farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Ale to se přece mění s nástupem kalibru B01. To je vysoce diskutabilní... dokud nevíme co a jak, tak mi to připadá jako opouštět manželku kvůli milence jen proto, že by možná teoreticky mohla mít lepší pánev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Jinak plavání přežily i Venclovského hodinky, a taky na dnešní poměry měly zanedbatelnou vodotěsnost bez šroubovací korunky a speciálních ochrany. Mám fotku Venclovskýho, jak leze z kanálu LaManche a na ruce má Sport I - s čím kromě toho ještě plaval? Jinak když jsem se ptal na vodotěsnost u Dušáka, tak intimní kontakt s vodou v případě Emergency jako prodejce rozhodně nedporučujou... ale to nedoporučujou ani u Moonwatchů - což mi vzhledem k tomu, jak se mi ježily vlasy na hlavě při pročítání testů, který s nima dělala NASA, skoro ani nechce věřit, že by to nevydržely... edit: upřesnění Upraveno 15. března 2009 uživatelem farářskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Netuší někdo co nosí za časy Paroubek? Měli jsme ho na univerzitě a měl něco na ocelovém tahu, lesklého velkého a k obleku nevhodného... Liška u nás byl před cca 2ma týdny a měl nějaké chronografy na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Netuší někdo co nosí za časy Paroubek? Měli jsme ho na univerzitě a měl něco na ocelovém tahu, lesklého velkého a k obleku nevhodného... Liška u nás byl před cca 2ma týdny a měl nějaké chronografy na tahu... Tady má zrovna něco malého placatého: Pro odvážné obrázek zde EDIT - na přání změněno Upraveno 15. března 2009 uživatelem Hammer_Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Prosím vás, nedávejte sem fotky Paroubka. Dělá se mi blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Prosím vás, nedávejte sem fotky Paroubka. Dělá se mi blbě. No, Paroubek vedle tý svý bejvalý ženy vypadá ještě dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 To je vysoce diskutabilní... dokud nevíme co a jak, tak mi to připadá jako opouštět manželku kvůli milence jen proto, že by možná teoreticky mohla mít lepší pánev Hele, panev je dulezita vec, hlavne pro nas, kdo mame radi smazeny :lol2: PS: sorry za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Mám fotku Venclovskýho, jak leze z kanálu LaManche a na ruce má Sport I - s čím kromě toho ještě plaval? Jinak když jsem se ptal na vodotěsnost u Dušáka, tak intimní kontakt s vodou v případě Emergency jako prodejce rozhodně nedporučujou... ale to nedoporučujou ani u Moonwatchů - což mi vzhledem k tomu, jak se mi ježily vlasy na hlavě při pročítání testů, který s nima dělala NASA, skoro ani nechce věřit, že by to nevydržely... edit: upřesnění Samozřejmě jsem měl na mysli Sporty, co taky jinýho :-) ? Jinak u Dušáka nemají s Emergency žádný zkušenosti. Prostě je zabublinkujou, a pošlou do servisníhoo centra. Vsadil bych se o láhev whisky, že je neviděli v životě ani otevřený. Jinak Emergency mají dvojitý těsnění u korunky, u Sportů bylo jednoduché, a taky přežily. Jinak osobně nelezu do vody ani s DeepSea, ani s MoomWatchema natož s E. I když jsem si jistý, že by setkání s vodou přežily všechny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Hele, panev je dulezita vec, hlavne pro nas, kdo mame radi smazeny :lol2: PS: sorry za Paroubek moc rád smažený, v Olomouci nám to říkal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Paroubek moc rád smažený, v Olomouci nám to říkal je to na něm vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Co se breitlingu týče, na druhou stranu si myslím, že když napíšou WR 30 M, tak to taky garantujou. O emergency bych se při plavání nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Jinak osobně nelezu do vody ani s DeepSea, ani s MoomWatchema natož s E. I když jsem si jistý, že by setkání s vodou přežily všechny :-) Mé Paneraie ještě vodu nepotkaly a ani ji snad nikdy nepotkají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Mé Paneraie ještě vodu nepotkaly a ani ji snad nikdy nepotkají. Hlavně že jsou potápěčský :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Samozřejmě jsem měl na mysli Sporty, co taky jinýho :-) ? Jinak u Dušáka nemají s Emergency žádný zkušenosti. Prostě je zabublinkujou, a pošlou do servisníhoo centra. Vsadil bych se o láhev whisky, že je neviděli v životě ani otevřený. Jinak Emergency mají dvojitý těsnění u korunky, u Sportů bylo jednoduché, a taky přežily. Jinak osobně nelezu do vody ani s DeepSea, ani s MoomWatchema natož s E. I když jsem si jistý, že by setkání s vodou přežily všechny :-) To bys tu flašku prohrál, protože spolumajitel zrovna Emergency má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 To bys tu flašku prohrál, protože spolumajitel zrovna Emergency má... A jseš si jistej, že je viděl otevřený? Já tedy ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 A jseš si jistej, že je viděl otevřený? Já tedy ne... No, můžu se ho zeptat Ale docela bych tomu věřil, poněvadž je to strašně zvídavej jedinec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 No, můžu se ho zeptat Ale docela bych tomu věřil, poněvadž je to strašně zvídavej jedinec. Tak se ho zeptej jak dlouho je má, jak je s nima spokojenej, co ovládání fcí. atd... Jestli se ho opravdu zeptáš, tak díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 doufám, že navštěvuje chronomag obzvláště některá vlákna by ho mohla zajímat, když je tak zvídavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 doufám, že navštěvuje chronomag obzvláště některá vlákna by ho mohla zajímat, když je tak zvídavý Nenavštěvuje, přestože jsem mu to už několikrát doporučoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEO Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Ahoj, někde výše jsem narazil na značku Bremont a jejich hodinky mě naprosto nadchly. Díky chronomagu jsem našel hodinky svých snů (Bremont ALT1-P/BK/07) http://www.bremont.com/feature.php?n=ALT1-...amp;v=1&c=0 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se