Olaf Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 SZ od člena, jež si profil založil předchozí den, nulové reference, nulová historie, výsledek: naprosto pozitvní zkušenost, ultra rychlá a jasná domluva, na čem jsme se dohodli, to platilo, Platfuss přijel, prohlédl, zaplatil, skvěle jsme pokecali. Chronopacient první kategorie, doporučuju, díky a gerne wieder!
Dslabak Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2020 Z pozice kupujícího musím vyseknout poklonu. Rychlá domluva, rychlé odeslání, vzorně zabaleno, super komunikace. Doporučuji a kdykoliv s radostí znovu!
minimus80 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 Bolo mi potešením a odporúčam za priame a rýchle jednanie. ďakujem za nákupSeiko & Hamilton
Vladino125 Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2021 Kolegovia taktiež môžem potvrdiť férové jednanie a bez problémov môžem Stana doporučiť.
nathanien Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Odesláno 3. března 2021 Za mne naprostá spokojenost! Děkuju Stanovi za ochod a budu se těšit zase někdy příště!
shaggy Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Odesláno 29. března 2021 Rychla a jasna dohoda, vsetko v najsamlepsom poriadku. Dakujem a zase mozno niekedy.
Shakur Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2021 Ukázková komunikace, žádné cavyky kolem, okamžité zaslání peněz. Akorát u přepisování mailové adresy jsem se zapotil. Přemýšlel bych možná o nějaké ortopedické vložce spolu s pravidelným odpočinkem ... Zdravím pod Tatry @Plattfuss!
LordSpar Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Odesláno 6. května 2021 Tak kolegu velice rád také doporučím - při nákupu nových Orisek mi nabídl velice, ale velice gentlemanskou dohodu, že je vezme zpět, pokud se mi nebudou líbit. Tuto dohodu jsem využil - nádherný nový kousek, ale na ruce mi vůbec neseděl... Ještě jednou moc díky!
tarmi Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Odesláno 17. února 2023 Přidávám svoji velice pozitivní zkušenost. Rychlá domluva, ochota s dodatečnou fotkou, okamžité zaslání, pečlivě zabaleno, vše dle popisu. Není co vytknout. Rád si to někdy zopakuji!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se