spiderer Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Tak jsem dnes na vylete v Kosicich zavital do klenotnictvi MASKAL', odnesl si katalog 08 a zjistil ze tyhle Breitlingy ac mi vetsina produkce nic nerika, jsou moc hezky a ted mi trosku lezi v hlave Jedna se o tyto: Mate je nekdo, jake jsou vase zkusenosti, dojmy atd?
kulix Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Baker ti o nich může vyprávět...Jsou pěkně zpracovány a jsou dost velké.. Už tady o nich byla hodněkrát řeč...Pohledej..Breitling Avenger Skyland..
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Baker ti o nich může vyprávět ... To je pravda, jsou velke a pekne. Michale mel jsi je na ruce ?
Ivan Lelák Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Taky se mi moc líbí a zajímá mne, jak velké se jeví na ruce - některé hodinky se širokou lunetou jsou sice obrovské, ale díky relativně menšímu ciferníku jsou opticky menší. Taky y mne zajímalo, k čemu je vnitřní stupnice 0-100 - neví to někdo??? Mám ji u Traserů a štve mě že nevím k čemu je!! Díky.
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Taky se mi moc líbí a zajímá mne, jak velké se jeví na ruce - některé hodinky se širokou lunetou jsou sice obrovské, ale díky relativně menšímu ciferníku jsou opticky menší. Mas pravdu, hodinky maji prumer 45mm, ale diky masivni lunete nepusobi tak velke, cifernik ma prumer cca 35mm. Jen na vysku hodinek si musi clovek chvili zvykat. Jsou to tusim nejvyssi breitle v soucasne nabidce (18mm).
midloch Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Už sem se na ně taky díval a přes první obrázky na internetu kdy se mi až tak nelíbily, musím říct, že na živo vypadají moc pěkně a zajímavě. Možná bych k nim volil černý pásek s bílým prošitím. Jinak co se týká výšky tak mít tak ,,tlustý,, hodinky je supr pocit
Cyber Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 (upraveno) Mas pravdu, hodinky maji prumer 45mm, ale diky masivni lunete nepusobi tak velke, cifernik ma prumer cca 35mm. Jen na vysku hodinek si musi clovek chvili zvykat. Jsou to tusim nejvyssi breitle v soucasne nabidce (18mm). Nejsou, mají "jen" 17,4 mm :-). S 18,6 mm je trumfnou Super Avengery. Průměr obludovitých 48,4 mm. Jinak Avengery můžu doporučit. Raději ale na kovovém tahu Professional , než na kůži Breitling. Upraveno 24. června 2008 uživatelem Cyber
spiderer Odesláno 24. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2008 To je pravda, jsou velke a pekne. Michale mel jsi je na ruce ? Nemel, kdyz jsem se koukal na ruzne modely, tak me par jednodussich jako jsou Colty atd zaujalo, ale Skylandu jsem si nevsimnul (pokud tam vubec byli), do tech jsem se zakoukal az pri prochazeni katalogem Ty je mas Viktore? Velikostne jsem na ne zvedavej, to je fakt, v katalogu pisou prumer 43mm bez korunky coz by asi nebyla zadna tragedie, bezne nosim bondovky s 41mm a obcas bych radsi neco vetsiho Pokud je mas, tak napis nejake zkusenosti, jsem velmi zvedavej
spiderer Odesláno 24. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Baker ti o nich může vyprávět...Jsou pěkně zpracovány a jsou dost velké.. Už tady o nich byla hodněkrát řeč...Pohledej..Breitling Avenger Skyland.. Koukal jsem a hledal jsem, prave na zaklade YPOva dotazu zdali si je ma koupit nebo nikoliv tam probehla diskuze, ale jasne mi z ni nevyplynulo, jestli tady nekdo je skutecnym vlastnikem (coz se za tu dobu mohlo i zmenit) Nejde mi o zjistovani cen, prodejcu atd, jde mi o osobni zkusenosti a nezavisly pohled Varianta o ktere uvazuji ja je cerny (nebo sedivy) cifernik + guma, casem by na ne prisel asi kozeny remen od Simona.. O tahu zatim neuvazuju protoze se bojim toho ze bude celoleskly, coz bych asi nerozdychal
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Nejsou, mají "jen" 17,4 mm :-). S 18,6 mm je trumfnou Super Avengery. Průměr obludovitých 48,4 mm. Jinak Avengery můžu doporučit. Raději ale na kovovém tahu Professional , než na kůži Breitling. Mas pravdu, ted jsem kouknul do katalogu Super Avengery uz nejsou hodinky na normalni ruku, to uz je fakt orloj. Jinak ja je radeji nosim na karbonu nebo na kaucuku, prece jen na kovu pusobi dost masivne.
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Pokud je mas, tak napis nejake zkusenosti, jsem velmi zvedavej Tady jsem daval par fotek. Zkusenosti ... neni jim co vytkout, presnost pravidelne +5s./24h. AR vrstva na safiru je opravdu dokonala, napr. ve srovnani s Omega PO nebo Fortis B-42 mas pocit, ze tam to sklicko neni.
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 O tahu zatim neuvazuju protoze se bojim toho ze bude celoleskly, coz bych asi nerozdychal Je lesteny a po dvou dnech v kancelari je pekne dodreny
spiderer Odesláno 24. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Tady jsem daval par fotek. Zkusenosti ... neni jim co vytkout, presnost pravidelne +5s./24h. AR vrstva na safiru je opravdu dokonala, napr. ve srovnani s Omega PO nebo Fortis B-42 mas pocit, ze tam to sklicko neni. Jejda to mi uniklo Diky za fotky, ted jsem koukal ze s 43mm jsem se seknul, maji skutecne 45, coz uz nevim jestli bych unosil, asi budu muset nekam na navstevu zjistit jestli mi z nich neupadne ruka Trochu se u nich bojim lesteneho pouzdra, ze bude neustale upatlane, z toho duvodu me zaujaly i chrono avengery M1, ale ty se mi zase nelibi a prece jen uz to jsou baterkace to uz potom radsi neco jako Aerospace. Pokud bys mel chvilku casu Viktore, cvaknul bys mi prosim fotku na ruce s informaci jak velkou ruku mas? Budu mit cas nekam do obchodu vyrazit asi az koncem tydne tak at mam aspon predstavu jak moc se na setkani mam tesit
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Možná bych k nim volil černý pásek s bílým prošitím. ... nebo cervenym, taky jim slusi
spiderer Odesláno 24. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Je lesteny a po dvou dnech v kancelari je pekne dodreny Tak tomu verim Proto radsi kaucuk nebo kuze, a radsi asi kaucuk, protoze kuzi bych sveril Simonovi podle svych predstav aby to bylo echt krasny
Baker Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Pokud bys mel chvilku casu Viktore, cvaknul bys mi prosim fotku na ruce s informaci jak velkou ruku mas? Budu mit cas nekam do obchodu vyrazit asi az koncem tydne tak at mam aspon predstavu jak moc se na setkani mam tesit Az zase pojedes do Kosic, vezmi to kolem, zajdeme na obed a zkusis je na ruce. Fotku snad o vikendu.
spiderer Odesláno 24. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Az zase pojedes do Kosic, vezmi to kolem, zajdeme na obed a zkusis je na ruce. Fotku snad o vikendu. Poslal jsem ti SZ, at to tu zbytecne neplevelim soukromymi zalezitostmi Pokud si i na fotku vzpomenes budu rad
midloch Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Tady jsem daval par fotek. Zkusenosti ... neni jim co vytkout, presnost pravidelne +5s./24h. AR vrstva na safiru je opravdu dokonala, napr. ve srovnani s Omega PO nebo Fortis B-42 mas pocit, ze tam to sklicko neni. Jo, sklíčko je kapitola sama pro sebe, občas si mě v práci kolegové dobírají tím, že mně ho na ty ,,Brajtlingy,, zapoměli namontovat
Ivan Lelák Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 Chlapci, dokáže mi někdo říct k čemu je stupnice 0-100????? Mám ji na jedněch Traserech a nezdá se mi, že by Breitling ani Traser (nechci srovnávat!!!!!!!!!!!!!) udělali něco takového jen tak pro srandu. Díky.
Stoner Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Odesláno 25. června 2008 (upraveno) Chlapci, dokáže mi někdo říct k čemu je stupnice 0-100????? Mám ji na jedněch Traserech a nezdá se mi, že by Breitling ani Traser (nechci srovnávat!!!!!!!!!!!!!) udělali něco takového jen tak pro srandu. Díky. Není to pro srandu. Je to pozůstatek z dávných dob, kdy jsi rozepisoval čas na půl a čtvrt minuty. No a na stovkové stupnici se to přece tak krásně odečítá: 30 sec = 0,5min = 50 na stupnici. Už to tu někdo dříve ventiloval Upraveno 25. června 2008 uživatelem Stoner
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se