Cyber Odesláno 10. června 2006 Nahlásit Odesláno 10. června 2006 No sam jsem zvedavy, v jakem bude stavu. Fotky v aukci byly dost male, ale celkove to vypadalo dobre. Doufam ze bude presne takovy.. http://ninanet.net/watches/others11/Medium.../mmurphyk01.jpg Jo, tak do něčeho takovýho bych šel hned taky. A je jedno jestli 40,42 nebo 44. Kdo sežene pouzdra a strojky? Kolik stoji tyhle?
odklizec Odesláno 10. června 2006 Nahlásit Odesláno 10. června 2006 Pouzdro se bohuzel neda nikde jen tak koupit. Delaji se na miru a pri zadani objednavky pod 10 kusu je to draha sranda. Tyhle ty RGM stoji 4900USD, nejdrazsi, se strojkem 923 - $5800
Cyber Odesláno 10. června 2006 Nahlásit Odesláno 10. června 2006 Tak se musime porozhlednout kdo by do toho sel.
In Odesláno 10. června 2006 Nahlásit Odesláno 10. června 2006 Ciferník s logem "H" ano, s nápisem Hamilton bych asi váhal nosit. Pochybuji, že Prim nám udělá ciferník s "H". Ten strojek co očekává odklizec je super. Jaká je rezerva takového strojku?
odklizec Odesláno 10. června 2006 Nahlásit Odesláno 10. června 2006 Prim s tim zarucene mit problem nebude, protoze jedine co ten projekt bude s Primem nerkuli Eltonem spojovat, je zadani vyroby. Nikde nebude uvedeno Prim nebo Elton..je to mysleno ciste jako cutom projekt. To ze to vyrobi Elton, muze byt pro ne dalsi dobra vizitka, co vsechno umi udelat a ze se neboji zadneho projektu, teda ani custom zakazek bez loga PRIM. Rezerva kapesnich strojku byva mezi 30 hodinama a 8 dny, ale tech 8 dni delaji spise specialni strojky, ktere to maji i patricne zvyrazneno. Nad takovyma jsem taky dumal, ale jednak byvaji vetsi a taky nijak zvlast dekorovane. Kolik delaji hamiltony zatim fakt netusim. Uvidime, az dojde ten muj tak to samozrejme testnu
steel Odesláno 12. června 2006 Nahlásit Odesláno 12. června 2006 prim s tim problem mit rozhodne nebude (mam s tim jiz zkusenost) a pokud nekdo chce maistersinger - je lepe koupit cele hodinky - vyjde to mnohem levneji :-) a navic jsme nekde na zacatku rekli, ze unitas nechceme - neni na nem nic vyjimecneho
odklizec Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Tak mi pred chvili dorazily ty hamiltony! Neptejte se, ktera dorucovatelska sluzba doruzuje v 9 vecer, protoze zadna..dones mi je soused, ze pry u nej rano nechali. Zabiju!! No kazdopadne dorazily a jsou super. Skoro bych rekl skoda na rozebrani Prumer strojku je 37mm zda se, ze slapou dobre. Ted uvidime jakou maji vydrz. Vypadaji presne jako ty na obrazcich, takze snad nebude potrebovat zadnou vetsi renovaci. Na jednom-dvou mistech jsou cerne flicky, ale asi nic, so by se nadalo vycistit. Takze prvni strojek mame Stalo to 130USD co teda nebylo nejlevnejsi, ale byvaji drazsi.
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Tak jsem prave vyhral jeden hamilton 921. Když jsem se díval na Ebay, prodává se tam vícero různých kalibrů Hamilton. Proč sis vybral zrovna 921 a víš něco o těch ostatních kalibrech?
odklizec Odesláno 13. června 2006 Nahlásit Odesláno 13. června 2006 Jak jsem uz drive psal, vybiral jsem mezi trema nejvic rozsirenyma.. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?pi...id=23353#p23353 Tenhle cal. 921 ma nejclenitejsi design, ktery se mi libi a taky velmi peknou dekoraci. Ostatni taky nejsou spatne dekorovane, ale tvar mustku uz neni tak zajimavy. Ale i ty jsou pekne. Kdybych nesehnal tenhle, spokojil bych se i s "obycejnou" verzi.
steel Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 a kolik maji prumer samotne hodinky - ono pokud by ty "nase" meli byt vetsi asi bude trochu problem s nastavovanim hridelky
odklizec Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Vidis, to jsem ani nepremeril, ale odhaduju to na 41-42mm. Podle mne by ale nebyl problem, stejne se bude davat jina korunka a delsi hridelka bude jen mala polozka
Lukáš Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 strojek je opravdu hezký, škoda, že nejsem Tvůj soused
steel Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 delsi hridelka bude jen mala polozka to bych nerekl, museli by ji totiz nstavit, ale pokud je to jak rikas tak by to melo byt o.k.
steel Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 co cifernik, nejaky navrh mas odklizeci zpracovan ?
odklizec Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Zatim nic noveho bohuzel. Ale asi bych nejdriv vychazel z tech mych predchozich dvoubarevnych navrhu.. Jen s tim rozdilem, ze vterinovka bude na 9 hodinach a o barvach muzeme diskutovat.
dehyd Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 ...toto je sice jiné vlákno, přesto mi to nedá nereagovat: Model vlevo nahoře je z mého pohledu idální kandidát na novou Prim L.E. (společenská verze) - Logo se mi líbí (když Prim, ať je to vidět) - nevadil by mi navíc ani datum Odkizečí, prosím, překopíruj to tam, ať zas také máme vizuální podklad...
cigi Odesláno 14. června 2006 Nahlásit Odesláno 14. června 2006 Odklízeči, zkus prosím něco, co nebude vypadat jako věžní hodiny. Můžeš mi to poslat mailem, prosím. Jinak je to zase stejné: cigi 11/XX. čauky!!
Dali Odesláno 15. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2006 Něco inspirace. Moje představa jak by mohly vypadat.
Dali Odesláno 19. června 2006 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2006 Tak pánové nějak nám to tu chcíplo, najde se alespoň 10 nadšenců kteří do toho půjdou?
odklizec Odesláno 19. června 2006 Nahlásit Odesláno 19. června 2006 Zatim jsem to nechtel rikat ani moc rozebirat, ale asi takhle..vypada to blede. 10 lidi je proste malo. A bohuzel, jak se zda, ani 20 nebo 30 lidi nic moc neresi. Problem je, ze vyroba pouzder v tak malem mnozstvi je proste draha a nic s tim nenadelame. Je tu jakasi sance, ze se neco podobneho bude delat pro zahranicniho klienta Eltonu a pak bychom se mozna svezli s touto zakazkou. Ale je to jen teoreticka sance a nic jineho. Takze je pomalu cas zvazovat krizovou variantu cislo 2 a to vyuziti pouzder z nejakych jinych levnych hodinek. Bohuzel, zati mvim jen to, ze Untas a Hamilton maji stejny prumer, ale jelikoz jeste nema mty hailtony rozebrane, nemam predstavu jakou maji vysku. Pokud by byla stejna nebo velmi podobna jako u unitasu, je sance, ze najdeme nejaka vyhovujici pouzdra. Uz jsem udelal nejaky predvyber, ale zatim toho moc neni. Velmi dobre nasim pozadavkum odpovida tahle cina (prumer 43mm).. Bohuzel, je to cina s cenou kolem 300-400USD a co je horsi, na boku je vyrazene cislo (jak je videt na spodni fotce). Dalsi moznosti jsou ruzne varianty panerai pouzder. Byvaji jak originaly, tak kopie nejruznejsi kvality, kterou ale nedokazu pozoudit, nemel jsem v ruce. Sem tam se na ebay objevi i nejaky prodej novych originalnich pouzder nejruznejsiho designu od malovyrobcu. Bohuzel, byva to tak kus..dva..tri s cenou kolem 200EUR. Co je teda lepsi nez 500 a vice na jedno nove pouzdro, jenze jak rikam, byva to jen obcas a jen par kusu. Takze to je momentalni stav. Nejake konstruktivni napady?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se