Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jinak plavání přežily i Venclovského hodinky, a taky na dnešní poměry měly zanedbatelnou vodotěsnost bez šroubovací korunky a speciálních ochrany.

Mám fotku Venclovskýho, jak leze z kanálu LaManche a na ruce má Sport I - s čím kromě toho ještě plaval?

Jinak když jsem se ptal na vodotěsnost u Dušáka, tak intimní kontakt s vodou v případě Emergency jako prodejce rozhodně nedporučujou... ale to nedoporučujou ani u Moonwatchů - což mi vzhledem k tomu, jak se mi ježily vlasy na hlavě při pročítání testů, který s nima dělala NASA, skoro ani nechce věřit, že by to nevydržely...

edit: upřesnění

Upraveno uživatelem farářskej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Netuší někdo co nosí za časy Paroubek? Měli jsme ho na univerzitě a měl něco na ocelovém tahu, lesklého velkého a k obleku nevhodného...

Liška u nás byl před cca 2ma týdny a měl nějaké chronografy na tahu...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Netuší někdo co nosí za časy Paroubek? Měli jsme ho na univerzitě a měl něco na ocelovém tahu, lesklého velkého a k obleku nevhodného...

Liška u nás byl před cca 2ma týdny a měl nějaké chronografy na tahu...

Tady má zrovna něco malého placatého:

Pro odvážné obrázek zde

EDIT - na přání změněno

Upraveno uživatelem Hammer_Time
Odkaz ke komentáři

Mám fotku Venclovskýho, jak leze z kanálu LaManche a na ruce má Sport I - s čím kromě toho ještě plaval?

Jinak když jsem se ptal na vodotěsnost u Dušáka, tak intimní kontakt s vodou v případě Emergency jako prodejce rozhodně nedporučujou... ale to nedoporučujou ani u Moonwatchů - což mi vzhledem k tomu, jak se mi ježily vlasy na hlavě při pročítání testů, který s nima dělala NASA, skoro ani nechce věřit, že by to nevydržely...

edit: upřesnění

Samozřejmě jsem měl na mysli Sporty, co taky jinýho :-) ? Jinak u Dušáka nemají s Emergency žádný zkušenosti. Prostě je zabublinkujou, a pošlou do servisníhoo centra. Vsadil bych se o láhev whisky, že je neviděli v životě ani otevřený. Jinak Emergency mají dvojitý těsnění u korunky, u Sportů bylo jednoduché, a taky přežily. Jinak osobně nelezu do vody ani s DeepSea, ani s MoomWatchema natož s E. I když jsem si jistý, že by setkání s vodou přežily všechny :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Jinak osobně nelezu do vody ani s DeepSea, ani s MoomWatchema natož s E. I když jsem si jistý, že by setkání s vodou přežily všechny :-)

Mé Paneraie ještě vodu nepotkaly a ani ji snad nikdy nepotkají.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě jsem měl na mysli Sporty, co taky jinýho :-) ? Jinak u Dušáka nemají s Emergency žádný zkušenosti. Prostě je zabublinkujou, a pošlou do servisníhoo centra. Vsadil bych se o láhev whisky, že je neviděli v životě ani otevřený. Jinak Emergency mají dvojitý těsnění u korunky, u Sportů bylo jednoduché, a taky přežily. Jinak osobně nelezu do vody ani s DeepSea, ani s MoomWatchema natož s E. I když jsem si jistý, že by setkání s vodou přežily všechny :-)

To bys tu flašku prohrál, protože spolumajitel zrovna Emergency má... :drunk:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...