Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

forum asi ne... ale slusny clovek se slusne uzivi vzdycky... :)

btw: zivite se tim, co jste studovali...? ;)

Ze života:

Ten ústav, co se mi nakonec povedlo vystudovat jsem docela obdivoval. Pořád nám kladli na srdce, že až vystudujeme získame super práci v kolektivu příjemných lidí a taky za tuto praci bude "hromada" peněz. No a já tomu blbec uvěřil a zkusil jsem to v oboru. Jenže ouha, realita byla úplně jiná. Práce přímo šílená, žádné volno, žádný čas na přátele a kamarády. Totální workoholismus !!! Lidi kolem vás, to byl samý podvodník a gauner. A to nejlepší na konec - peníze taky nic moc. :thumbsdown_anim:

Takže se živím něčím úplně jiným a "váženým" profesorům v ústavu, co jsem vystudoval, bych nejraději vzkázal, že jsou jedničky :fyou:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada
Ze života:

Ten ústav, co se mi nakonec povedlo vystudovat jsem docela obdivoval. Pořád nám kladli na srdce, že až vystudujeme získame super práci v kolektivu příjemných lidí a taky za tuto praci bude "hromada" peněz. No a já tomu blbec uvěřil a zkusil jsem to v oboru. Jenže ouha, realita byla úplně jiná. Práce přímo šílená, žádné volno, žádný čas na přátele a kamarády. Totální workoholismus !!! Lidi kolem vás, to byl samý podvodník a gauner. A to nejlepší na konec - peníze taky nic moc. :thumbsdown_anim:

Takže se živím něčím úplně jiným a "váženým" profesorům v ústavu, co jsem vystudoval, bych nejraději vzkázal, že jsou jedničky :fyou:

Fakt jo? Nám taky říkala paní děkanka, že budem mít spoustu volného času a volné hotovosti... I když pan Profesor Vlček byl střízlivější a prorokuje vrchol mých právnických schopností na rok 2020.

Odkaz ke komentáři

Fakt jo? Nám taky říkala paní děkanka, že budem mít spoustu volného času a volné hotovosti... I když pan Profesor Vlček byl střízlivější a prorokuje vrchol mých právnických schopností na rok 2020.

To víš.......

Teorie je vždy fajn, ale praxe je zcela jiná, dá se i říct pěkně drsná. A hlavně plno profesorů už ani neví o čem praxe je !!! Žijí pouze na Akadamické půdě a reálný svět kolem, jde mimo nich. Argumety typu, nám ve škole, ale říkali jsou už dávno pasé !!! Ale jinak držím palce, ať tvé právnické schopnosti v roce 2020 stojí za to :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

No tak Rozehnalka udělá pár rozhodčích řízení a už je holka v balíku, ta mluví z vlastní zkušenosti :-D

Odkaz ke komentáři

me teda prijde, ze advokati jsou teda v baliku. makaj teda jak sroub. chce to hlavne kontakty.

Myslím, že advokátů, co jsou v balíku zase až tak moc není.......

A ti, už rozhodně jak šroub nemakají, mají na to své lidi......

:thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Myslím, že advokátů, co jsou v balíku zase až tak moc není.......

A ti, už rozhodně jak šroub nemakají, mají na to své lidi......

:thumbsup_anim:

no je jich dost. a na zacatku makali jak sroub. ale mozna se stykam s nejakyma workoholikama.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO?
Daniel Craig: Rolex Milgauss. Ypo - nejvyšší čas na koupi Rolex :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

prdím na ně - já už si koupím jenom jedny mechanické hodinky a tím je kapitola mechanických hodinek u mne uzavřena (pod pokutou, že oboje gshoky dostane šílený gilius z vysočiny :) ) - napiš si mě do té svojí ankety

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...