Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Neni to tak hrozny. Ja tam chodim chvily, sem tam neco napisu, hlavne chodit na srazy..... a WP 15 je doma:-)))

Cody,kdykoli sem mrknu,tak pises bud ty,nebo Organic,chlapi,vy jste v tom az po usi,jenom utikate od zavislosti na hodinkach k tyhle parade,ja se k vam pridam a pojede pro me auto houkavy,sveraci kazajka....:-)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... se k vam pridam a pojede pro me auto houkavy,sveraci kazajka....:-)))

kazajka sveraci v tomto pripade vuuubec nehrozi...! ba naopak jako jen cistemu hodinkari, na to se zeptej zrizencu...

od te doby co bafam paru - a ze to bude hnedle pet let, uz netouzim po Rolex ani Omega ci jak se vsichni tihle exoti

jmenujou.

za druhe: usetrim zdravi, budu dele zit a usetrim sumy penez za tabak...

za treti: je to krasne a chutne...

a za ctvrte: ten billetbox co organic ukazal se me mooc libi, ale na clearomajzr me zas tak nekdo nenachyta...

klidne se pridej a duveruj nam...!

Odkaz ke komentáři

To nemusis. Já blbec se dneska koukl na jeden UK web na stock updates a tam byl přesný cas, kdy spustí prodej. Zapnul jsem si time.is a přesně v 14:00 GMT klikl na nákupní cudlik..a nic. O pět vteřin později už to šlo, pak rychle vyplnit adresu, zaplatit paypalem, protože zboží je tvé, az to potvrdis platbu. Jinak vyhrává ten, co rychleji platí. No a je z toho Foggatti 22 s mini tankem 2.5ml :suicide_anim: Ve 14:04 GMT bylo vyprodáno :D

Zaregistroval si prohozene trubky na pikolu a sferoidu? Edit: druhy atik zleva je Arashi mini. 16mm průměr genisis za 50 ecek z vaporfreak.de. Rozkošný prcek (arashi = japonsky bouře)

tak to gratuluju k foggatti - jsem nouma, zrovna vcera v noci jsem ho zkousel nekde sehnat / zjistit kdy kde bude a minul jsem to... wallbash.gif kazdopadne diky za tip na Arashi mini, uz je na ceste, takze pak dam recenzi jak slape :-)

prohozene trubky jsem zaregistroval, ale dost dlouhou chvili mi to trvalo nez jsem prisel na to, co mi na ty fotce nesedi eek.gif

Odkaz ke komentáři

kazajka sveraci v tomto pripade vuuubec nehrozi...! ba naopak jako jen cistemu hodinkari, na to se zeptej zrizencu...

od te doby co bafam paru - a ze to bude hnedle pet let, uz netouzim po Rolex ani Omega ci jak se vsichni tihle exoti

jmenujou.

za druhe: usetrim zdravi, budu dele zit a usetrim sumy penez za tabak...

za treti: je to krasne a chutne...

a za ctvrte: ten billetbox co organic ukazal se me mooc libi, ale na clearomajzr me zas tak nekdo nenachyta...

klidne se pridej a duveruj nam...!

no tak ti dekuju,koupil jsem si e-cigo a tejden to slapalo,dokonce jsem si veril,ze to dam bez cigar,to ze kourim az moc,me sr.lo,jenze pak hospoda,pivo...a dal jsem si cigo,jedno,dve,patnact..nafackoval bych si,co budu vykladat.Vim,ze se to nehodi a je to blby,ale muzu se optat,na kolik vyjde nejakej zaklad?Ja jen,abych byl v obraze...kdyztak me nemlatte:-)

Odkaz ke komentáři

Kdyby vám (šťastným majitelům) Foggatti dělalo problémy (nezásoboval se mesh/oplet, tak jak má), dejte vědět - asi jsme přišli na to, proč tomu tak je (a je to řešitelné) :).

Designově i funkčně skvělý kousek, ale bez VV/VW gripu dost nepoužitelný - má hodně velkou potřebu výkonu, aby se rozpohyboval :)

... muzu se optat,na kolik vyjde nejakej zaklad?Ja jen,abych byl v obraze...kdyztak me nemlatte:-)

Základ z čínské komerce od cca 1000,- Kč (sada dvou baterií a dvou clearů, nabíječka) + liquidy (dle množství po cca 120 korunách 10ml lahvička). Lepší výbava (grip VV/VW) plus nějaký lepší DIY atomizér - to začíná někde na 2000,- dle typu, ty hodně dobré kombinace klidně 5 i více tisíc :)

A v případě třeba ProVari + Penelope je to řádově 10000,- a i to nemusí být konečná cena.

K těm "lepším" kombinacím jsem nepočítal nutnost DIY materiálu (mesh, knoty, oplet, kanthal atd - to je pár stovek), nabíječka a bateriové články alespoň ve dvou kusech (cca 600,- v základu - lepší nabíječka a více článků i několikanásobek), v případě pořízení nějakých "exotických" liquidů, či hodně chutí na odzkoušení rovněž další stovky navíc.

Nicméně i tak je to pak ve výsledku levnější, než klasické kouření, zdravější a příjemnější. Levnější v tom případě, že si "radost" nějakým "speciálem" budu dělat jen občasně a ne 3x do měsíce - to je pak jen o málo levnější, než chronický chronobundus :)

Upraveno uživatelem tiktaktiktak
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Tenhle pásek je Marlboro Man z počátku padesátých let. Neříkejte, že mu to nesluší. Teď si představte, že by mu z úst visela ta železná trubka 300aejo.gif 300aejo.gif300aejo.gif.

Ano, máte pravdu, jsem nenapravitelný kašpar 300aejo.gif.

Odkaz ke komentáři

Raději plechovou trubku u hu** (úst :) ), než do sebe cpát celulózu, dehet, nitrosaminy, kyanidy a další "dobroty" v plynném stavu :)

Ostatně nejznámější Marlboro "Mani" (ti asi 3)odešli myslím dva na raka, třetí na rozedmu plic - což jsou nemoci, které pyro cigáro dost podporuje.

Nemoralizuju, nesoudím, nevnucuju, ale já mám docela jasno, zda si mám ničit zdraví hodně nebo podstatně méně :)

To radši tu nevzhlednou trubku u *****

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Už se sem nebudu plést, chraň pánbůh. Jen jsem právě při listování Life našel tuhle fotku a tak jsem ji sem přibodl. Osobně do sebe třicet let dehet, co je nitrosamin netuším, peru statečně. Bohužel, komu není rady, tomu není pomoci.

Bez flame, moc prosím (!!!) neb tu už skutečně diskutovat nebudu, moje pole je jinde. Jen čas ukáže, kolik lidí kosa dostane na plechovou nebo papírovou trubku. Řekl bych, že nejlepší bude nekouřit vůbec.

Odkaz ke komentáři

Jak říká Snow, nejlepší je nekouřit vůbec. A myslet si, že e-cigareta je zdravé kouření, je hodně naivní. Mám takový dojem, že zatím žádná pořádná studie nedokázala, jak moc ty e-cigarety jsou nebo nejsou škodlivé. Co je ale pravda je to, že to nesm.dí, já nemám rád lidi co sm.děj cigárama a být třeba s holkou, která kouří, to bych asi nedal, ale ty e-cigarety se v pohodě nechaj kouřit ve vlaku, v restauraci etc. a nikomu to nesm.dí, to vidím jako plus :). Jinak to ode mě neberte nějak zle, jen jsem na cigára prostě vysazenej, u mě v rodině kouří všichni máma, táta, sestra, babička, děda, teta. Moje matka dokonce kouřila i když byla se mnou těhotná ( to jí teda nezapomenu :smoke:). Ale pokud vám to dělá radost v životě tak proč ne? :) Znám lidi co kouří celý život a nic jim není, pak znám lidi jako mojí prababičku, která umřela na rakovinu plic a cigaretu nikdy neměla. A jak se říká, cigareta vám zkrátí život o 5 minut, alkohol o 10, ale pracovní den Vám ho zkrátí o 8 hodin :smile_anim: ...

Odkaz ke komentáři

Já to beru tak, že je to každého rozhodnutí a nikoho k němu naprosto nenutím a nepřesvědčuji (ani v rámci diskuze) - jen se snažím vyvrátit omyly a mýty, které ohledně škodlivosti e-cigarety občas slýchám od nezasvěcených.

A ohledně studií - ono je poměrně dost studií, které reálně poskytují rozbory přímo vdechovaného odparu z e-cigarety a obvykle potvrzují to, co informovaní uživatelé vědí - že v odparu jsou přesně ty látky, ze kterých se liquid skládá (PG, VG, voda, alkohol, kyselina mléčná jako stabilizant, nikotin (vytvořený chemickou cestou - ne extrahováním) a příslušné aroma (a jeho složení)

Že se najdou stopová množství i nebezpečných látek je jasné (a na tom jsou obvykle postaveny argumenty odpůrců/lobistů), ale už se při použití této argumentace obvykle zapomíná sdělovat a porovnávat ty stopová množství - ono pak reálně z toho vyjde třeba to, že nitrosamin tam je též (třeba v 1ml odpařeného liquidu), ale že je ho tam stejně, jako třeba u jednoho cherry rajčete :) což pak staví "nebezpečnost" a koncentraci těchto stopových jedů na trošku jiné světlo.

A obecně - sám vždy říkám - kdo vydrží nekouřit bez náhražky, nebo s tím nikdy nezačal, pak mu fandím a závidím.

I já beru i e-cigaretu jako zlozvyk, počítám se za kuřáka (byť alternativního) a nikdy by mne nenapadlo si potahovat e-cígo někde v autobuse, v obchoďáku či prostě na místech, kdy bych si ani normální cigaretu nedovolil zapálit. Výjimkou je můj domov, kde v klidu e-kouřím (já i manželka) a moje kancelář, či někde na návštěvě, kde i když se nekouří, nemá s tím majitel prostoru problém a nebo mne přímo řekne, že si klidně mohu e-kouřit, neboť mu to nevadí.

Takhle to mám nastaveno já.

Odkaz ke komentáři

Kdyby měl někdo zájem, tak Vám sem dám tip jak přestat úplně :-)

Já jsem hulil od dvanácti let asi tak krabku denně. Párkrát jsem zkoušel přestat a zainvestoval jsem i do několika pomůcek, ale nic nezabralo. Až před 2 lety mi kamarád doporučil jednu knihu, že prý když si ji přečtu, tak přestanu kouřit. No přišlo mi to jako blbost, ale protože to má jen 150 stran malého formátu, tak jsem si to přečetl. Jak jsem to zaklapnul, tak jsem si cigáro nedal a to mám ještě tu nedokouřenou krabičku doma.

Navíc jsem přestal tak, že jsem se s tím vnitřně srovnal - to znamená, že mi to nechybí, můžu klidně jít do společnosti kuřáků a cigarety mě nelákají. Prostě netrpím.

A co je to za knihu ?

Snadná cesta jak přestat kouřit - Allen Carr

Lze ji koupit normálně v knihkupectví, ale já si ji stáhnul v pdf. z webu uložto.cz

To jen tak kdyby to chtěl někdo zkusit.

Odkaz ke komentáři

Hele, já měl tu poukázku na tu terapii elektrodama a taky jsem ji pak s 50% slevou prodával, protože už jsem nekouřil. Taky jsem tomu nevěřil, ale opravdu si to zkus přečíst. Těch pár stránek přečteš za večer.

ke stažení je zde: http://www.ulozto.cz/xx98ue2/allen-carr-jak-prestat-kourit-pdf

Odkaz ke komentáři

No, já po téhle terapii "vypalování" nějakých nervových dráh v uchu měl chuť si zapálit ještě půl roku a nekouřil jsem přes rok, nicméně dle mého to bylo spíš tím, že mi bylo líto vyhozených peněz za "seanci" (a to jsme "protekčně" přes známého měli termín, kdy jsem čekali jen asi čtvrt roku, jinak to bylo na dva roky předem obsazené a ještě jsem jeli asi 150 km tam a stejně zpátky :) ) a že to bylo z vlastní vůle. Manželka, která to absolvovala se mnou na tom byla úplně stejně :)

Proto jsem už skoro ke všem metodám "odnaučení" kouření dost skeptický (opravdu hodně jsem jich zkoušel) a kdo přestane kouřit, je to obvykle o vůli či v důsledku nějakých zdravotních problémů, které posílí vůli a rozhodnutí.

Ale přečtu si to - jsem na to zvědavý - nicméně už úvod prvních pár stránek mne trošku evokuje Horsta Fuchse a jeho nabídku speciálních nepřilnavých pánviček za super cenu, které když koupím dvě, dostanu třetí zadarmo a když to stihnu do 5 minut, dostanu další dvě zdarma a ještě sadu utěrek.

Ale přečtu si to... :D

Odkaz ke komentáři

"Neni nic jednoduzsiho nez prestat kourit. Prestal jsem nejmin dvacetkrat."... (Mark Twain)

ja tez, jednou jsem nekouril skoro rok. pak jsem se nechtene vozral na nejakych narozeninach, a uz jsem v tom lital znovu.

az po te, co jsem nahodou objevil e-cigaretu v roce 2008 a opravdu jsem konecne prestal kourit nadobro.

ecigaretu zapominam pravidelne kourit, nekdy i dva dny po sobe a nic me neschazi. to neni jako s tabakem,

ten me vzdy premohl za par hodin...

verim, ze i s ecigaretou by slo jednoduse skoncit, ale nevadi me zatim...

Upraveno uživatelem elvin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...