cody Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Ja to eGo tipoval na 650mAh. Pokud je to 1100mAh pak uz se s tim da zit:-))) Ale omezujici elektroniku to ma jako VSECHNY eGo baterky. A taky tam nemuzes hulit odpory pod 1,5ohm - baterka to vidi jako zkrat a odpoji se. Ten MOD grip od Joytechu ma krome dvou urovni napeti (s regulaci a bez) navic vyhodu, ze elektronika pusti mnohem vic amper a snese i odpory kolem 1 ohmu. Nekde na nejakem foru nekdo (mozna dokonce Tiktak) psal, ze mu to bere i 0,6 ohm. Mechanickej grip neomezuje vubec nic, co da baterka to mas na atiku (samozrejme je treba brat v potaz prechodove odpory). Tudiz i stejna Vivi co kouris na eGo baterce najednou bude hitovat a kourit mnohem mnohem vic. A plati, ze cim vetsi vykon tim muzes snizit o neco obsah nikotinu liquidu a neprijde ti to slabe. Fyziku jeste zadny vyrobce neosalil. Doporucuju letmo zkouknout Ohmuv zakon. Mezi napetim amperama a odporem jsou jiste zakonitosti. Tj. pokud chci co nejmin nikotinu a velikej hit, potrebuju vykon. Pokud kourime na jednu baterku (99% vaperu odhaduju) pak jsme na cca 4V bez zateze. Odpory je treba minimalizovat a zbytek je o tom, kolik amper a jak dlouho da baterka. To je hlavni rozdil mezi eGo baterkou a clankem velikosti 18650, navic ta eGo baterka je elektronikou omezovana kvuli delsi vydrzi a konstantnimu vykonu.
organic Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Zkoušel jsem dneska přemotat RKN Pikolo a ani s plochým kanthalem mi tenhle atomizer nepřirostl k srdci. Kdybyste ho někdo chtěli na hraní, napište mi SZ. Jinak ho hodím ráno do ostatních prodejů za 70% pořizovací ceny. Teď už se mi nechce fotit. Dávám si střídavě G-Bell a Penny a jsem s nimi naprosto spokojeny. Ještě se poohlednu po Odyseovi v.2, což by měl být větší bratr Penélope a budu ve vaperskem nebi.
tiktaktiktak Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Jaké máš Pikolo? Trubka na něm je 30 nebo 40 mm? Možná bych ho vzal do obchodu, když se mi ozveš. Ono ty RKNka nejsou špatné, ale Novarom je hrozně "odflakuje" při setupu - chce to pak celé skoro předělat
organic Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Jaké máš Pikolo? Trubka na něm je 30 nebo 40 mm? Možná bych ho vzal do obchodu, když se mi ozveš. Ono ty RKNka nejsou špatné, ale Novarom je hrozně "odflakuje" při setupu - chce to pak celé skoro předělat Ahoj je to Pikolo, sklo, lépe řečeno akryl, je podle pravítka 36mm. Mám ho tady na prodej. Píšu SZ
cody Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 To jsem zavahal... viz. prodejni vlakno.
Marfi Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tak hlásím menší upgrade baterie a ViVi. Ten grip padne pěkně do ruky a má velmi příjemný povrch. Jsem zvědav jak dlouho vydrží aku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tak hlásím menší upgrade baterie a ViVi.Pěkné, někde jsem se dočetl, že je to zhruba 100mAh = 1 hodina při standardním provozu. I když já na Cube s baterkou 14500 750mAh mám tak 4 hodiny, protože mám brutální spirálu, která si žádá řádné krmení.
cody Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Dobry Marfi. Jen malej tip. Aby jsi nemusel pri nandani Viviny stelovat konus jako kontramatku, staci na eGo zavit nasadit vhodny o-krouzek. Konus tim presto ze neni dotazeny nadoraz pekne zafixujes a vivinu pak vzdy jen nasroubujes bez nutnosti aretace konusem.
tiktaktiktak Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Kombinace Joyetech MODu a ViVi patří k tomu nejlepšímu z klasické "komerce" - chuťově i výkonově nic moc lepšího není (samozřejmě v této cenové relaci, vyráběného v ve velkých sériích). Podobnou kombinaci doporučuji všem pokročilejším začátečníkům, co nechtějí mnoho investovat a eGo baterka je jim už "malá" Výhoda výkonu a kapacity baterie tohoto gripu s funkcí a velkým obsahem ViVi tanku, dostačuje 90% e-kuřákům a mohou být dlouhodobě spokojení.
tiktaktiktak Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Omluva 1 - zacyklená chyba Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem tiktaktiktak
tiktaktiktak Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Omluva 2: zacyklená chyba - odprásknul jsem to 3 x Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem tiktaktiktak
Pavlucha Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Mám Joyetech MOD a jediný co mě celkem sejří je kvałita. Mám už třetí kus (snad poslední) a dvěma předchozím zapadnul ten camprlík. Sice dál fungoval, ale musel bych si asi nechat narůst dlouhý nehty, abych ho zmáčknul.Zatím mi to měnili v záruce ...Jinak kombinace Joyetech MOD a Vivi-Nova je pro mě, jako pro laika, naprosto skvělá.
cody Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Hele je fakt, ze dost uzivatelu vcetne me po par mesicich hlavu odepsalo. Mozna by to reklamovat slo, ale sel jsem do toho vedome, tak jsem to pak predelal na mechaniku. Nova hlava gripu co vim nejlevnejc je za 250 + postovne, jinak treba v CB kameny obchod ji ma okolo 350kc. Holt v hodne i drazsich gripech ty ampery a desitky tisic stisku tlacitka udelaji svoje:-( Porad ale je to nejlevnejsi varianta poradneho vapingu. K tomu tlacitku - porad jsou k dostani hlavy predchozi generace a ty maji tlacitko dost vystouple, grip se s nim nekutali po stole. Funkcne stejne. A nakonec jedno upozorneni na FEJKY v CR oblibenych liquidu Ritchy, to je sila:-(http://www.svetecigaret.cz/pancovane-liquidy-ritchy-liqua/
Marfi Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Pánové, díky za schválení, potěšili jste mě. A ještě mám dotaz ohledně signalizace hlavy. Nabitý akumulátor jsem vložil včera ráno kolem osmé a nyní (cca po 40 h) provozu začalo tlačítko při potahu blikat (asi po 4-5 vteřinách stisku) a tlačítko se vypne. Ale dá se znovu na 4-5 vteřin aktivovat. Znamená to, že akumulátor je vybitý, nebo částečně vybitý? U té první eGo upgrade baterky co jsem měl se podle stavu nabití měnila barva světýlka z bílé přes světle modrou až po tmavě modrou. U tohohle gripu jsem si změny barvy nevšiml. Dík
tiktaktiktak Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ano, je to signalizace vybití akumulátoru. Na atty s odpory přes 2 ohmy se dá ještě chvilku kouřit, na odporech pod 1.5 Ohmu už se to obvykle nechytá a je nutno nabít.40h provozu je dost nejasná veličina - spíš je nutné vědět, na jak silném (odporově) atomizéru to bylo, kolik liquidu bylo provapováno a co je v tom za baterku. Na Sanyo 2600 mAh baterkách je tenhle grip pro některé lidi i na 4-6 dní poměrně silného provozu.
Marfi Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 No v podstatě jsem to nedal z ruky Ale konkrétněji asi něco mezi 6-9 ml na 2,8 Ohm ViVi, accu Joyetech 2200 mAh. Přijde mi to jako docela dobrá výdrž, a kdybych se trochu krotil tak to ty 3 dny určitě dá. Zajímala mě právě ta signalizace nabití. Dík za info.Odesláno z mého GT-I8150 pomocí Tapatalk 2
tiktaktiktak Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Tak to potom ano Ta 2200mAh Joyetech baterka není bohužel nic extra, jak proudovou zatížitelností, tak reálnou kapacitou při potřebách "našich" proudů za hranicí 2A - s lepší baterkou se výdrž a "tvrdost" gripu ještě podstatně zvedá Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem tiktaktiktak
cody Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Baterka dodavana v gripu znacena Joytech 2200mAh mi zatezovym testem 2A na mezni 3V dala jen 1750mAh. Treba oblibene Sanyo 2600mAh (vykuchane z noteboku nebo je koupis v shopech) mi v tom samem testu dala cca 2500mAh, podobne hodne da i ruzovy Samsung.
vor Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Taky řeším nějaký upgrade. Co si myslíte tady o tom? http://www.li-pol.cz/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=712&category_id=54&option=com_virtuemart&Itemid=1
tiktaktiktak Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Je to hubenější než Joyetech, ale h§ře se tlačítko mačká. A je v tom klasická eGo elektronika, která má omezení kolem 1.5A, Joyetech MOD má hranici kolem 2.5A. Takže na běžný komerční hardware dostačují a dobré, na nějaké speciály, které vyžadují pro ideální výkon ještě vyšší proud to trošku omezuje možný výkon.Mimochodem - zjistil jsem, kolik je fandů e-kuřáků a jako chronomagor rovněž přidávám do 10% slevy na nákup u mne i poznámku "chronomag" při objednávce. Tím si zde nechci dělat reklamu, jen případně zlevnit nákup a upozornit na různé "speciality", které se jinde moc neprodávají a které jsou pro provoz "custom" atomizérů potřeba
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se