cody Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 A co to zkusit poslat Goginovi z WP nebo CuckymuSK z Fuzze? U takhle draheho gripu se oprava vyplati, myslim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 A co to zkusit poslat Goginovi z WP nebo CuckymuSK z Fuzze? U takhle draheho gripu se oprava vyplati, myslim...Řeším to s ProVape, nový modul stojí 65USD. Když mi ho nepošlou a budu to muset poslat do USA na výměnu, zvážím tuzemské borce. Ale je to složitá destička, jestli tam něco vyhořelo, těžko budou mít kluci náhradní díl. A jako zálohu jsem si objednal nový PV mini verzi 2.5, protože bez Provari nemůžu žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Smutnej víkend, drahá vopice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Heled priznam se bez muceni, ze michani beru jako nutnost a nijak se v tom nevyzivam, spis me to nebavi. Tak se i priznam, ze louskat dnes mnohostrankova vlakna na forech o AtmosLab se mi nechce... 9 z 10 prispevku to vsici jen opevujou.... muzes prosim dat tip na prvni michani (to co mi dnes rano od tebe prijde - zelene jablko a cervene jablko), kolik kapek na 10ml baze? Do bazi od Inawery jsem daval aroma FA, ty ovocne ikdyz mi to moc lidi neveri 1ml aroma na 10ml baze. Je fakt, ze to hulim nekdy uz druhej den. Ted jsem nasel asi po 2 mesicich namichane hroznove vino ktere mi prislo slabe a najednou je akorat:-))) Dokazal by jsi podle teto kombinace nastrelit, kolik mi staci u Atmos aroma? Jdu uz spat, tak snad mi pichnes a rano hned namicham:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 (upraveno) Heled priznam se bez muceni, ze michani beru jako nutnost a nijak se v tom nevyzivam, spis me to nebavi. Tak se i priznam, ze louskat dnes mnohostrankova vlakna na forech o AtmosLab se mi nechce... 9 z 10 prispevku to vsici jen opevujou.... muzes prosim dat tip na prvni michani (to co mi dnes rano od tebe prijde - zelene jablko a cervene jablko), kolik kapek na 10ml baze? Do bazi od Inawery jsem daval aroma FA, ty ovocne ikdyz mi to moc lidi neveri 1ml aroma na 10ml baze. Je fakt, ze to hulim nekdy uz druhej den. Ted jsem nasel asi po 2 mesicich namichane hroznove vino ktere mi prislo slabe a najednou je akorat:-))) Dokazal by jsi podle teto kombinace nastrelit, kolik mi staci u Atmos aroma? Jdu uz spat, tak snad mi pichnes a rano hned namicham:-))) Pokud si mixneš PG s VG v podobném poměru, získáš v podstatě Balanced (bez Deio vody) a tak bych radil tak 5 kapek na 10ml aroma. Pokud to chceš hodně silný (aromatický), tak 6 - pokud budeš hulit za den, dva, bude to fakt hodně silné (chuťově). Čím déle to leží (jak které aroma) tím se trošku vytrácí ta síla hlavního aroma a příjemně se to rozleží na další chutě. Takže čím rychleji to chceš hulit, tím méně aroma bych dal - pro kouření hned max 4 kapky. Ale já mám rád spíše jemně aromatické liquidy - vím co kouřím, ale nemusí mi to lézt za půl hodiny i ušima. nicméně každej jsme jinej Prostě první nástřel 4-5 kapek, za dva dny ochutnat a buď lehce doředit, nebo naopak dokápnout jednu max dvě kapky. Ty asi spíše dokápneš, ale fakt s rozvahou - dát 1ml aroma od Atmosu na 10ml báze je dle mého koncentrace, jak kdybych si udělal vodu se šťávou do půllitru a šťávy tam dal tak dvě decky Ale je faktem, že do Inawery, když jsem dával Inaweru nebo Fa, tak některé ovoce byly taky o třeba 15 až 20 kapkách na 10 ml a chutnalo to přijatelně - až na tu bázi . AL je opravdu o mnoho koncentrovanější a i báze rychleji a lépe pohlcují aroma - měřit na jednotky kapek a ne na ml je u něj nutnost Upraveno 5. února 2013 uživatelem tiktaktiktak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Já dal 10 kapek Cinnamon cookie do 10ml Balanced a po měsíci je to černý. Ředím to tak 5:1 čistou bází aby se to dalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Tiktak - jak je možný, že nelze objednat tu základní bázi 20mg. Už 6 neděl není na skladě. Co má potom hulit? Má někdo zkušenost s bázema od hangsena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2013 Tiktak - jak je možný, že nelze objednat tu základní bázi 20mg. Už 6 neděl není na skladě. Co má potom hulit? Má někdo zkušenost s bázema od hangsena? Jednoduché vysvětlení - na dodávku od předvánoční objednávky se čekalo skoro měsíc a když se naskladnilo, byly báze během hodiny a půl vyprodané (takže ne že by báze nebyla, ale byla okamžitě vyprodaná). Nicméně dnes večer bude opět naskladněno - je toho plná kancelář, ale jak dlouho to reálně vydrží, to skutečně nevím. Další objednávky už budou systematické, řádově pravidelně po cca 10 dnech, případně po ještě kratší době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Jednoduché vysvětlení - na dodávku od předvánoční objednávky se čekalo skoro měsíc a když se naskladnilo, byly báze během hodiny a půl vyprodané (takže ne že by báze nebyla, ale byla okamžitě vyprodaná). Nicméně dnes večer bude opět naskladněno - je toho plná kancelář, ale jak dlouho to reálně vydrží, to skutečně nevím. Další objednávky už budou systematické, řádově pravidelně po cca 10 dnech, případně po ještě kratší době.Dík za vysvětlení . Ted jsem z nouze objednal toho Hangsena a doufám, že to bude ke kouření lepší, než ta Inawera. No a snad už mě ta objednávka přiště vyjde u tebe . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Další objednávky už budou systematické, řádově pravidelně po cca 10 dnech, případně po ještě kratší době.No to rád slyším. Zatím mám zásobu po 100ml Thunder 20mg, Balanced 20mg, Balanced 0mg přímo z Řecka, ale mizí to bleskovým tempem. Balanced bázi vapuju i jen tak samotnou bez aromat nebo si jí výrazně ředím přearomatizované liquidy od vapedudes. Příští objednávka už bude z atty (support your local dealer ) Dík za vysvětlení . Ted jsem z nouze objednal toho Hangsena a doufám, že to bude ke kouření lepší, než ta Inawera. No a snad už mě ta objednávka přiště vyjde u tebe .No to každopádně Jirko. Hlavně mám pocit, že i když proženeš atíkem 30ml Atmosu, a pak vysušís spirálu, drát i oplet jsou jako nové - minimální balast. To se o Inawera říct nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Diky za tip. Zkusim tech 5 kapek. Vetsinou to vyhulim nez se ty chute stihnou "rozlozit":-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Cody ja davam AtmosLab tak tri kapky a staci to bohate. Tebe tipuju tak na 10. Dnes jsem objednal zkusebni vzorky a uz se tesim na michacku. Skoda ze ten Atmos nedela baze s mensim obsahem nikotinu, hned bych to bral. Takhle se mi to nechce michat a zustanu u Inawery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Cody ja davam AtmosLab tak tri kapky a staci to bohate. Tebe tipuju tak na 10. Dnes jsem objednal zkusebni vzorky a uz se tesim na michacku. Skoda ze ten Atmos nedela baze s mensim obsahem nikotinu, hned bych to bral. Takhle se mi to nechce michat a zustanu u Inawery. Jo taky mám problém s vypočítáváním poměrů nikotinu. Asi jsem blbej, ale nějak se mě nedaří spočítat kolik dát 0mg do 20mg abych z toho dostal 18,16,14,12mg . Na mojí obranu musím dodat, že jsem byl na škole vždy za 4 z matiky , protože mě totálně nebavila no a dnes to už nepotřebuji. Nejsou na to nějaké tabulky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Jo taky mám problém s vypočítáváním poměrů nikotinu. Asi jsem blbej, ale nějak se mě nedaří spočítat kolik dát 0mg do 20mg abych z toho dostal 18,16,14,12mg . Na mojí obranu musím dodat, že jsem byl na škole vždy za 4 z matiky , protože mě totálně nebavila no a dnes to už nepotřebuji. Nejsou na to nějaké tabulky? Já udělám nějakou přepočtovou tabulku na web pod báze, aby to bylo jednoduché k počítání (tedy aby se nemuselo počítat )Ale není to rozhodně složité Když se vezme za základ, že kdo chce 10mg, sleje 0 a 20mg na půl (tedy třeba 5ml 0mg a 5 ml 20mg), kdo chce 5mg jsou to 3 díly 0, 1 20mg, 15 mg přesně opačně. Udělám tabulku po 1mg, ať se to nemusí počítat Osobně si myslím, že kvalita Atmos Lab je právě v bázích - aroma jsou aroma - ne všem a všechno musí chutnat, výhodou je vysoká koncentrace a nutnost použití jen skutečně cca 3-6 kapek na 10ml liquidu. Ale i já mám rád některé aroma od FA či Inawery (Black Cherry je třeba výborná), nicméně když se to dá do Atmosu, najednou je to extrémně čisté chuťově, bez chemického ocásku a začne to konečně i na menší obsah nikotinu HITovat (nikotinem to není, ale co dělám do Atmosu Balanced v 15mg, to musím udělat do Inawery do 26mg, aby pocit potahu byl srovnatelný (a i tak není), spíš to jen už pálí na jazyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Já udělám nějakou přepočtovou tabulku na web pod báze, aby to bylo jednoduché k počítání (tedy aby se nemuselo počítat )Ale není to rozhodně složité Když se vezme za základ, že kdo chce 10mg, sleje 0 a 20mg na půl (tedy třeba 5ml 0mg a 5 ml 20mg), kdo chce 5mg jsou to 3 díly 0, 1 20mg, 15 mg přesně opačně. Udělám tabulku po 1mg, ať se to nemusí počítat Osobně si myslím, že kvalita Atmos Lab je právě v bázích - aroma jsou aroma - ne všem a všechno musí chutnat, výhodou je vysoká koncentrace a nutnost použití jen skutečně cca 3-6 kapek na 10ml liquidu. Ale i já mám rád některé aroma od FA či Inawery (Black Cherry je třeba výborná), nicméně když se to dá do Atmosu, najednou je to extrémně čisté chuťově, bez chemického ocásku a začne to konečně i na menší obsah nikotinu HITovat (nikotinem to není, ale co dělám do Atmosu Balanced v 15mg, to musím udělat do Inawery do 26mg, aby pocit potahu byl srovnatelný (a i tak není), spíš to jen už pálí na jazyku.Vynikající . Už se těším na tu tabulku. Taky jsem zjistil, že třeba to Cherry v bázi Inawera Dirty není ke kouření. Snad to bude v tom Hangsenu lepší, ale přesto se těším, až si budu moci koupit Atmos . Hele jen tak mimochodem zase tam Atmos Lab 20 není .Tak nevím, jestli si nemám jít sednout před kancelář abych byl první na řadě až dorazí zboží .PS to půl na půl mě jde, horší to je 12,14,16,18 Upraveno 6. února 2013 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 (upraveno) Naskladněno - mimo velké části testrů - to se prostě bude doplňovat za pochodu - nemíním se zabít - už takhle spím pod 4 hodiny denně. Tabulky pro 10, 20, 30 a 50ml jsou teď u každé báze Mist, Balanced i Thunder. Upraveno 7. února 2013 uživatelem tiktaktiktak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Jedna novinka pro priznivce hotovych reseni ala Vivi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Naskladněno - mimo velké části testrů - to se prostě bude doplňovat za pochodu - nemíním se zabít - už takhle spím pod 4 hodiny denně. Tabulky pro 10, 20, 30 a 50ml jsou teď u každé báze Mist, Balanced i Thunder.Kurnik, chtěl jsem si koupit tester blackberry a zkusit si namíchat blackhoney(ostružina+med), protože mi došel originál od vapedudes a mám 10ml Honeymoon, ale ty lidi jsou tak rychlý...už je out of stock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiktaktiktak Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Testry ještě budou - jsou ve výrobě, ale skutečně se nestíhají. Budou se objevovat (a zase mizet) postupně - mámě skutečně jen několikery ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Testry ještě budou - jsou ve výrobě, ale skutečně se nestíhají. Budou se objevovat (a zase mizet) postupně - mámě skutečně jen několikery ruce Já tomu rozumím a upřímně, na rozlejvání aromátek po 1ml bych se osobně vyprd. Musí to být piplačka a hlavně, jsou to koncentrované vůně, potřebuješ po každém rozvzorkování vyčistit pipetu, dávat bacha na cross-kontaminaci...etc Ale chápu, že Čecháček škudlílek třikrát otočí korunku než pustí chlup a věřím, že 10ml aromata tak moc na dračku nejdou. Taky si asi lidi nejdřív vyzkouší, co jim vyhovuje, a pak případně koupí velkou lahvičku. Já takhle koupil 10ml Milk Biscuit a vůbec mi to nejede. Spotřeboval jsem 8 kapek a se zbytkem nevím co budu dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se