... prostě 500 ks. limitka. Tak to je můj "The Dream Of Watch" Ty jsi se ještě neinspiroval ve vlákně Diplomat? Tohle není žádný sen, to je pomalu realita.
spiderer Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 hciq - uz jsou nejake blizsi informace co to bude az to bude? Zrovna tvoje cmaranice v kombinaci s mechanovou mechanikou se mi libi
hciq Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 spiderer napsal: hciq - uz jsou nejake blizsi informace co to bude az to bude? Zrovna tvoje cmaranice v kombinaci s mechanovou mechanikou se mi libi Hale není nic je to zatím fakt jen sen. Sežeň 12 hejlů a sen se do půl roka stane skutečností+ jako bonus zdarma 1x hodinky v luxusní dřevěné etuii s certifikátem a doživotním asistenčním servisem. :thumbsup_anim:
spiderer Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 hciq napsal: Hale není nic je to zatím fakt jen sen. Sežeň 12 hejlů a sen se do půl roka stane skutečností+ jako bonus zdarma 1x hodinky v luxusní dřevěné etuii s certifikátem a doživotním asistenčním servisem. :thumbsup_anim: Tak to musime ale naverbovat do party cigiho, nikdo jinej 12 a vic hejlu na "hodinky snu" nesezene
hciq Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 spiderer napsal: Tak to musime ale naverbovat do party cigiho, nikdo jinej 12 a vic hejlu na "hodinky snu" nesezene vpoho furt nám jich ještě 486 kusů zůstane.
spiderer Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 hciq napsal: vpoho furt nám jich ještě 486 kusů zůstane. A tobe staci na 500 kusu hodinek kapital pul mega? Nebo kazdej z tech 12 hejlu by dal pul mega? A nebo by kazdej dal pul mega kazdej mesic po dobu 12ti mesicu?
boo-beek Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Odesláno 18. června 2008 (upraveno) Ja nevim... pro me jsou dream watch hodinky, ktery jsou pro me v tuto chvili nedosazitelne, ale ktere bych opravdu chtel. Je mi pomerne malo let, vzhledem k veku mam dost slusnou praci... takze je teoreticky mozny, ze na ty hodinky nekdy mit budu. Je samozrejme ale taky mozny, pravdepodobnejsi, ze na ne mit nebudu. Ale pokud ano, tak si je koupim, resp. necham udelat. Mozna jsem magor, ale rad utracim za pozitky a poteseni. A to pro me hodinky jsou. Takze jestli nastane situace, kdy budu mit na hodinky od Strehlera, tak si je koupim radsi, nez neco hmotnejsiho, jako treba nemovitost na kseft. Ale to uz je opravdu hooodne teoreticka rovina Edit: A jeste mi tak napadlo... resilo se tu, kolik procent rocniho platu dava kdo do hodinek... pokud bude muj plat takovej, ze nasetrit z nej na hodinky od Strehlera bude realne, i kdyz to bude trvat dlouho (v radu par let, nikoliv desetileti. Setrit z 20K na tohle by byl nesmysl), tak klidne budu setrit. Dlouho. Upraveno 18. června 2008 uživatelem boo-beek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se