Kid_A Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Kua, co mu má Štyby co lajkovat post!!! Už 14 dní mám podhuštěný gumy na kole a ještě na to nesáhl! haha, po vcerejsim dojezdu bych rekl, ze styby je ma letos podhusteny taky...(
pebe Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 haha, po vcerejsim dojezdu bych rekl, ze styby je ma letos podhusteny taky... ( dneska se na té vodě zase celkem hodilo ne
Kid_A Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Kdyz sme u tech kol a Hublotu... Legendarni italskej hrebec Rocco, teda vladtne Cippo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. května 2018 uživatelem Kid_A
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Ale ve finale proc ne, tenhle clovek ma ty penize fakt vydřeny, ty koncerty jdou teda absolutne mimo me, ale jako moderator je on a Bouček top uz dlouhy roky a asi i desetileti! Bouček? To je vtip že jo?
Frantik Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Tak moderuje většinu vrcholnejch akci. Dokonce v GER i AJ. Takže dost profik.
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Mhm.. Nesdílim vaše standardy, ale ok.
Frantik Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Nikdo o žádných standardech nemluví. Pouze o dvojici moderátorů, kteri jsou proste TOP a dělí se o většinu nejlepších a nejplacenejsich akci. Marek Eben mezi nima fakt není.
tikzot Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Ano Bouček - ten je top i ve sportovních moderacích celej davis cip, fed cup, laver cup, v top angličtině, jako tenhle člověk se vypracoval hodně dobře a já mu fandím!
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Ono když si z prominentní rodiny, lecos máš jednodušší.Za mě je to příšernej nejen moderátor, ale i člověk. A o standardech mluvím já, protože pro mě je označení "profík" definovaný úplně něčím úplně jiným, než kolik TOP placenejch zakázek dokážu za rok udělat.But maybe thats just me.
Frantik Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Aha. Ok. Tak podle morálního kreditu, kádrového profilu rodiny nebo podle subjektivní akce v horní-dolní fakt moderátory nesleduju ani nehodnotím.
tikzot Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 To ze ses z promo rodiny z tebe profi moderatora neudela, dostane te mezi potrebny lidi to mozna jo, ale tam to zacina a konci. Muj nazor. Nicmene se bavime o MODERATORECH, takze by me zajimali dalsi cesky moderatori soucasny sceny, ktery ty top akce delaj? Asi tyhle dva kluci dostavaj tyhle akce z nakyho duvodu, ale kdyby byli idioti, tak jim ten tatik prominentni tezko pomuze. Nebo se pletu?
Kid_A Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Ja Boucka taky moc nemusim. Na svatbu si ho nepozvu. Joysticku, co myslis o Leosovi? ten je v cajku, ne?
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Aha. Ok. Tak podle morálního kreditu, kádrového profilu rodiny nebo podle subjektivní akce v horní-dolní fakt moderátory nesleduju ani nehodnotím. Nemyslim, že by moje odpověď vyžadovala komunistickej sarkasmus. Nesnažim se Tě urazit, píšu svůj názor a pohled na toho člověka, kterýho jsem měl tu smůlu poznat osobně. Jak profesně tak ležérně.A profík je pro mě člověk, kterej si i přes hromadu nabídnutejch peněz udrží svojí úroveň, podle svejch morálních hodnot a priorit. Např Tebou zmiňovaný Eben je pro mě PAN moderátor a mám k němu obrovskou úctu i jako k člověkovi.
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 To ze ses z promo rodiny z tebe profi moderatora neudela, dostane te mezi potrebny lidi to mozna jo, ale tam to zacina a konci. Muj nazor. Nicmene se bavime o MODERATORECH, takze by me zajimali dalsi cesky moderatori soucasny sceny, ktery ty top akce delaj? Asi tyhle dva kluci dostavaj tyhle akce z nakyho duvodu, ale kdyby byli idioti, tak jim ten tatik prominentni tezko pomuze. Nebo se pletu?To je právě ten problém. V čechách je těch co by se vůbec dali zvažovat jen hrstka. A souhlasim, že (bohužel) z toho navenek Bouček vychází líp než by měl. Dostávaj to určitě z nějakejch důvodů, nicméně je třeba si uvědomit, že českej divák vyžaduje určitou "úroveň" viz TV Barrandov, Nova apod. a že těch možností skutečně zas tolik není. A ano, moje osobní zkušenost hraje v tom hodnocení roli. A pozitivní neni ani trošku. To už byl lepší Háma.(mimochodem Abbasová je taky tragédie - a to dělá taky vysoce placený akce) Ja Boucka taky moc nemusim. Na svatbu si ho nepozvu. Joysticku, co myslis o Leosovi? ten je v cajku, ne? Leoš má svůj styl, kterej si za ty léta vypěstoval a nic jinýho se od něj nečeká, čili dělá ty akce kam to sedí. (většinou) Ale už jsem ho zažil i velmi na úrovni. Proti němu nic nemám. Nikdy se vyloženě neztrapnil. Narozdíl od některých jiných. A jen abych to uvedl na pravou míru, pokud z toho co jsem předtím napsal není jasný - zaslouží si to oba, systém je nějak nastavenej a oni toho umí využít ve svůj prospěch. Ten způsob je už věc druhá a to je to co mi vadí.
tikzot Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Jasne, kazdej ma svuj nazor a je treba jej respektovat, o tom zadna. Boucek je arogantni k..k.t to se o nem vi...osobne si ho taky pamatuju jako mladyho floutka, kdyz jeste nemoderoval sem ho obcas nekde potkal a choval se jako debil,ale to porad nic nemeni na tom, ze je PROFI moderator, to sorry. Eben extremne sikovnej, inteligentni, pokornej a vybornej clovek s moderator, ale krome stardance sem ho nevidel nic hooodne dlouho moderovat. That ?s all!
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Však jo, já ho nikomu neberu, jen mě to (zrovna od Tebe) dost překvapilo, tak možná ta moje reakce nebyla úplně filtrovaná A říkám, definice profi je pro mě jiná. Pokud beru "profi" jako - živí se tim a to celkem slušně, pak nemůžu říct ani popel.
tikzot Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 No tak von byl Mares za doby kdy ?chodil? s tou rourou Faltynovou taky bejval trochu jinde a to ve vsech smerech a v ty dobe toho prave vyuzil Boucek a zacal delat velky akce, ktery vetsinou byly vysadnim teritoriem Marese. Presne jak pise Joy- ten rybnicek ceskej je fakt malej a tyhle dve ryby v nem umi plavat. Za me uz to resit nebudu a rad se kouknu na jiny VIPky a jejich uhry. Apropos co teda nosi Liborek?;-))(
Kid_A Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Chran buh, aby definice "profi" byla jen ta, ze se tim nekdo slusne zivi. Vona se tim asi zivy i kristelova....
JoyStick Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Já ho vždycky viděl bez hodinek, takže nevím
Frantik Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Nemyslim, že by moje odpověď vyžadovala komunistickej sarkasmus. Nesnažim se Tě urazit, píšu svůj názor a pohled na toho člověka, kterýho jsem měl tu smůlu poznat osobně. Jak profesně tak ležérně.A profík je pro mě člověk, kterej si i přes hromadu nabídnutejch peněz udrží svojí úroveň, podle svejch morálních hodnot a priorit. Např Tebou zmiňovaný Eben je pro mě PAN moderátor a mám k němu obrovskou úctu i jako k člověkovi.Me to neurazi. Ja Boucka nesnáším. Profi je člověk, kterej se tím živí, tam žádný emoce o pokřivenem charakteru nemaj co dělat. Takže objektivně porad platí, co jsme tady psali. Ze B a M jsou TOP.Eben je jistě slunickovy člověk, ale jinak uspavac hadů dobrej tak na plesy a taneční revue na ČT. Asi jako Honza Čenský :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se