Kazaam Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 V tom speciálu Top Gear mi je jasný, co nosí Hammond i Clarkson, ale co to má na ruce May? Na první pohled jsem myslel, že to jsou Datejust, ale ty to nebudou...takže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Seiko 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Seiko 5 To bylo druhé, co mě napadlo, ale říkal jsem si, že May většinou nosí úplně jiné cenové kategorie...typ bys nevěděl? Myslel jsem na SNX73, ale nepasujou mi tam ty ručky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 ...můj oblíbený JPB,....ale tady už to trochu překombinoval s tou haldou řetězů na krku a korálemi na ruce :-)) ...víte někdo co má na ruce?.....na Hublot to nevypadá,........ mozna nejakej CARTIER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 ...můj oblíbený JPB,....ale tady už to trochu překombinoval s tou haldou řetězů na krku a korálemi na ruce :-)) ...víte někdo co má na ruce?.....na Hublot to nevypadá,........ Breguet Marine Royale? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 hraci Chelsea... longines/rolex? ci co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Už se to tady řešilo.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59339-rolex-daytona-custom-titan-black-chelsea/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 kazdej vobycejnej redaktor v nemecku ma pekny hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Ježišikriste! To je - byla Donatella? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Ježišikriste! To je - byla Donatella?Vy se znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Jojo, je to Donatella Versace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Ty vole to je baba jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Ty vole to je baba jak prase Po 10ti pivech je kazda miss world Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 pro ní by se měl vymyslet další level po MILF... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 (upraveno) Řekli byste, že té ženské je 57? Podle fotek bych jí typoval tak o 10 víc... Jojo, MIDLF Upraveno 9. března 2013 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.mt Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Řekli byste, že té ženské je 57? Podle fotek bych jí typoval tak o 10 víc... Jojo, MIDLF velmi dobře! Já bych doplnil na "MIDLFAT"(Mother I don't like **** ! At all !) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Leoš Mareš v Show Jana Krause - Keramické Panerai Radiomir.... Skvělý výběr . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Já na ně taky koukal a celou dobu jsem si řikal že už jsem je někde viděl, teda ten červenej řemen mě mátl (pro mě je vrchol nevkusu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Já na ně taky koukal a celou dobu jsem si řikal že už jsem je někde viděl, teda ten červenej řemen mě mátl (pro mě je vrchol nevkusu ) To jo no, červený řemen jsem taky nepochopil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se