Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ňáká kopačka. Moc je neznám, tohodle zrovna jo, jinak jsem na tom cca stejně

https://sportyzive.cz/fotbal/neymar-utratil-behem-ms-za-hodinky-pres-20-milionu-kc/

Dík jen jsem narážel na to, že už tady bylo stokrát řečeno, že ne každý musí znát jakoukoli skutečnou nebo pseudo osobnost, pokud se samozřejmě nebavíme o prezidentovi nebo Jiřině Bohdalové… osobně se o to teda snažím. Například, když předpokládám, že legendární americkou skupinu Kiss zná každý na této planetě a její členy taktéž, může se stát, že se najde i takový jedinec a proto napíšu o koho se jedná a čím je slavný. Myslím, že to nikomu neukradne příliš velkou část života, když se takto krátce vyjádří, ne?
  • Thanks 1
  • Upvote 4
Posted

Na obranu Harweyho, pred fotku vlozil aspon jmeno osoby. Takze to uz se pak da dohledat, pokud to cloveka zajima. Mnohdy tu je ale prdnuta fotka beze jmena a kontextu.

• Like 1
  • Upvote 4
Posted
před 6 hodinami, patprom napsal:

Někteří z nás netuší, kdo to je?

Sem to kdysi taky netušil , pak jsem jednou na návštěvě dostal školení od 10 letýho kluka ….. takže vím že je to kopačka , stejně jako Mbapé a Messi …. Na můj dotaz , co to je CR7 my bylo řečeno , že to je taky fotbalista , ale né tak dobrý ….. umocněno mocným mávnutím ruky ….  Takže já už vím … jo člověk se musí furt učit ….. ten mlaďoch taky nevěděl kdo byl Old Šetrhend 🤣 a kdo měl Ilčiho a Hatátitlu ….  

• Like 1
  • Haha 2
Posted

Mám pocit, že psát tady další vysvětlující komentáře je zcela zbytečné. Kdo chce, ten pochopí, kdo nechce… holt život

Posted

Jezdci MotoGP v Brně: Toprak Razgatlıoğlu a Rlx Daytona

Francesco Bagnaia a Rlx Pepsi

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Like 3
Posted

Thor Hushovd, cyklista (jako je to napsané na obrázku, ale pro jistotu a některé) a na ruce GMT

• Like 1
Posted (edited)

Kýčovitý Hublot. Trochu lepsi, než ty jeho ještě víc kýčovitý UN, co nosí normálně.

Aneb abych parafrázoval údajný citát pana Kiplinga:"Můžeš vyhnat Michala od kolotočů, ale nikdy nevyženeš kolotoče z Michala."

Edited by Frantik
  • Like 2
  • Haha 11