Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jestli je to pro mamu, pak asi kombinaci nejake baterie typu eGo a atomizer typu CE4. Jednoducha obsluha, zadnej dalsi tuning, pekny vzhled. A u laicke verejnosti je to podle meho nejrozsirenejsi kombinace. A vyjde to na pocatecni zkousku asi nejlevneji.

http://www.atty.cz/atty/eshop/4-1-Baterie-elektronickych-cigaret/17-2-Baterie-s-motivy

http://www.atty.cz/atty/eshop/3-1-Kartomizery-clearomizery/19-2-Clearomizery

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

JJ..

řeším obdobný problém- dárek pro tátu. Jelikož je to již starší člověk, tak taky něco jednoducháho.

Zvažuji stejně:

buď sadu-

http://www.atty.cz/atty/eshop/1-1-Sady-elektronickych-cigaret/0/5/272-Sada-elektronicke-cigarety-eGo-C-1100-mAh-cerna-Ceros

nebo sestavu již několikrát zde zmiňovanou (VIVI+joy mod)-

http://www.atty.cz/atty/eshop/3-1-Kartomizery-clearomizery/21-2-Tanky/5/332-Vision-ViVi-Nova-Tank-system-sada

+

http://www.atty.cz/atty/eshop/5-1-Baterie-specialni-gripy/0/5/162-Baterie-eGo-Joyetech-18650-Mod-Tube-cerna-C2-Upgrade

+

2x baterii (někde mají Joytech s jednou baterií v sadě)

edit:

ego C vyhrává velikostí a cenou

ViVi zase zde každý chválí..

Upraveno uživatelem nettopejr
Odesláno

To voe, to je verze GG - TS?

Netopyr - Tanky nebrat, tot muj nazor, bez kapesniku si tatik nedojde ani po obede na prochazku. Vivina je ve vsem fakt dal.

Odesláno (upraveno)

Vivina je ve vsem fakt dal.

:smoke: Vivi jsem preskocil, neznam. Srovnavam, jen to, co jsem zatim mel v ruce a tahle trubkova puma ma neco do sebe. Bavi me regulace pritoku liquidu na Penélope v kombinaci s mosaznym krouzkem na GGTS. Da se tím ladit chuť vs. kopanec do plic.A to tahle pulkilova cigaretka umi moc dobre. Budu muset ubrat nikotin. Aspoň v tomhle hardwaru. Ta fajka v pozadi je zase hrozná laskomina. Mám tam jen černý rybíz a stejny setup už třetí týden (0.2 kanthal, prosté 4 závity na meshi s opletem Technox). Zjistil jsem, ze není dobře si kontaminovat atomizer ruznymi aromaty. Chce to 2-3 oblíbené liquidy a pro každý vlastni atomizer.

Edit: tím tankem si myslel tu věc co je prisroubovana na GGTS? To je Penelope s Kir Fanis mléčným sklem. Kapesník potrebuju akorát na otírání jehly při plnění.

Ještě zajímavost, napojeni Penelopy na GGTS jsem získal původně s atomizerem, vyrobil to německy fanda v par kusech, grip jsem vlastně dokoupil k te redukci:)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

To jsem te dostal:-)))))) Druha cast meho prispevku byla reakce na nakup eGoC pro tatu clena Nettopejr, jen jsem si nemohl vzpomenout jak se to pise, tak jsem napsal Netopir.

Koukam, ze ty jsi me dostal taky, az ted jsem pochopil to dzi dzi te es. A to jsem se te taky pekne blbe zeptal jestli je to ggts:-)

Clovece nemichaji voni nam do tech bazi nejaky opiaty?

Kazdopadne mas best level, funkcne i pocitove. Nechces se ukazat v patek na srazu v CB? Ma tam sraz WP i ECF. sice osobne preferuju maximalni jednoduchost, ale za poslyntane triko to stoji:-)

Odesláno

Koukám, že zde uvádíte obchod atty.cz, ale ty ceny mají na to, že to jsou neznačkový sady, docela drahý. Za tu cenu se dá sehnat např značkovej Joytech.

Odesláno

To jsem te dostal:-)))))) Druha cast meho prispevku byla reakce na nakup eGoC pro tatu clena Nettopejr, jen jsem si nemohl vzpomenout jak se to pise, tak jsem napsal Netopir.

Koukam, ze ty jsi me dostal taky, az ted jsem pochopil to dzi dzi te es. A to jsem se te taky pekne blbe zeptal jestli je to ggts:-)

Clovece nemichaji voni nam do tech bazi nejaky opiaty?

Kazdopadne mas best level, funkcne i pocitove. Nechces se ukazat v patek na srazu v CB? Ma tam sraz WP i ECF. sice osobne preferuju maximalni jednoduchost, ale za poslyntane triko to stoji:-)

To já jsem spíš už úplně groggy, bo nepoznam, co komu kdo. No každopádně jsem mile překvapen zlatými řeckými ručičkami. Už tomu chybí jenom ten kick, a najdou mě mrtvého v autě s vapikem v ruce. Otrava nikotinem.

Novinky pro příští týden - GP Spheroid. Jdu shánět vatu do filtru do akvarka. Bude potřeba, bo bez toho to nefacha. Kdo si hraje, nezlobi.

Odesláno

Koukám, že zde uvádíte obchod atty.cz, ale ty ceny mají na to, že to jsou neznačkový sady, docela drahý. Za tu cenu se dá sehnat např značkovej Joytech.

No já si tam kupuju hlavně dráty a jiné haraburdi za par korun, co jinde nemaj, takže 'znackovy Joyetech' jsem nesrovnaval. Navíc to mám kousek.
Odesláno (upraveno)

Jen se priprav, ze na GGTS ti podle Yardy Kick vypne o cca 0,2V driv nez na jinem gripu. Diky tem sroubenim to ma dost velky prechodaky. A taky prej Kick zada baterky IMR, ale co vim tak AW mas. Dnes rano jsem propasl obednavku AW IMR na fuzze.cz a to tam vychazi 18350 - 700mAh na cca 160kc

Patriknapr:

Co vim, tak ti co nakupuji zasadne stylem nejlevnejsi cena na to obcas doplati. A to se ti pak rozdil par korun najednou projevi. V CR se eGo prodava jako platforma, original jsem videl vseho vsudy u par lidi. Krome toho, ze origo eGo zvlada LR prislusenstvi ma podle me spis nevyhody. Nebo jinak, ostatni eGo baterky nabizi zase neco jineho navic. Dobijeni z USB, barevne a jine stylove varianty, variabilni napeti - to je ted hodne v mode.

K atty.cz co dodat.

1) Je v CR zcela bezne, ze na shopech jsou fotky originalu a dorazi ti neco jineho. Na atty dostanes to co vidis.

2) Ne kazdy prodejce je ochotny k vymenam, nestandartnim pozadavkum, komunikuje rychle a pravdive

3) Ne kazdy prodejce nabidne sam od sebe na foru o hodinkach slevu, staci do objednavky napsat nick+chronomag

4) Ne kazdy prodejce resi ferove a vstricne reklamace

5) Ne kazdy prodejce se k podnikani stavi ferove a plati to co statu platit ma (na svem foru to schytal, kdyz musel hajit cenu po dodrzeni reguli tohoto statu)

6) Stejne jako tady mame Kubsona, mezi vapery je zase pojem solidnosti Tiktak (atty.cz) + Norek + Trpaslik (ikdyz...)

7) Zalezi v jak velke serii nakoupis rovnou z Ciny, z toho se odviji cena. Malej shop vezme 5 novych typu po 500ks, velkej shop vezme 10 typu po 2000ks

8) Tiktak je dvorni dodavatel dilu pro ceske Willpro, to o necem svedci, kdyz ti nejzaprisahlejsi fajnsmekri a hnidopichove si ho na to vybrali

Aby jsi videl, ze nekecam, ale sam tam nakupuju. Shodou nahod zrovna v pristich dnech cekam zasilky od tech trech co jsem ti jmenoval

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Cody: ok, já to vložil spíše jako postřeh. Já sám praciji v kamenném obchodě z ecig. a jen jsem zhodnotil ceny. A s tou cenou, ono také záleží, kolik si na to obchodník přidá. Ale vzhledem k tomu, že zas takovou zkušenost z internetovýma obchodama na ecig. nemám, tak máš asi pravdu )

Jinak musím řict, že celkově těch typu ecig. je tolik, že stejně každému sedne něco jiného. A čert aby se v tom vyznal.

Odesláno

To jo. Hroznej gulas, Ceske eshopy. Samozrejme netvrdim, ze nejaky shop kvuli reklame nebo potreby vypraznit sklad a naskladnit nove zadane modely jde s prodejni cenou na nakupku, nebo proste potrebuje honem prodat, nebo co ja vim. Je to jako s hodinkama, taky je najdes za ruzny ceny casto bez duvodu (kterej mi spotrebitele nevidime). O slevomatu ani nemluve:-)

Odesláno

Kurník, ta caravela - krásná práce. U toho GG už mi to přijde, jako pokuřovat chirurgický nástroj rolleyes.gif

Odesláno (upraveno)

GG rikaji Rolls-royce mezi gripy. Nevyhody taky ma, ale to Rolls-royce taky:-) Tady je ta regulace sani, buffer liquidu a snad i nejak odpruzena hlava? Organic jiste po case sdeli vic dojmu. Me osobne zaujal GGSS, na atty.cz byl v bazaru za 5000kc hned pryc. Nastesti:-) Alespon jsem se nevystavil a mohu nakupovat jine blbiny:-))) Posledni novinka v CR, grip Transformers. Podle meho kombinace Lavatube a Telescope:-)) Holt Cinan spojil prijemne s uzitecnym. a ma to nejak resene prisavani - tim bazmekem u eGo zavitu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)

Pánové, jen trochu odbočim z tohohle hi-tech směru a zeptám se znalých asi na základy... Vymejváte nějak ty vaporizéry? Já jedu Echo Clearomizer CE4+ či jak se to jmenuje a když pominu černej bordel, kterej se mi tam po týdnu obvykle objeví, tak mi dost vadí smrad připeklýho plastu, kterej se dřív nebo později v kouři objeví. Jednak mi to nechutná a druhak z toho nemám nejlepší pocit :). Obvykle to řeším tak, že si koupim novej clearomizér, ale už u tří se mi stalo, že to páchlo po plastu hned po prvním naplnění, takže jsem je musel všechny reklamovat. Poslední kusy to už nedělají, nejnáchylnější na to byly kusy s knotamama. Štětináče jsou lepší. Clearomizér mi vydrží 2 měsíce v pohodě, pak ho obvykle vyhodím (právě kvůli tomu smradu).

Jinak nejhorší náplň z tohohle hlediska je tureckej tabák. Je sice výbornej, ale náplň do týdne "zhoustne" a dělá se taková hnědá sedlina na spodku - takovej trochu med :D - a všechno jde do kytek.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

To není připečený plast, co je hnusnej, ale knot, si myslím. Ostatní mě asi opraví. Myslím, že čistit se to nevyplatí. Moje rada zní: Vykasli se na komerci, kup si nějaký kvalitní RBA za litr, třeba český Stormboy je za cca 1300, kup si A4 arch meshe, 5m drátu, a už se ti to nikdy nestane :)

Edit: Ještě horší než turecký je Liqua French Pipe, 28ml jsem vylil do kanálu a lituju, ze jsem použil tu lahvičku bo jsem kontaminoval další liquid, co jsem si michal sam, i když to byl silný menthol. Budu to muset hluboko zakopat.

Mate někdo tip na aroma jablko se skořicí? Nemůžu to nikde najít.

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Díky za tip. Kromě toho, že jsem manuálně zručnej zhruba jako můj mobilní telefon, se radši spolíhám na komeční a hotový výrobky. Takže riskovat úraz radši nebudu :D. A taky i proto, že s sebou nosim víc clearomizérů a střídám je podle chuti, což by v téhle homemade variantě asi úplně nešlo (pokud to správně chápu) :).

O French pipe jsem slyšel taky mnohé. Tradiční tabák od Liquy mi taky stačil :D.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...