Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Elvire kdokoliv napise nejakou informaci jinak nez pravdive a presne, byva opraven. Stejne se to stava me (dnes napr. na SEC foru) a jinym clenum taky. O tom je diskuzni forum preci.

:cheers:

jenze tohle uz neni pak zadna diskuze, ale spis prime obvineni, ze zde rozsiruji nejake nepravdive a nepresne informace.

to ovsem nedelam, protoze nemam proc a co bych mel tim asi docilit? a jestlipak je nekdo jiny tak casto opravovan jako ja zde?

pritom to bude zacatkem brezna pet let co mam dobre i nemene dobre zkusenosti s ecigaretama, ale od te doby zaplatpanbuh

tabak nekourim.

chtel jsem si zde jen trochu popovidat a treba ukazat nejake zajimavosti nebo novinky, vymenit zkusenosti, jenze to nejde a sotva dostanu nejakou jinou odpoved jen ze ne, tak to neni anebo naprostou ignoraci jako bych zde nikdy nebyl. nejaky souhlas? nikdy!

chci si nadale udrzet svobodu slova a nazoru, proto se s vami musim nakonec rozloucit.

preji vsem hodne pekny a chutny dym na vecne casy, mejte se fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se nečerti. Mě se stalo několikrát, že jsem byl na diskuzním fóru "důrazně opraven". Je to nepříjemné, ale o tom to přeci je - diskutovat, polemizovat a přenést se přes ego, rozšířit si obzor. A bacha na codyho, je to známý provokatér, má na to talent :) Zakopte válečnou sekyrku. Byla by škoda tady přijít o někoho s tvými zkušenostmi.

Odkaz ke komentáři

pratele, diky za podporu! B) ja to zas tak tragicky neberu ten muj odchod s tohoto vlakna, nebot jsem stale zde u hodinkaru.

obcas sem mrknu co je noveho, psat uz nic ale nebudu. to prenecham panu uciteli co ma na to papiry, ze muze vse ridit a vest vas spravnou cestou tak, abyste nezabloudili. ja sem sice nezabloudil, ale stejne jsem dostal od nej kouli, takze me necha propadnout.

a nyni jeden malinkej vtipek, at se to zde zase trochu rozhejbe:

Tři muži se ucházejí o místo u policie. K pohovoru si zavolají

prvního z nich.

Policista mu dá fotografii muže, kterou si má důkladně

Prohlédnout a říct, jakých zajímavých detailů si všiml.

Po pár minutách uchazeč prohlásí: "Ten muž má jen jedno ucho."

"To je fotka z profilu," upozorní ho policista a požádá, aby odešel..

Druhý kandidát dostává stejný snímek... se stejnou otázkou.

"Ten muž má jen jedno ucho!" prohlásí po chvíli.

"To je profil!" rozzuří se policista. I druhého kandidáta vyhodí.

Třetí kandidát si několik minut prohlíží fotku a pak odpoví:

"Ten muž má kontaktní čočky."

Policista se podívá do svých spisů a uznale řekne:

"Správně, je vidět, že nejste takový blbec jako ti dva před vámi.

Jen mi řekněte, jak jste to poznal?"

"Snadno. Těžko může nosit brýle, když má jen jedno ucho."

Odkaz ke komentáři

"Evík" je slušnej stroj, s novými firmwary jsou jeho možnosti skutečně excelentní (například nastavení výkonu v průběhu potahu po vteřinách - možnost nastavit si "předžhavení" vyšším výkonem na "rozjezd" atd.)

Daní je trošku specifické ovládání posunem prstence, což chvilku trvá, než si člověk zvykne a trošku pokles výkonu, pokud jsou baterky už skoro před limitním stavem napětí. Ale jinak slušná volba - kdo se chce koukat na různé statistiky počtu potahů, jejich délky, nastaveného výkonu atd - ten si na počítači užije :)

Odkaz ke komentáři

Mini z něj jde udělat jednoduše - nasadit trubku z 18350 Joyetech MODu a je z toho mini.

Kompletní nerez kit na něj je taky k sehnání, ale je poměrně drahý (asi 55 Euro) a je jen myslím pro 18650 baterky.

Takže obojí najednou zatím není. Já taky rád nerez, ale ona ta lehkost hliníkové trubky má taky něco do sebe :)

Ideální řešení je titan, ale to je trošku o jiné ceně :)

Odkaz ke komentáři

Elvire tak tedy vazne.

Uz me zacinas opravdu stvat. Prisel jsi sem a prvni co jsi nam oznamil bylo, ze jsi mazak. Zacal jsi tu psat veci ktere akorat prokazali, ze kdyz jsi SEM prisel, o soucasnem vapingu nevedels temer nic. Pletl jsi si klasicke knotaky s klasickymi vataky. Tvrdil jsi sprominutim nesmysly o spodnim a bocnim sani. Pak jsi spadl na zadek z fejku Oddysea a tvrdil jak je to stejne jako original. Opravujes jine cleny taky casto, ale casto spatne. ECF je podle tebe zalezitost Ameriky. Nemels paru o dnesnich systemech, o meshy, o opletech. Na ostatnich forech kde jsem si te vsiml jsi slusne receno "neuspel" prave kvuli tem nepravdam co tak rad tvrdis a tvemu postoji radobymazaka.

Jestli jsi opravdu zvykly na to, ze nekam nakouknes, reknes jaky jsi mazak a vsichni ti zacnou zobat z ruky, u me jsi na spatne adrese. Zatim jsi dokazal, ze jsi kutil, ale o dnesnich ZAKLADNICH vecech jsi pri prichodu do tohoto vlakna nemel paru. Muze me obcas slak trefit, kdyz te ctu. Misto aby jsi byl rad, ze dostanes spravnou informaci, vzdy se ridis tim, ze nejlepsi obrana je utok. Zatim pokazde, teda temer pokazde, kdyz te opravim vecnym faktem, ty zaujmes pozici ublizeneho. Jeste ani jednou kdyz jsem te opravil ze co pises neni pravda, ani jednou jsi nedal jediny argument potvrzujici ze mas pravdu ty. Bud se urazis, nebo napises, ze mam pravdu. Dokonce jsi jednou psal, ze jsi rad, ze mam svuj nazor. A najednou ti vadi.

Ono to bude prave o tom, ze kdyz se diskutujci splete nebo zepta, je to v pohode a dostane bud opravu nebo radu. Ty jsi v tomhle vlakne X krat zminil jaky jsi mazak a sve domenky pises jako ze to je pravda. Tak se nediv, ze te opravim. Tve reakce mi prijdou jako reakce ubrecene holcicky. Snazim se aby tohle bylo pekne poucne vlakno, az skoro navod a lakadlo (fotky vapiku) jak prestat se zlozvykem koureni.Proto nevidim duvod, proc by tady kazdy mohl tvrdit co mu slina na jazyk prinese.

Rekni mi prosim jediny pripad kdy jsem te opravil a pravdu jsi mel ty! Jsem si temer jist, ze ani jednou.

Takze ocekavam, ze mi do tohoto vlakna napises kdy jsem te opravil nepravem. Nebo druha varianta, ze uznas, ze tady obcas napises nesmysl a pravem jsi opraven. Nevidim jinou variantu mezi. Tento prispevek je sice drsnej, ale na hrubej pytel hruba zaplata. Blba ze sebe delat nenecham.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

nevim ani spravne jestli tohle mile psani patri me, nejsem totiz Elvir ale elvin.

a proc chces ode me nejakou odpoved, kdyz jsem se z tohoto vlakna uz dobrovolne odhlasil?

to preci nemuze nikoho zvlast zajimat, co zde mezi sebou mame...?

navic jsem presvedcen, ze by ani k nejakym neshodam mezi nami nedoslo, kdybychom si mohli

spolu sednout treba nekde k pivu a slovne si to primo vyrikat, byli bychom urcite hned zajedno...

ok, pokusim se odpovedet v zavorkach v tvem psani a nediv se, muzes to i ignorovat, bylo by to nejlepsi...

Elvire tak tedy vazne.

Uz me zacinas opravdu stvat. Prisel jsi sem a prvni co jsi nam oznamil bylo, ze jsi mazak.(ano, s peti lety bych snad mohl uz byt?) Zacal jsi tu psat veci ktere akorat prokazali, ze kdyz jsi SEM prisel, o soucasnem vapingu nevedels temer nic. (jak to chces vedet, jsi o tom presvedcen?) Pletl jsi si klasicke knotaky s klasickymi vataky.( nepletl. mozna je to tim, ze neznam tak dobre ceskou e-hantyrku, nebot ziji vicemene pres tricet let v cizine.) Tvrdil jsi sprominutim nesmysly o spodnim a bocnim sani. (to je vec nazoru a zadny nesmysl!) Pak jsi spadl na zadek z fejku Oddysea a tvrdil jak je to stejne jako original. (naprosto,ta funkce je uplne stejna.) Opravujes jine cleny taky casto, ale casto spatne. (kde? nikoho neopravuji! nejsem ucitel...) ECF je podle tebe zalezitost Ameriky. (a neni?) Nemels paru o dnesnich systemech, o meshy, o opletech. (o tom jsem vedel a mel drive, nezli jsi zacal vubec sam s ecigaretama!) Na ostatnich forech kde jsem si te vsiml jsi slusne receno "neuspel" prave kvuli tem nepravdam co tak rad tvrdis a tvemu postoji radobymazaka. (skvele. v jedinem ceskem/slovenskem foru jsem na tvoje doporuceni, jinde ne. tam jsem se odvazil rict, ze se me libi nichrom drat vice, protoze se snadno neprepali.

a jak to dopadlo? okamzite kontra samotnym sefem ze ne, blbost lepsi je kanthal, takze jsem to vzdal a sel pryc... radobymazak? blbost, ja jsem mazak,

protoze zrovna zitra pet let ve kseftu s ecigaretama. a jestli me nekdo neveri, je to jen jeho vec.)

Jestli jsi opravdu zvykly na to, ze nekam nakouknes, reknes jaky jsi mazak a vsichni ti zacnou zobat z ruky, u me jsi na spatne adrese. (to me nevadi.) Zatim jsi dokazal, ze jsi kutil, ale o dnesnich ZAKLADNICH vecech jsi pri prichodu do tohoto vlakna nemel paru. (o tom bych byt tebou radsi pomlcel.) Muze me obcas slak trefit, kdyz te ctu. Misto aby jsi byl rad, ze dostanes spravnou informaci, vzdy se ridis tim, ze nejlepsi obrana je utok. (blbost.) Zatim pokazde, teda temer pokazde, kdyz te opravim vecnym faktem, ty zaujmes pozici ublizeneho. (este vetsi blbost...) Jeste ani jednou kdyz jsem te opravil ze co pises neni pravda, ani jednou jsi nedal jediny argument potvrzujici ze mas pravdu ty. (nejsem rozeny bojovnik a necham radeji kazdemu sve mineni...) Bud se urazis, nebo napises, ze mam pravdu. Dokonce jsi jednou psal, ze jsi rad, ze mam svuj nazor. A najednou ti vadi. (nevadi, ale nemam rad kdyz me chce nekdo poucovat o tom co mam nebo ne a jak nejlip, obzvast od nekoho ktery je kratce ve kseftu.)

Ono to bude prave o tom, ze kdyz se diskutujci splete nebo zepta, je to v pohode a dostane bud opravu nebo radu. (takze se citis precijen jako ucitel?) Ty jsi v tomhle vlakne X krat zminil jaky jsi mazak a sve domenky pises jako ze to je pravda. (NE!!! je to vzdy jen muj osobni nazor!) Tak se nediv, ze te opravim. (divim se.)Tve reakce mi prijdou jako reakce ubrecene holcicky. (tak jo,) Snazim se aby tohle bylo pekne poucne vlakno, az skoro navod a lakadlo (fotky vapiku) jak prestat se zlozvykem koureni.Proto nevidim duvod, proc by tady kazdy mohl tvrdit co mu slina na jazyk prinese. (no ja to tak nevidim, myslim ze je lepsi ponechat kazdemu svuj konecny nazor...)

Rekni mi prosim jediny pripad kdy jsem te opravil a pravdu jsi mel ty! Jsem si temer jist, ze ani jednou.

(to te zklamu, nebudu uz nic hledat, nestoji me to ani zato.)

Takze ocekavam, ze mi do tohoto vlakna napises kdy jsem te opravil nepravem. Nebo druha varianta, ze uznas, ze tady obcas napises nesmysl a pravem jsi opraven. Nevidim jinou variantu mezi. Tento prispevek je sice drsnej, ale na hrubej pytel hruba zaplata. Blba ze sebe delat nenecham.

(nerad se nechavam opravovat, to nema nikdo rad, kdyz vi o co jde a stoji si za svym nazorem. takze jsem zvolil treti variantu a podle meho tu nejlepsi:

nemam chut se s nekym dohadovat jestli ma on pravdu nebo ne a rozloucil jsem se zde...)

Odkaz ke komentáři

Mini z něj jde udělat jednoduše - nasadit trubku z 18350 Joyetech MODu a je z toho mini.

Kompletní nerez kit na něj je taky k sehnání, ale je poměrně drahý (asi 55 Euro) a je jen myslím pro 18650 baterky.

Takže obojí najednou zatím není. Já taky rád nerez, ale ona ta lehkost hliníkové trubky má taky něco do sebe :)

Ideální řešení je titan, ale to je trošku o jiné ceně :)

To určitě nebude problém. Kamarád mi udělá klidně krátkej nerez nebo titan, ale mám nakoupený dlouhý baterky za litr plus tu jednu ze sady, k tomu samozřejmě nabíječku a musel bych to kupovat znovu v krátkejch ... to budu raději tahat tuhle kládu - zatím se to dá vydržet :)

Jinak kouření je to s ViviNovou parádní :)

Odkaz ke komentáři

To určitě nebude problém. Kamarád mi udělá klidně krátkej nerez nebo titan, ale mám nakoupený dlouhý baterky za litr plus tu jednu ze sady, k tomu samozřejmě nabíječku a musel bych to kupovat znovu v krátkejch ... to budu raději tahat tuhle kládu - zatím se to dá vydržet :)

Jinak kouření je to s ViviNovou parádní :)

Jo, kapacity 18650tek jsou zatím jednoznačně největší vůči rozměru. Ale jde hodně o účinnost elektroniky u takovéhoto gripu - všechny vama, Zmaxy, Evíky a podobné elektroniky jsou s účinností někde na 60-70% - jsou tam obrovské ztráty pro provoz elektroniky. Testuji teď nějakou alfa/beta :) verzi gripu s DNA20 (elektronika 7-20W po desetinách, s 93% účinností) a z jedné 18350 se dá navapovat taky přes 2ml na 13W (co jsem zkoušel extrém), což je tak odhadem 5-6ml na 7-8W nastavení třeba na Vivi. Tohle už stačí 80% vaperů na celý den. Pokud ne, jedna malá a nabitá 18350 v kapse navíc to vyřeší a je na 10ml. U takovýchto čipů si malinký a šikovný gripík s 18350 baterkou dokážu představit. Elektronické gripy na 18650 jsou bohužel stále dost "klády", u 18350/18490 provedení je to přeci jen rozměrově příjemnější.

Odkaz ke komentáři

........Ale jde hodně o účinnost elektroniky u takovéhoto gripu - všechny vama, Zmaxy, Evíky a podobné elektroniky jsou s účinností někde na 60-70% - jsou tam obrovské ztráty pro provoz elektroniky. Testuji teď nějakou alfa/beta verzi gripu s DNA20 (elektronika 7-20W po desetinách, s 93% účinností) a z jedné 18350 se dá navapovat taky přes 2ml na 13W .........

Zrovna v patek na srazu v CB prinesl jeden clen Goginovu WillproJoytechMod hlavu co jsem daval fotky sem minuly tyden s kapacitnim spinanim po 14 dnech testovaciho provozu. Krome jineho me dostalo, ze spotreba elektroniky s regulaci v standby rezimu (furt zapnuty) ze 1mA/den coz je asi spotreba jako jeden potah. Naprosto nevidana vec. Konkurencni Fuzze tam melo 6-8 lidi. Tri lidi se shodli , ze pokud tam daji nabite baterky a polozi na policku, druhy den je 1/3 kapacity pryc. Jeden clen tam dal vecer napul vybite 2x 18350 a rano byla jedna znicena, mela 1V. Coz by me asi privedlo k silenstvi. Zpracovani celkem uslo, ale na elektronice budou muset hodne zamakat. Snad se zadari. Dostala me jedna veta kolegy: pulka lidi tady (spolecny sraz WP a ECF fora) ma na krku povesene Fuzze ale v ruce Wilpro:-))) Ac jsem skalni zastance mechanickych gripu s "vecnym" typem spinani, az Gogin udela prvni serii svych elektronik do gripu jdu do ni. Ten bazmek co je videt na spinacim tlacitku je ploska ktere po prilozeni prstu (nereaguje na nic jineho) spusti zhaveni. Funkci to ma dost, napr. zpozdeni proti nahodnemu kontaktu s povrchem lidskeho tela.

post-3003-001063400 1362302188.jpg

Ucinnost gripu jsem si ted krasne overil nakupem novych clanku AW IMR 18350. Na alu gripu s jenom dvema zavity a WP15 okolo 1ohm ted celkem s dobrym kourem odparim napln 2ml az do sucheho meshe a skoncim na 3,4-3,5V bez zateze.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...