hypoun Odesláno 4. dubna Nahlásit Odesláno 4. dubna Když už jsem vytáhl své první automaty a poslední hodinky, mazácká desítka doladila tu dokonalou melancholii.
ladvach Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Na pivo dost často beru Rákosníka Lendla. Pivo Bernard miluje. A když ho vypije víc, tak mu to špatně ostří. 3
Pozorovatel Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Mušketýr z tanku Jsem si ho v Praze docela oblíbil
ladvach Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Tak asi Krušovice. Tady na severní Moravě ( Beskydy ) ho nenajdeš. Leda tak Bohém od Krušovic a ten je kurevsky hořký.
ladvach Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Ale stále mám pocit že Longines ty potápky umí stejně dobře a za lepší cenu.
Pozorovatel Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna (upraveno) Jsem z Ostravy, takže za mě doma buď Radegast (život je hořký ), a nebo ta Plzeň no Mám i Longines a Tudor je opravdu o fous výš Můžeme někdy porovnat na nějakém srazu Upraveno 10. dubna uživatelem Pozorovatel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se