Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

Tomu rikam slusna nabidka... diky. Kazda koruna dobra. Tiktak asi ve skromnosti nedal link, tak ho dam ja.

A jeste upozornim na jednu novinku kterou ma asi jako jedinej na shopu. Super gripik s bocnim ovladanim ve stylu Golden Greek (pomyslny Rolex mezi gripy) ale za 1/4 ceny:-) Uvazuju o nem, ikdyz me origos kterej ma taky v bazarove sekci docela vrta hlavou.

http://www.atty.cz/atty/eshop/12-1-Bazar-a-jine-specialty/0/5/462-Mechanicky-bateriovy-grip-18650-bocni-tlacitko-styl-GG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tomu rikam slusna nabidka... diky. Kazda koruna dobra. Tiktak asi ve skromnosti nedal link, tak ho dam ja.

A jeste upozornim na jednu novinku kterou ma asi jako jedinej na shopu. Super gripik s bocnim ovladanim ve stylu Golden Greek (pomyslny Rolex mezi gripy) ale za 1/4 ceny:-) Uvazuju o nem, ikdyz me origos kterej ma taky v bazarove sekci docela vrta hlavou.

http://www.atty.cz/atty/eshop/12-1-Bazar-a-jine-specialty/0/5/462-Mechanicky-bateriovy-grip-18650-bocni-tlacitko-styl-GG

Ten GG asi není skladem, pokud tomu správně rozumím, stejně tak Penelope, na tu jsem se ptal, i když dost drahá. Nová stála 90?, mě stála 140?.

Jinak dnes jse na vaporwall viděl zajímavé video, kdy je místo opletu použitá 3mm pyrex skleněná trubička. Kanthal se namotá na ni, mesh se strčí do ní a tím se mesh zahřívá bezkontaktně a liquid čudí jak blázen. Geniální.

http://www.youtube.com/watch?v=bdYCqrB2E3s

Odkaz ke komentáři

GG skladem opravdu není - prodalo se během hodinky po uveřejnění. Tyhle gripy s bočním tlačítkem jsou slušná domácí výroba a svojí práci odvádějí slušně a komfortně i když je to "jen" dural a mosaz.

Ta pyrexová trubička bude mít jednu velkou nevýhodu - bude to mít hodně pomalý "nájezd" jak je vidět i na videu - než se trubička nahřeje, tak, že začne dobře odpařovat, bude to nějakou vteřinku trvat, takže potahy budou muset být delší. Nicméně dokážu si představit, že s poměrně nízkým odporem spirálky to může být víc než použitelné :)

Jdu shánět pyrexové trubičky :clap: :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Nastup odparu by se snad dal resit napr. dvouclankem. Doma jsem to zkousel na klasickem setupu WP na cca 5 ohmech a nastup byl tak brutalni, ze me nepomohl ani hulvat 1mm a tak hubou jak z kompresoru, proste se nestihalo zasobovat. Tady by konecne dvouclanek mel poradne vyuziti. A taky malinko delsi vydrz baterek - diky vetsimu napeti je vetsi ucinnost. A clovek by nemusel kupovat nej clanky, sneslo by to i ty mekci diky polovicnimu odberu amper.

Odkaz ke komentáři

To sklo (když bude kanthal dobře utažený přes něj) bude dobrý teplotní vodič, takže se rychle rozpálí, ale protože bude z vnitřní strany chlazené liquidem a odparem, tak se kanthal taky asi nebude přežhavovat. Navíc tady se žhavící drát nedotýká liquidu, takže nedojde ke znehodnocení chuti případným přežhavením (jak se občas u blbě namotaného opletu a třeba překříženého kanthalu stává. Chuťově by to prostě mohlo být velmi zajímavé.

Ale sehnat tvrzenou pyrexovou trubičku v tomhle vyhovujícím rozměru bude asi trošku problém - možná odříznout z nějaké kvalitní laboratorní pipety, nebo něčeho podobného. Rád bych to vyzkoušel, ale není materiál :)

Odkaz ke komentáři

Není materiál :)

Jako bývalý aktivní chemik (dnes už jen pro radost sem tam nějaká extrakce) mám přístup ke sklu. Vim ze se mi v Laborce valely za skříní hromady skleněných trubek, brnknu bývalému kolegovi laborantovi, jestli tam ještě jsou. Z tech trubek jsem tahal kapiláry, takže se dají tavit, kanthal to v pohodě vydrží, problém bude tloušťka sten. Alternativou by mohly byt kyvety na NMR analýzu, taková minizkumavka dlouhá cca 20cm, vnejsi prumer 5mm, vnitřní tak 4mm. Je to spotrebka a shodou okolnosti se ma lepsi polovicka NMR živí. Reknu si o jednu kyvetku, ale už jsem dlouho sklo nerezal, tak snad se mi povede fiknout 10x5mm kousek. Tech 5mm bude možná moc 8( je to bohužel standardní rozměr do sondy. Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

Dneska mi dorazil nějaký materiál z Řecka, tak jsem premotal Penelope z plochého kanthalu, double knot na origo pajeny nonres/res/nonres drát a single knot - proste zaklad. To bylo najednou místa. Povedly se mi krásné 4 závity, no ukázkový setup. Nasadil jsem Kir Fanis průhledný tank a naplnil. Rozdíl v hitu je minimální, ale CHUŤ se zlepšila výrazně. I love my Penny :wub:

Odkaz ke komentáři

To je "fajfko-kirfanis-lope" - moc pěkný :)

Krásné dřevo (africké wenge), elektronika stíhá zásobit spirálu Penelope docela slušně (baterka AW IMR 18350), ale je ta elektrika je strašně zbastlená, bude to chtít trošku potunit. Zkusím PumaDědka z Willpra, jestli by to trošku neupravil. Rád bych z toho dostal výkon mechanického gripu :)
Odkaz ke komentáři

Lambo V4? Popravde se v tech verzich lavatrubek uz ztracim:-)

Ale upgrade se povedl.

Organic: Ta baterka tak vycuhuje furt? Nezvazoval jsi nejake vicko? Idealni by asi bylo z nejake fajfky po dedovi...

Odkaz ke komentáři

Za tuhle sbírku už by se daly koupit hodně slušný hodinky :D

Otázkou je, co by mne těšilo více, ale téhle "sbírky" bych se asi nezbavoval, mít jí doma nebo v kanceláři (a jsou prý tací jedinci, kteří maj všechno od GG nakoupeno :) )

Imeo prostě umí po všech směrech.

Doufám, že brzy představí Ithaku - nástupce Penelope - na to se hodně těším.

Odkaz ke komentáři

Atmoximani Steam Machine VST (variable steam temperature). Tohle by se mi líbilo na fajfce, Spirála na knotu v keramice jako u GG Penelope, jen je tam navic další materiál, polyfill, do kterého se nacucá džus (e-liquid). Cody, Tiktaku, ostatní, znáte to někdo? Váš názor? Zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...